Beoordelingen DIVMO

7,8
46 beoordelingen
  • Service 8
  • Deskundigheid 7,9
  • Prijs/kwaliteit 7,5
31 t/m 40 van 46 beoordelingen

Frans uit Bergeijk

12-05-2014
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ervaring: Goede ervaringen met dit bedrijf. Zowel verkoop als aankoop en service achteraf. Ook na de verkoop bellen hoe de motor bevalt en of er geen bijzonderheden zijn is erg positief. De gashendel was begrensd en dit is direct herstelt. Wim, Mario en Wijnand, bedankt.


Ja, ik beveel dit aan

ron uit Bergen Op Zoom

09-05-2014
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

12-08-2013
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe tweewieler


Ervaring: Superblij met mijn nieuwe motor. Het was wel erg moeilijk kiezen. Het is een nieuwe Z 800 E geworden. Helemaal aangekleed. Ik heb wel lang getwijfeld tussen een nieuwe Z 800 en een gebruikte Z 750. De occasies zijn ook bijna allemaal zo goed als nieuw. Super service betreffende advies voor de aanschaf van mijn motor en kleding!


Ja, ik beveel dit aan

Geert uit Rijen

06-07-2013
2,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Service is mooi k. Had een accu nodig omdat deze de winter niet overleefd had. Woon zelf nog geen kilometer van DIVMO af en dacht even met de startkabels energie trekken van mijn auto, daarheen rijden, accu kopen, daar verwisselen en terug naar huis.
Mooi niet, moest een half uur wachten terwijl er drie klanten aanwezig waren, maar ook drie man personeel??? Koffie was belangrijker. Eindelijk was er iemand vrij! Deze man met ochtendhumeur verteld mij deze accu niet op voorraad te hebben wat ik kan begrijpen. Maar als ik dan vraag of ik even geholpen kan worden in de werkplaats, om mijn motor met startkabels weer aan de gang te krijgen is het antwoord, we hebben het te druk. Ik ontplof zowat en zeg moet ik dan naar huis toe lopen, antwoord ja. Ben naar garage van Dorst gelopen aan de overzijde en hem daar aan de gang gekregen. Wat een slechte service, ga hier nooit meer naar toe.


E uit Rijswijk

15-05-2013
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ervaring: Ik heb er mijn eerste (gebruikte) motor gekocht. Ik ben bijzonder vriendelijk geholpen en de (ook latere) service was prima. Een vrolijke, gezellige en deskundige groep mensen die erg klantvriendelijk zijn.


Ja, ik beveel dit aan

Kees uit Rotterdam

12-03-2013
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Fijn dat de schade aan mijn motor zo goed is opgelost. Als Focwa-bedrijf heeft Divmo alles uit handen genomen. Ook de betaling is rechtstreeks van de verzekering naar Divmo. Ik reed vorige week al lekker rond.


Ja, ik beveel dit aan

Kees uit Rotterdam

12-03-2013
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Fijn dat de schade aan mijn motor zo goed is opgelost. Als Focwa-bedrijf heeft Divmo alles uit handen genomen. Ook de betaling is rechtstreeks van de verzekering naar Divmo. Ik reed vorige week al lekker rond.


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Schijndel

17-12-2012
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ervaring: De dealer kon volgens eigen zeggen a.h.v. foto's en de geschiedenis van mijn huidige motorfiets een globale inruilwaarde noemen.Maak ik foto's van mijn motorfiets en stuur ik ze een email met deze gegevens. Krijg ik een antwoord terug dat ze geen bevredigende inruil kunnen noemen omdat de motor teveel kilimeters gereden zou hebben. Hoe weten zij nou wat ik een bevredigend bedrag vind? Wat een waardeloos antwoord. Ik zou zeggen, niet meer naar Divmo!!!!


Jan uit Loon op Zand

02-07-2012
8,3

Reden bezoek: Onderhoud


Ja, ik beveel dit aan

GJ uit Rijen

01-07-2012
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik had schade aan motor, veroorzaakt door derde. DIVMO gaf een snelle en goede taxatie, zorgde voor een vlotte afhandeling/reparatie als ook het uit handen nemen van administratie richting verzekering van de tegenpartij. Schade werd snel en vakkundig afgehandeld. Ik hoefde zelf niet veel te doen en had mijn motor snel weer in originel staat terug.


Ja, ik beveel dit aan