Beoordelingen DIVMO

7,9
47 beoordelingen
  • Service 8,1
  • Deskundigheid 7,9
  • Prijs/kwaliteit 7,6
1 t/m 10 van 47 beoordelingen

harrie uit Tilburg

07-04-2019
9,3

Reden bezoek: Onderhoud


Ja, ik beveel dit aan

bert uit OIRSCHOT

29-01-2019
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ervaring: afgelopen juli motor ingeruild,wil nu motor aan druppelaar hangen blijkt zadel helemaal niet vast te zitten , hadden er een nieuwe accu ingezet maar niet netjes afgewerkt, levensgevaarlijk, nu ik toch aan het schrijven ben , ging motor op halen , ik zei voldoende benzine , ja wat blijkt voor 100 meter zat er nog in , waardeloos , als je wil kopen heel vriendelijk , maar dan is de vriendelijkheid weg , voorbij rijden die zaak .


harrie uit Tilburg

09-11-2018
8,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ja, ik beveel dit aan

Nico uit Goirle

02-06-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ervaring: Afgelopen maand Z1000 gekocht.
Netjes afgeleverd met nieuwe achterband en vloeistoffen vernieuwd.
Ook de prijs was voor mij dik in orde.
Ze staan open voor alke vragen.
Dik tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Oosterhout

27-05-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Al 17 jaar trouwe klant met mijn Goldwings. Best wel eens een "dingetje" gehad, maar nooit tot rede van ontevredenheid. Het is altijd goed opgelost. Doorstart van Bas verdient alle lof en ik verwacht klant te blijven. Ook al moet ik er extra voor rijden. Moeite waard om Bas zichzelf en zijn team te laten bewijzen dat Divmo onverminderd goed verder gaat.


Ja, ik beveel dit aan

Hans

18-05-2017
n.v.t.

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Het valt me op dat het lijkt of veel van deze uitzonderlijk positieve reacties van dezelfde hand komen.
Ik hoop maar dat ik me vergis, want dat is misleiding.


Ja, ik beveel dit aan

Joop uit Goirle

13-03-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: De mannen van Divmo hebben mijn motor na een aanrijding weer helemaal fantastisch in elkaar gezet en samen hebben we er een nog mooiere bike van gemaakt .De service is heel goed en vriendelijk .
Mijn complimenten aan Bas en zijn team
groeten Joop


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Tilburg

23-10-2016
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Anderhalf jaar geleden kocht ik een hele mooie gebruikte VMax bij DIVMO. In eerste instantie zonder garantie maar toch zag de verkoper dat er een oliekeerring lekte in de voorvork en bood spontaan aan deze te vervangen. Toen ik hem ging ophalen hadden ze het bij alletwee de voordempers vervangen. Dat vond ik al heel netjes. Ik heb toen alsnog maar de garantie genomen maar nooit gebruik van hoeven te maken. De motor was helemaal super en als nieuw. Het kopen was gewoon leuk en hele aardige mensen allemaal die voldoende tijd voor je nemen. Toen ik de proefrit maakte wilden ze ook persé hebben dat ik van hun goede en veilige kleding aandeed. Nogmaals; het voelde allemaal heel erg goed en dat is ook superbelangrijk vind ik; dat je ook het gevoel hebt dat je bij een goede zaak iets koopt; dat maakt dat je extra blij bent met hetgeen je aanschaft......Nu, anderhalf jaar later ben ik een week of drie geleden ten val gekomen met mijn motor omdat een fietser door het rode licht reed; ik had toch wel behoorlijk schade aan mijn motor en heb Divmo weer gebeld. Bas kreeg ik aan de lijn en die nam uitgebreid de tijd voor mij. Hij bood aan om de motor naar Divmo te brengen zodat hij daar de expert van de verzekeringsmaatschappij kon ontvangen. Bas is goed thuis in deze materie en heeft vaker met dat bijltje gehakt. Hij heeft goed huiswerk gedaan en is een paar keer met de expert om te tafel gegaan om een reeël bedrag te krijgen voor het weer in oude staat terugbrengen van mijn motor. Dat heeft hij echt erg goed gedaan en ik ben meer dan tevreden. Echter door artikel 185 van de verkeerswet ben je als gemotoriseerde verkeersdeelnemer bijna altijd voor 50% aansprakelijk, zelfs al rijdt zo'n fietser door het rode licht. Concreet betekent dit dat ik mogelijk slechts 50% van het schadebedrag ga krijgen om de motor op te knappen.....dat zal dus met tweedehands spullen moeten gaan gebeuren. Divmo verdient er dan dus helemaal niks aan. Geen enkel probleem zei Bas; "zie het als een stukje service" waren zijn letterlijke woorden. Hij bood zelfs aan de motor bij slecht weer bij mij thuis af te laten leveren zodat ik niet door de regen hoefde te rijden want hij wist hoe zuinig ik op deze motor was.
Kortom; voor mij was dit het overduidelijke bewijs dat dit een TOPZAAK is!! Want zonder dat ze er zelf ook maar een cent aan overhouden bieden ze mij een geweldige service en hebben ze veel moeite gedaan en ook een luisterend oor geboden.

Geweldige goede zaak met mooie motoren en de eigenaar, Bas, is een prima kerel !


Ja, ik beveel dit aan

J uit Valkenswaard

21-09-2016
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ervaring: Door een gebruikte fiets van iemand anders !!! Gekocht van een gebruikte 2009 Triumph met een lage mijl maart 2015, zowat 1500 KM later drijfstang kwam uit het midden van de cyclinder en betaalde € 3500 voor vervangende motor. Het werk werd gedaan door gerenommeerde triomf specialist, die ontdekt de motor werd samengevoegd met verschillende motoronderdelen. Deel was van een 2009 street triple en een deel van een Daytona 2008, kritische bussen tussen het kleppendeksel en cyclinder hoofd ontbraken en waarschijnlijk veroorzaakt dit zeer gevaarlijk motorstoring !!! Ik had geen verhaal met Divmo omdat ze eigenaar veranderd, verwachten dat ze dit opnieuw doen in een paar jaar. Als je in de markt voor een gebruikte fiets, beter af te kopen van een bekende dealer of particulier, of in ieder geval de tijd nemen om serienummers te passen. Zet uw vertrouwen in de mooie glimmende Divmo showroom.


Patrick uit Hoeven

28-05-2016
8,3

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Nieuwe/andere uitlaat besteld voor mijn R6 uit 2001. Was wat lastig gezien jaartal, Bas vond toch wat opties. Afspraak gemaakt voor montage. Alles weer top geregeld. Wat geluid voor n motor doet!!


Ja, ik beveel dit aan