Beoordelingen DIVMO

7,9
47 beoordelingen
  • Service 8,1
  • Deskundigheid 7,9
  • Prijs/kwaliteit 7,6
21 t/m 30 van 47 beoordelingen

Patrick uit Hoeven

11-04-2015
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ervaring: Bij Divmo 'n Yamaha R6 gekocht. Eerste week een lekke pakking. Divmo heeft direct een noodreparatie gedaan en diezelfde week nog de juiste pakking besteld en vervangen. Ook prettige contacten met monteur/service, plus is dat deze ook zelf terugbellen. Tot nu toe TOPPIE service.


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Tilburg

01-04-2015
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ervaring: paar weken geleden een vmax gekocht. Kan niet anders zeggen dan dat het een hele fijne zaak is met fijne medewerkers. Ik heb goede adviezen gekregen en uit hunzelf hebben ze wat kleine euveltjes opgelost. Ze nemen ruimschoots de tijd voor je. Ik heb hier heel prettig kunnen kopen en dat is op zich ook al wat waard.


Ja, ik beveel dit aan

Jurrijan uit Dussen

07-03-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: KTM SMT voor een controlebeurt bij Divmo gebracht. Goed en deskundig advies, alles keurig uitgevoerd volgens afspraak. Voorband kosteloos vervangen ivm terugroepactie Continental. Geen onverwacht hoge kosten. Meerdere medewerkers gesproken, allemaal zeer gastvrij en behulpzaam. Tot ziens !


Ja, ik beveel dit aan

Frans uit Uden

15-12-2014
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ervaring: In november 2014 een motor (Midnight Star 1900) gekocht. Het was die zaterdag redelijk druk, maar ze namen de tijd en ik kon ook nog een proefrit maken. Met een kleine aanbetaling hebben ze de motor "gereserveerd", totdat ik verzekeringsgeld had ontvangen van glijpartij met vorige motor. Bij het ophalen bleek dat ze ook een band vervangen hadden en verder was de motor goed nagekeken. Met de wintermaanden voor de deur wordt de garantieperiode met drie maanden verlengd. Ook sturen ze nog een boekje met technische gegevens na. Prettig om te horen dat ze na enkele maanden ook nog contact opnemen om te informeren. Ik heb hierdoor een positieve indruk gekregen van DIVMO-motoren.


Ja, ik beveel dit aan

ikarel uit breda

10-11-2014
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: aankoop,motor,


Ja, ik beveel dit aan

Kees uit Rijsbergen

10-11-2014
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Voor mij heeft Divmo een goede service verleend. Ik stond met een lekke band +/- 55 km. van de dealer. Een telefoontje op maandag en de motor werd direct opgehaald. Ik verwachte een fikse rekening, per slot van rekening is het bedrijf er toch een paar uur zoet mee, maar er werd alleen een kleine bijdrage verlangt voor de ophaalkosten.


Ja, ik beveel dit aan

Emiel uit Nieuw Vossemeer

01-09-2014
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Wilde de wielen van mijn motor laten poedercoaten en contact opgenomen met Divmo waar ik mijn motor gekocht heb. Hadden hier geen ervaring mee maar ipv te vertellen dat het niet mogelijk was gingen ze het uitzoeken en hebben ze het tot in de puntjes geregeld voor me! Gelijk nieuwe banden laten leggen. Kortom Super service en zeker aan te bevelen!


Ja, ik beveel dit aan

Theo

03-07-2014
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ervaring: Je wordt vriendelijk ontvangen , persoonlijk een mooie prijs terug gekregen voor mijn motor. Een aantal wensen die ik had zijn nagekomen.Wat betreft de werkplaats kan ik nog niet oordelen en daarom beveel ik Divmo (nog)niet aan.
Wat betreft aankoop wel.


Hans uit breda

01-06-2014
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: had probleem met elektriciteit van de motor perfect opgelost door de monteurs van Divmo.ook de klantvriendelijkheid is top.bij binnenkomst wordt je altijd vriendelijk begroet door iemand van de verkoop[Wim of Mario] en anders loopt er wel iemand anders die je begroet.Ik vind het een top zaak.


Ja, ik beveel dit aan

auke uit halsteren

29-05-2014
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ja, ik beveel dit aan