Beoordelingen DON Opleidingen

8,4
2614 beoordelingen
  • Service 8,5
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 7,9
  • Bereikbaarheid 8,6
  • Instructeur 8,9
  • Informatieverstrekking 8,5
  • Klantvriendelijkheid 8,8
  • Lesmiddelen 8,5
1 t/m 10 van 2614 beoordelingen

Bob uit Delft

16-02-2019
6,3

Anoniem

16-02-2019
8,0
Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

15-02-2019
7,0

Ervaring: Alles naar wens behalve de instructeur.
Geen uitleg of nauwelijks.
Praat teveel over zichzelf, privé leven, zijn carrière, maar less geven is ver van huis.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

15-02-2019
1,0

Ervaring: GA HIER NOOIT LESSEN.
Waardeloze rijschool.
Na 40 uur lessen afgereden. Men zei dat ik zou slagen in 1keer. Niet gelukt. Toen een andere instructeur gekregen. De eerste instructeur wilde liever motorrijders geven. Dus ik was hier de dupe van. De nieuwe instructeur vertelde dat ik allerlei zaken niet goed deed. Weer 8 lessen en opnieuw afgereden. Weer gezakt. Daarna na een aantal lessen weer gezak. Toen een faalangst examen aangevraagd. Ze hadden maar tijd om 1 les te geven. Dat schiet niet op als je pas na 8 weken weer op kan. De instructeur kwam een half uur te laat. Gelukkig nog net gered om op tijd bij examen te zijn. Weer niet gelukt. Daarna een staatsexamen. Na tussenkomst van mijn moeder was het eindelijk mogelijk om meerdere lessen af te spreken. 11 minuten voordat ik werd opgehaald kreeg ik een appje van de instructeur dat we nog snel voor het examen een vorige kandidaat in den haag moesten afZetten. Dan zouden we het net halen voor het examen. Mijn moeder belde met de rijschool. Daar deed men ook niets. Schandalig. Moest dus deze jongen nog thuis afzetten. Je bent natuurlijk al zenuwachtig en dan nog de druk opvoeren omdat we iemand nog snel moeten thuis brengen. Je betaalt ook nog voor de les vooraf. Dus waar gaat dit over. Ook nu was ik weer gezakt.
Hier moet je echt nooit gaan lessen.
Ook het steeds ophalen en thuisbrengen van andere kandidaten gaat van je lestijd af en hier betaal je ten opzichte van andere rijscholen veel meer voor.

Ik wil iedereen afraden met deze rijschool in zee te gaan.


Houcine uit ‘S-gravenzande

15-02-2019
10
Ja, ik beveel dit aan

Robin uit Zoetermeer

15-02-2019
8,5

Ervaring: Goed geregeld


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

15-02-2019
10

Ervaring: Geweldig leuke dag gehad. Op een leuke manier het theorie doorgenomen


Ja, ik beveel dit aan

Bart uit Poeldijk

15-02-2019
8,3

Ervaring: Prettig bedrijf met deskundige instructeurs nu voor de derde maal geweest heb niets om te klagen


Ja, ik beveel dit aan

Siebrich uit Delft

15-02-2019
9,3

Ervaring: Goed geregeld, stipt en meedenkend en klantgericht. Ik heb goede ervaringen met Don Opleidingen!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

15-02-2019
9,3

Ervaring: Open, hartelijk! Fijne mensen in een prettige omgeving. Richard v/d berg is een hele goede instructeur! Op een leuke, leerzame manier brengt hij alle cursisten daar waar ze moeten komen.


Ja, ik beveel dit aan