Beoordelingen Dorpsgarage Nieuw-Buinen

9,1
236 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,8
11 t/m 20 van 236 beoordelingen

Jan uit NIEUW-BUINEN

21-02-2019
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Goede service .
Redelijke prijzen.
Geeft netjes aan wat het kost


Ja, ik beveel dit aan

Anneke uit Nieuw-Buinen

20-02-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Uitstekende service. Wat niet onmiddellijk werkt wordt zorgvuldig uitgeplozen en alsnog aan de praat gebracht. Eigenaar straalt plezier in het werk & in ondernemen uit


Ja, ik beveel dit aan

Kees uit Nieuw Buinen

25-11-2018
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik ben bestaande klant en ervaar dit als een vertrouwd adres. Werkzaamheden worden perfect uitgevoerd. Ik kan altijd snel terecht ook voor onverwachte reparaties. Service gratis leenauto is top.


Ja, ik beveel dit aan

Johan uit Vledderveen

16-11-2018
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Onderhoud en vervangen onderdelen X5


Ja, ik beveel dit aan

Lammert uit Buinerveen

09-10-2018
7,7

Reden bezoek: Onderhoud


Ja, ik beveel dit aan

Linda uit Borger

04-10-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Langs geweest voor de APK-keuring. Weer heel tevreden over dit bedrijf. Kundig personeel, goede prijs-kwaliteit verhouding en snelle service.


Ja, ik beveel dit aan

Ronald uit Groningen

02-10-2018
9,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Set goede winterbanden op nette velgen gekocht. Vervolgens heeft Dirk Smink de set zomerbanden op velg van mijn vorige auto voor mij verkocht en na verkoop contact opgenomen na verkoop om geld over te maken.


Ja, ik beveel dit aan

Niels uit Nijmegen

27-09-2018
7,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Zeer te vrede over de klantvriendelijkheid, ik werd netjes geholpen en kreeg alle tijd om een proefrit te maken met de auto


Ja, ik beveel dit aan

Edwin uit Erica

25-09-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Aankoop auto.
Goede service, vriendelijke eigenaar.
Alles snel geregeld.
Top service!!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

25-09-2018
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: aankoop occasion.
werden goed geholpen, fijne communicatie en alles snel geregeld.
ga zo door!


Ja, ik beveel dit aan