Beoordelingen Doornekamp Motorsport

8,7
177 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 177 beoordelingen

Jesper

17-08-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Amersfoort

16-08-2018
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Stond met lege accu en defecte spanningswisselaar langs de weg. 1 telefoontje was genoeg: binnen een uurtje werd de motor opgehaald. Ik was nog geen klant daar. Reparatie ook goed uitgevoerd. Goeie service!

Peter


Ja, ik beveel dit aan

Maarten uit Harderwijk

15-08-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ervaring: Geduldig en goed advies.
goede hulp, ik werd goed op de plus en min punten van de verschillende modellen gewezen.


Ja, ik beveel dit aan

Patrick uit Leusden

10-08-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe tweewieler


Ja, ik beveel dit aan

Gijs

10-08-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: 1e motor gekocht, grote reparaties en onderhoud daar laten doen. Ik heb het idee dat personeel daar weet waar ze over praten, daarom blijf ik hier terugkomen.


Ja, ik beveel dit aan

Ton uit Amers

05-08-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ervaring: Prima voorlichting en een ruime keuze uit diverse motoren hartelijke ontvangst. De motor van mijn keuze gelijk klaar gezet voor de proef rit .Daarna zaken gedaan waarbij Gert Jan Doornekamp goede raad gaf ivb de aanschaf van assessoires zonder haast geweldig!


Ja, ik beveel dit aan

H uit Zeist

04-08-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ervaring: Goed en betrouwbaar bedrijf


Ja, ik beveel dit aan

Jan-willem uit Utrecht

30-07-2018
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Goed bedrijf dat met klant kan meedenken en waar je naar terug blijft komen!


Ja, ik beveel dit aan

Rolf uit Leusden

29-07-2018
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: zeer prettig bedrijf, goede mensen

Punt van aandacht is om even met een poetsdoek vette vingers e.d. weg te vegen na reparatie. Bij herhaling geconstateerd


Ja, ik beveel dit aan

Henk Jaap uit Voorburg

28-07-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ervaring: Professionele, persoonlijke en vriendelijke aanpak, met passie voor de zaak en voor motoren,


Ja, ik beveel dit aan