Beoordelingen Dorpsgarage Elshof

9,2
55 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 55 beoordelingen

Berend uit Eerbeek

17-01-2019
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: de ervaringen met garage Elshof zijn goed. zie onderstaande score. Bovendien nog een prettige en persoonlijke benadering.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

16-01-2019
9,7

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Dejan uit Brummen

16-01-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Mijn auto, een Peugeot 807 begaf het enkele weken geleden. Nu zijn deze Peugeots niet de makkelijkste auto's voor reparaties. Een tocht naar de dealer zou me ontzetten veel geld kosten, alleen al voor een onderzoekje. Na met Jeroen en Gijs gesproken te hebben van de Dorpsgarage in Brummen was het vertrouwen er gelijk om hun dit te laten verrichten.
Na enig zoekwerk bleek da brandstofpomp spontaan af te slaan en deed de motor uitgaan, Al met al een lange zoektocht voordat het euvel gevonden werd. Met hun goede kennis hebben ze het opgelost door een alternatief te bedenken waardoor ik geen nieuwe computer ( voor de auto moest kopen ) Hij doet het weer.
Prijs kwaliteit heel goed, maar vooral transparantie en vertrouwen uitstekend.
En geloof me, ik heb al zoveel garages van binnen gezien met deze wagen waar niets van het bovenstaande te vinden was.

Dank aan Gijs, Jeroen en de collega's
Dit is een op waarheid berust review, iedereen mag me benaderen om het te checken


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

11-01-2019
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goed gezocht, even proberen is prettig, klant meenemen in oplossing

Prijs is netjes, altijd te duur


Ja, ik beveel dit aan

els uit Eerbeek

11-01-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Anton uit Eerbeek

11-01-2019
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik heb mijn Hyundai H300 bestelauto gebracht voor APK en onderhoud, beide zijn keurig uitgevoerd en de prijs was conrform de opgave die van tevoren was doorgegeven.


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit EERBEEK

11-01-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Karin uit Loenen

10-01-2019
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Super fijne garage waar ze altijd klaar staan voor je bij problemen met de auto!!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

08-01-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Gewoon een deskundige en eerlijke topgarage!


Ja, ik beveel dit aan

Fred uit Brummen

08-01-2019
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Laagdrempelig, vooraf duidelijk over de kosten, vriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan