Beoordelingen Dohmen Auto's B.V.

8,8
29 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 29 beoordelingen

Marijke uit Gastel

11-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Meer dan super tevreden. Niet alleen hebben ze hele mooie occasions maar zijn ze ook nog zeer betrouwbaar, eerlijk en leveren ze een geweldig goede service. Na aankoop van een hele mooie Mercedes A180 kreeg ik na een paar 100 meter al een foutmelding in het display. Probleem bleef terugkomen en na een paar dagen kon ik de auto terugbrengen naar de garage. Dit probleem is meteen heel goed in behandeling genomen, auto is bij een Mercedes garage in behandeling geweest. Niet alleen kreeg ik hem gewassen terug, ze hadden ook nog een mooie bos bloemen voor me geregeld. Top top top... een hele warme douche voor Friso en Roger.


Ja, ik beveel dit aan

René uit Beuningen

22-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goed en eerlijk bedrijf. Geen fantasieverhalen. Doen wat ze beloven.
Halen veel auto's uit Duitsland.
Fantastische auto gekocht. Hyundai Tucson uit 2015. Ziet er echt uit als nieuw en rijd ook zo.


Ja, ik beveel dit aan

Rick uit WEERT

06-12-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Jac

01-08-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vlotte klantvriendelijke en betrouwbare garage voor relatief jonge occasions


Ja, ik beveel dit aan

René uit Arnhem

06-04-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Van harte aanbevolen!!
Enorm fijn bedrijf. Vanuit Arnhem toch een stukje weg, maar vanaf het eerste telefonische contact had ik meteen een goed gevoel. Men geeft er goede en uitgebreide informatie en houdt niets achter.
Alle communicatie met de drie heren, maar vooral met verkoper Roger, was zeer prettig.
Geen gladde verkooppraatjes, maar gewoon goed advies door hardwerkende mensen met liefde voor het vak.
We rijden nu bijna een week in onze "nieuwe"auto en zijn er erg blij mee.


Ja, ik beveel dit aan

Michael uit Weustenraadstraat 13

05-01-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heb ruim 2 jaar gelen een auto gekocht en ben zeer tevreden en zou weer een auto kopen


Ja, ik beveel dit aan

berrie uit maastricht

27-04-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: een hele goeie garage met op alles een heel goed advies en mensen die weten waar ze over praten een aan rader voor heel limburg


Ja, ik beveel dit aan

Suzan uit Etten

05-02-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wat een prachtbedrijf! Alle occasions werkelijk als nieuw.
Goede prijs-kwaliteit verhouding en een geweldige service.
Prettig gesprek, vriendelijke verkoper, geen gedoe. Eerlijke handel. Kan iedereen een auto aanbevelen van Dohmen auto's. Zeer de moeite waard om voor naar Limburg te rijden.


Ja, ik beveel dit aan

frans uit Sittard

18-11-2016
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: prijs/kwaliteit


Ja, ik beveel dit aan

Ton uit Nieuwstadt

23-05-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan