Beoordelingen Doornekamp Motorsport

8,7
205 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 205 beoordelingen

Mark uit Amersfoort

17-02-2019
7,7

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Na aanschaf ook de eerse ondrrhoudsbeurt bij Doornekamp uit laten voeren. Prima verlopen, flexibele Instelling en motor kan (als het goed) is er weer even tegenaan.


Ja, ik beveel dit aan

Ronald uit Amersfoort

13-02-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Prima bedrijf met zeer veel keuze in motorfietsen en kleding. Uitstekende service, waarbij meegedacht wordt.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

12-02-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ervaring: Fijn bedrijf, relaxt advies en alle tijd geboden om rond te kijken of nog een keer terug te komen. Op zaterdag zonder afspraak gaan kijken, proefrit gemaakt en een uur later kon ik de motor meenemen naar huis. Motor na aankoop 2 weken niet gebruikt ivm vorst, accu was leeg en is daarna onder garantie vervangen. Top service.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

11-02-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Amsterdam

08-02-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ervaring: Na mijn vorige matige review (5,0) wil ik dit herzien. Werd direct contact met mij opgenomen en al mijn klachten bleken te berusten op misverstanden beiderzijds. Alles is inmiddels perfect opgelost en op een zeer service gerichte manier. Top! Bij deze beveel ik deze zaak bij eenieder aan.


Ja, ik beveel dit aan

Maarten uit Amersfoort

07-02-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ervaring: Ik heb net mijn eerste motor bij Doornekamp gekocht. Heel kundig geholpen bij de oriƫntatie naar een passende fiets. Gelijk testritjes kunnen maken, goeie prijs gekregen. Hele fijne tent!


Ja, ik beveel dit aan

Mandy uit Beverwijk

30-01-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ervaring: Fijne motorzaak, veel bespreekbaar en goede Service..


Ja, ik beveel dit aan

Aart uit Leusden

20-01-2019
8,7

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Reeds jarenlang goede en prettige ervaringen met dit bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Remco uit Amersfoort

12-01-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Ik ben fan van Doornekamp Motorsport. Alle medewerkers zijn betrokken en deskundig. Ik rijd BMW en heb altijd het gevoel bij een specialist te zijn voor mijn motor. Maar waarschijnlijk zijn ze dat ook in andere merken, want ik heb zo'n beetje alles op de brug zien staan. Er heerst een gemoedelijke sfeer en wat ik fijn vind is dat ze zowel de tijd voor jou nemen als dat je de tijd geven om ongestoord door hun zaak te kuieren. Er is namelijk vool te zien bij Doornekamp!


Ja, ik beveel dit aan

G uit Grubbenvorst

30-12-2018
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ervaring: Slecht