Beoordelingen Dohmen Auto's B.V.

8,7
26 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 26 beoordelingen

Jac

01-08-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vlotte klantvriendelijke en betrouwbare garage voor relatief jonge occasions


Ja, ik beveel dit aan

René uit Arnhem

06-04-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Van harte aanbevolen!!
Enorm fijn bedrijf. Vanuit Arnhem toch een stukje weg, maar vanaf het eerste telefonische contact had ik meteen een goed gevoel. Men geeft er goede en uitgebreide informatie en houdt niets achter.
Alle communicatie met de drie heren, maar vooral met verkoper Roger, was zeer prettig.
Geen gladde verkooppraatjes, maar gewoon goed advies door hardwerkende mensen met liefde voor het vak.
We rijden nu bijna een week in onze "nieuwe"auto en zijn er erg blij mee.


Ja, ik beveel dit aan

Michael uit Weustenraadstraat 13

05-01-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heb ruim 2 jaar gelen een auto gekocht en ben zeer tevreden en zou weer een auto kopen


Ja, ik beveel dit aan

berrie uit maastricht

27-04-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: een hele goeie garage met op alles een heel goed advies en mensen die weten waar ze over praten een aan rader voor heel limburg


Ja, ik beveel dit aan

Suzan uit Etten

05-02-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wat een prachtbedrijf! Alle occasions werkelijk als nieuw.
Goede prijs-kwaliteit verhouding en een geweldige service.
Prettig gesprek, vriendelijke verkoper, geen gedoe. Eerlijke handel. Kan iedereen een auto aanbevelen van Dohmen auto's. Zeer de moeite waard om voor naar Limburg te rijden.


Ja, ik beveel dit aan

frans uit Sittard

18-11-2016
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: prijs/kwaliteit


Ja, ik beveel dit aan

Ton uit Nieuwstadt

23-05-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

hans uit urmond

19-03-2014
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Andries uit Huissen

13-03-2014
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Ivo Yvonne uit Panningen

03-03-2014
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Erg tevreden met de aankoop van onze renault twingo. Vriendelijke verkoper en bij het ophalen vielen ons een paar deukjes op die direct zonder extra kosten eruit gehaald werden. Fijn autobedrijf, zeker een anrader!


Ja, ik beveel dit aan