Beoordelingen DIVMO

7,9
47 beoordelingen
  • Service 8,1
  • Deskundigheid 7,9
  • Prijs/kwaliteit 7,6
11 t/m 20 van 47 beoordelingen

Jack uit Bavel

15-04-2016
6,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ervaring: Ik ben zeer te vreden over Divmo.
Tot twee maal een gebruikte motor gekocht, fijn geholpen en goed kunnen handelen zowel aanschaf als inruil.
Ik ben blij dat ze een doorstart hebben gemaakt.
Toppy luitjes van Divmo


Ja, ik beveel dit aan

Remco uit Werkhoven

27-03-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Vorige jaar een tweedehands Kawasaki Z1000SX gekocht. Na een jaar zonder problemen te hebben gereden was hij toe aan een kleine beurt en nieuwe banden. Samen met Bas een ander merk band uitgezocht aangezien ik over de oude banden niet te spreken was (grip). Afspraak gemaakt en motor gebracht een week later kon ik hem weer ophalen. Motor stond er weer keurig bij ze hadden hem zelfs nog even gewassen. De rekening klopte met de prijs indicatie die ik had gekregen. Ik woon zelf in het midden van het land en rij diverse motorzaken voorbij maar volgend jaar zien ze mij weer terug. Bas en medewerkers van DIVMO bedankt.


Ja, ik beveel dit aan

Frans uit Eindhoven

13-02-2016
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Vorig jaar heb ik een Honda VFR V-Tec bij Divmo gekocht met extra garantie waarvoor ik moest extra moest betalen. Toen ik stukken kreeg met mij motor heeft Jan, de toenmalige eigenaar me volledig in de steek gelaten en niets voor me gedaan, De zaak ging dicht!!!! Nu bij het lezen van de doorstart opnieuw contact opgenomen met, in dit geval Bas en hij heeft me alsnog voortreffelijk gecompenseerd voor mijn financiele schade. Klasse !!! Dit geeft mij weer vertrouwen om in de toekomt naar deze zaak te gaan. Bas, nogmaals bedankt.


Ja, ik beveel dit aan

P uit Roosendaal

12-02-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ervaring: Nu de vorige eigenaar( Jan) met de noorderzon is vertrokken heeft een gedeelte van het voormalige personeel de zaak overgenomen.Bas( nieuwe eigenaar) heeft mee een paar keer persoonlijk gebeld en zijn excuses gemaakt voor het wangedrag van vriend Jan. Ik vind het van grote klasse getuigen dat je de verantwoording neemt voor de oplichterspraktijken van de vorige eigenaar en daar met de gedupeerden een oplossing voor zoekt en die hebben we ook gevonden. Niets dan lof !


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Roosendaal

16-01-2016
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ervaring: Zeer slechte zaak. Daar een tweedehands import UK motor gekocht van 2008. Was in zeer goede staat zo te zien. Zou beurtje krijgen niks aan de hand kortom...tevreden. Toen deze zaak failliet ging moest ik noodgedwongen uitwijken naar een andere dealer voor onderhoud en daar kwam aan het licht dat, de remblokken volledig op een vloeidikte na waren versleten ( na aankoop 5000 kms er op gezet ), de kilometerstand niet kon kloppen, de motor olie lekte de voorvork krom was. Deze motor was ook opgeknapt met kuipdelen van een ander bouwjaar ( je moet het maar weten ). Natuurlijk rechtsbijstand ingeschakeld maar Jan van Divmo was helaas failliet verklaard. Nu begint hij doodleuk opnieuw en laat mij en zoals ik hieronder lees andere gedupeerden in de kou staan. Misselijkmakend ! Koop hier geen motor mensen, mooie praatjes maar waardeloze schademotoren.


Ruud uit Hoogblokland

02-12-2015
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

24-10-2015
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ervaring: Koop geen tweedehands motoren bij Divmo helaas heb ik dat wel gedaan, de motor had lichte schade ik vroeg dan ook aan Jan waar die schade van was?
Het antwoord op die vraag was dat ie het niet wist, oké dat kan maar hij had ook verzwegen dat er geen boekje bij zat, geen onderhoud geschiedenis en niet eens een reserve sleutel deze motor was van 2010 dan is het echt schandalig dat dit niet bij de motor wordt geleverd en het ergste is nog dat ze er gewoon over zwijgen het niet eens tegen de klant vertellen.

Maar het mooiste moet nog komen de motor had blijkbaar iets meer schade oftewel alles aan het kuipwerk was kapot alleen dit zag je pas als je alle kuipdelen eraf had gehaald. Schade ruim €900 aan tweedehands kuipwerk bedankt Divmo echt top dat jullie mensen zo oplichten. Hopen dat jullie niet nog meer klanten kunnen oplichten en dat de zaak binnenkort weer failliet gaat. Mensen er zijn genoeg andere motorzaken in Brabant ga dus geen zaken doen met Divmo, want dit is hun manier van zaken doen en ondertussen sta je ruim een halfuur te wachten aan de balie tot de mevrouw van de kledingafdeling komt vragen of ze je kan helpen. Omdat de mensen achter het te druk hebben met koffie drinken.
Een enorm slechte zaak die gewoon failliet moet blijven en niet opnieuw weer een doorstart moet maken sluiten die handel.


Anoniem

23-06-2015
2,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe tweewieler


Ervaring: Een nieuwe Kawasaki Vulcan S gekocht bij Divmo, helemaal top natuurlijk, maar na de verkoop nog onder meer een helm gekocht van 240 euro die twee dagen nadat ik het in de winkel gekocht had voor 60 euro goedkoper aangeboden werd (zag ik via nieuwsbrief). Vervolgens dit aangegeven per mail, maar niets meer op terug gehoord! Ik vind dit toch erg slechte klantenservice. Ze hadden ofwel in de winkel wel aan mogen geven dat hij in de aanbieding zou gaan, ofwel gewoon geld retourneren nadat je het als klant aangeeft.


Eric uit Breda

04-06-2015
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ervaring: Nadat mijn motor de geest had gegeven en het echt helemaal over en uit was ( Snik) werd er door Divmo enorm goed meegedacht in de aanschaf van een andere motor en mij goed tegemoet gekomen m.b.t. de oude motor . Door de medewerkers werd ook belangstellend geïnformeerd over hoe en wat met de oude motor .
Wat een coulance en service. Ook het overzetten van zaken van de oude motor naar de nieuwe was geen probleem.
Wat een coulance en service. Chapeau Bas ,Jan ,en de monteurs!!!


Ja, ik beveel dit aan

mario uit tilburg

29-04-2015
7,7

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: een maal een motor gekocht en koop ook mijn motorkleding hier


Ja, ik beveel dit aan