Beoordelingen Doornekamp Motorsport

8,7
195 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 195 beoordelingen

Erik uit Leusden

14-12-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Ik word altijd zeer goed geholpen. Ze staan altijd klaar voor de klant.


Ja, ik beveel dit aan

John uit ijsselstein

13-12-2018
4,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Geen prettig bedrijf, bij inruil bieden ze het laagst, afschrijving 1600 euro op mijn tiger binnen 3 maanden!! Als je n mooie motor ziet willen ze hem bijna niet kwijt, ik heb hem zelf nog niet goed bekeken,. als ze zeggen dat ze terugbellen, doen ze dat niet, ik bel aan het einde van de middag terug, dus niet en dure motoren en er is niks mogelijk en de aflevering is duur, en agressieve reiniging motoren te zien op diverse onderdelen,.dus ik ga wel naar een andere zaak, ik werk notabene zelf in een motorzaak en rijd sinds 1994 op 15 motoren!


Sandro uit Deventer

07-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ervaring: Mijn ervaring bij doornekamp is uitstekend.

Ik heb er 3 motoren gekocht en ben altijd met een fijn gevoel weggegaan.

Hun deskundigheid is absoluut bij mij een dikke 10.

Gewoon prettig om daar te zijn ze staan apt8jd voor mij klaar.


Ja, ik beveel dit aan

Wilco uit Amersfoort

25-11-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe tweewieler


Ervaring: Je wordt goed geholpen. Ze weten wie je bent als je binnen komt. Ontvangst is vriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan

J.C.F. uit Hoevelaken

24-11-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Ik kom al meer dan 25 jaar en wordt nog steeds goed en deskundig geholpen. Heb al meerdere motoren aangeschaft en die voldeden allemaal. Wanneer er toch iets mis was, dan werd dit snel en goed opgelost.


Ja, ik beveel dit aan

Hoefakker uit Nijkerk

19-11-2018
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Focco

18-11-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Prima, electrisch probleem diezelfde dag al opgelost, een paar handkappen omdat ze niet geleverd werden er op een later tijdstip tussen de bedrijven door er opgezet en wat tips mee.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

11-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ervaring: Mooi bedrijf, netheid en zeer klantgericht.


Ja, ik beveel dit aan

Theo uit Amersfoort

23-10-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Ze werken kleinschalig en hebben daardoor veel oog voor de klant. Het personeel is vakkundig en gemotiveerd. Het is een geweldig team en toch zijn ze gewoon gebleven!


Ja, ik beveel dit aan

Harry uit Leusden

05-10-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud


Ja, ik beveel dit aan