Beoordelingen Dorpsgarage Nieuw-Buinen

9,1
236 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,8
221 t/m 230 van 236 beoordelingen

wim uit Hoogland/Schothorst

24-01-2014
10

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Deskundig, terzake, effici:ent, vrolijk en snel geholpen.
Kwaliteit/prijs verhouding prima.
Ons vertrouwen meer dan waard!


Ja, ik beveel dit aan

Tineke uit Amersfoort

24-01-2014
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ja, ik beveel dit aan

Luuk-Jan uit Nieuw-Buinen

04-01-2014
10

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Zeer goede service en prijs-kwaliteit verhouding.
Bij kleine reparaties wordt je direct geholpen en kun je meekijken wat er gebeurd. Er wordt goed uitgelegd wat er mis is en wat er aan moet gebeuren.Ook bij nalevering van onderdelen zijn ze zeer snel.
De keuze is aan jezelf of je dure of goedkope onderdelen wil hebben, dus niet standaard dure onderdelen. Je wordt echt altijd optimaal geholpen, dus ik raad Bandenpunt Smink zeker aan.


Ja, ik beveel dit aan

Herman uit Nieuw-Buinen

23-12-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: -Hier wordt je nog vakkundig te woord gestaan
-Er is altijd ruimte voor het meedenken aan oplossingen
-met als uitgangspunt dat niet altijd de duurste oplossing de beste hoeft te zijn
-servicegericht waardoor de werkzaamheden perfect uitgevoerd worden zonder nawerk
-Hart voor het vak in combinatie met een zeer scherpe prijs


Ja, ik beveel dit aan

Teun uit Buinen

13-12-2013
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Goede service, klantvriendelijk, deskundig. Erg fijn om mee te kunnen kijken en uitleg te krijgen over de werkzaamheden of andere vragen die je over auto's kunt bedenken met een gevoel van 'er zijn geen domme vragen' ook al weet ik dat ik erg groen ben op het gebied van automotive. Hier blijkt ook de deskundigheid en klantvriendelijkheid van de heer Smink uit.
Zeer tevreden!


Ja, ik beveel dit aan

Erik uit Nieuw Buinen

11-12-2013
9,0

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Erik Nieuw Buinen.

Ik heb goede ervaring met bandenpunt de service is er goed de afspraken komen ze ook na als er wat met de auto is da kun je er altijd terecht voor een reparatie en er is altijd wel even tijd voor een praatje de prijs is meestal ook goed.


Ja, ik beveel dit aan

jolanda uit valthermond

11-12-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Mijn ervaring met dit bedrijf is heel erg goed.
Je kan er goed afspraken mee maken en worden ook netjes nagekomen en als er iets bij komt is dat eveneens geen enkel probleem.
Garage is netjes en verzorgd en gaf gelijk een goed gevoel.
Ook word goed advies gegeven en word ook prijs/kwaliteit uitgelegd.
OOk word niet gelijk de duurste optie gegeven maar alternatieven en dat vond ik ook fijn dat je de keuze hebt.
Mijn auto gaat zeker weer naar bandenpunt als er iets aan moet gebeuren of hij weer apk moet hebben.
Kortom eerlijk advies en klantvriendelijk en meedenkend en betaalbaar.


Ja, ik beveel dit aan

Kees uit Nieuw Buinen

24-10-2013
9,7

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Ik kom hier al een kleine 2 jaar en een klant hebben voor een autobedrijf is 1, maar een klant houden is 2.
Bij dit bedrijf heb ik er een goed gevoel bij. Communicatie is hier top en je vragen worden eerlijk beantwoordt en de prijzen zijn eerlijk.


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Drouwen

03-08-2013
9,0

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Ben met het bedrijf in aanraking gekomen, doordat ik een winterbandenset nodig was voor de Freelander.Prima advies en scherpe prijs.Dit jaar had de Freelander een beurt nodig en een nieuwe achterruitmechanisme. Heeft voor zowel de beurt als het mechanisme een prima meerkeuze-advies neergelegd en alle voor en nadelen daarbij uitgelegd.Tijdens de APK kwamen er een paar extra punten uit die, eerst besproken werden, en na goedkeuring prima zijn herstelt.Ook qua prijsinschatting viel het niet tegen. Goede opvolging van afspraken betreffende een onderdeel op nalevering.Kortom.ik heb er een bijzonder prettig gevoel aan overgehouden.


Ja, ik beveel dit aan

Marijn uit Stadskanaal

02-08-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Al jaren kom ik hier met mijn auto's. Erg goede en eerlijke service. Auto rijden is niet goedkoop maar onderhoud bij Smink houdt het wel betaalbaar.


Ja, ik beveel dit aan