Beoordelingen Doornekamp Motorsport

8,7
234 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 234 beoordelingen

Anoniem

24-06-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Bart uit Amersfoort

21-06-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud


Ja, ik beveel dit aan

chiel uit almere

19-06-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ervaring: prettig en ontspannen/ongedwongen sfeer in de zaak. bovendien snelle service bij aankoop van de motor. denken met je mee, geen verkooppraatjes, geen onnodige onderhandelingen of zogenaamde kortingacties maar gewoon zeggen waar het op staat. prima dus.


Ja, ik beveel dit aan

Ester uit Krommenie

18-06-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe tweewieler


Ja, ik beveel dit aan

Huib uit Maarssen

18-06-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ervaring: Goede, eerlijke en deskundige dealer. Mogelijk verbeterpunt is de levertijd die 3 weken duurde.


Ja, ik beveel dit aan

Willy uit Amersfoort

14-06-2019
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik heb mijn motor bij Doornekamp in onderhoud en koop hier ook het gros van mijn spullen. De medewerkers van Doornekamp zijn klantvriendelijk, kundig en door de persoonlijke benadering hangt er een fijne sfeer.


Ja, ik beveel dit aan

Rick uit Heenvliet

10-06-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ervaring: Doornekamp motorsport is zeker een aanrader.
Super klant vriendelijk, prima advies, in mijn geval bij de aanschaf van een 2e hands tweewieler.
zeer verademend !
Dus dat ritje van zo'n 115 km was zeker niet voor niets.
Ben momenteel in het bezit van een prima tweewieler.
Top!


Ja, ik beveel dit aan

Hylke uit Zwartebroek

22-05-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Bandenwissel voor & achter, 's ochtends gebracht & 's avonds weer klaar. Netjes geregeld en vriendelijk geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Bas uit Amersfoort

21-05-2019
9,3

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Motor hier gekocht en kom steeds terug om te laten onderhouden / als ik onderdelen nodig heb.

Hier werken geen opdringerige verkopers, alleen maar vakmensen.


Ja, ik beveel dit aan

Francien uit Utrecht

13-05-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe tweewieler


Ervaring: Deskundig bedrijf! Ik heb hier met vertrouwen mijn eerste motor gekocht. Meedenkend en eerlijk! Ik verwacht voor de onderhoudswerkzaamheden/garantie dan ook geen problemen. Aanrader voor mensen die echt persoonlijk advies willen!


Ja, ik beveel dit aan