Beoordelingen Doornekamp Motorsport

8,7
186 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 186 beoordelingen

Harry uit Leusden

05-10-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud


Ja, ik beveel dit aan

eric uit almere

03-10-2018
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: geweldig ik kwam mij daar oriënteren voor een andere motor. Maar door de geweldige info en er geen druk werd gelegd om te kopen vond en kocht ik hier ook mijn motor.


Ja, ik beveel dit aan

Eddy uit Nijkerk

01-10-2018
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: No nonsens


Ja, ik beveel dit aan

T uit Maarssen

20-09-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Prettig contact en snelle afhandeling.


Ja, ik beveel dit aan

Willem uit Maarssen

15-09-2018
9,5

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ervaring: Mooie zaak ,ontspannen sfeer lekker rondkijkenzonder dat je meteen aangesproken wordt.Eenmaal in gesprek merk je dat je goed geïnformeerd wordt in een gezellig gesprek


Ja, ik beveel dit aan

Don uit Ridderkerk

10-09-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ervaring: Drie jaar geleden mijn eerste en vandaag mijn tweede motorfiets gekocht bij deze winkel. Fijne winkel, duidelijk en klantvriendelijk. Raad het iedereen aan hier te kijken als je interesse hebt om een nieuwe motorfiets te kopen.


Ja, ik beveel dit aan

Elbert uit Achterveld

26-08-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ervaring: Onlangs mijn eerste motor gekocht. Het is een Suzuki V-storm 650 geworden. Ik werd enorm goed geholpen en ze nemen daar alle tijd voor je. Ik kwam bij Doornekamp op aanraden van mijn collega die heel erg te spreken is over het bedrijf.
Een leuk enthousiast team met verstand van zaken. Ik ga ervan uit dat dit het begin is van een lange relatie😉


Ja, ik beveel dit aan

Arnout uit Hooglanderveen

20-08-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Fijn personeel en kwalitatief onderhoud zonder nonsens!


Ja, ik beveel dit aan

Erik uit Nijkerk

19-08-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ervaring: Goed contact gehad over de aanschaf van motor, verkopen had veel kennis en kon me goed inlichten over het hoe en wat van de motor.


Ja, ik beveel dit aan

Jesper

17-08-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ja, ik beveel dit aan