Beoordelingen DIVMO

7,9
49 beoordelingen
  • Service 8,1
  • Deskundigheid 8
  • Prijs/kwaliteit 7,6
41 t/m 49 van 49 beoordelingen

Henk uit Schijndel

17-12-2012
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ervaring: De dealer kon volgens eigen zeggen a.h.v. foto's en de geschiedenis van mijn huidige motorfiets een globale inruilwaarde noemen.Maak ik foto's van mijn motorfiets en stuur ik ze een email met deze gegevens. Krijg ik een antwoord terug dat ze geen bevredigende inruil kunnen noemen omdat de motor teveel kilimeters gereden zou hebben. Hoe weten zij nou wat ik een bevredigend bedrag vind? Wat een waardeloos antwoord. Ik zou zeggen, niet meer naar Divmo!!!!


Jan uit Loon op Zand

02-07-2012
8,3

Reden bezoek: Onderhoud


Ja, ik beveel dit aan

GJ uit Rijen

01-07-2012
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik had schade aan motor, veroorzaakt door derde. DIVMO gaf een snelle en goede taxatie, zorgde voor een vlotte afhandeling/reparatie als ook het uit handen nemen van administratie richting verzekering van de tegenpartij. Schade werd snel en vakkundig afgehandeld. Ik hoefde zelf niet veel te doen en had mijn motor snel weer in originel staat terug.


Ja, ik beveel dit aan

Victor uit Meerle

03-03-2012
9,0

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Al een aantal jaren zijn mijn vrouw en ik vaste klant bij Divmo.
Altijd worden wij enthousiast, vriendelijk en vakkundig geholpen door de medewerkers van Divmo. Uiteraard bevelen wij Divmo bij iedereen aan!


Ja, ik beveel dit aan

Femke uit Tilburg

23-02-2012
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Nu ook weer goede oplossing voor verzekerde schade netjes opgelost.groetjes Femke


Ja, ik beveel dit aan

Marc uit Hilvarenbeek

13-02-2012
9,7

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Marc uit hilvarenbeek
Over de service van divmo ben ik zeer tevreden, er wordt gedaan wat er gevraagd wordt. Het personeel staat je deskundig en vriendelijk te woord (dus geen zakelijke kauwe kak). ik zal andren
ook altijd divmo advizeren en mijn volgende motor zal er zeer zeker weer bij de divmo gekocht worden.


Ja, ik beveel dit aan

willem uit rijen

11-02-2012
8,3

Reden bezoek: Onderhoud


Ja, ik beveel dit aan

Mels

22-11-2011
8,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Motorzaak Divmo n Rijen


Ja, ik beveel dit aan

Edwin uit Made

14-01-2011
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: zeer goede ervaring met DIVMO , vriendelijk , goede service,alles netjes gerepareerd. perfect


Ja, ik beveel dit aan