Beoordelingen Drent & Kloek BV

8,6
251 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 8,5
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 251 beoordelingen

Peter uit Krommenie

24-03-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Voelde als thuiskomen. Er werd ruim de tijd genomen om ons te helpen. I.v.m. lengte op zoek naar een auto die goed zou passen. Vele auto's gepast en uiteindelijk bij een 2e bezoek een audi Q5 gekocht. Kleine reparatie werd 2 weken later ook nog even netjes uitgevoerd.


Ja, ik beveel dit aan

Bert en Els

23-03-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ontzettend gastvrij ontvangen en zeer prettige onderhandeling bij het inruilen van onze auto en aankoop van de Mini Countryman. Auto meer dan keurig afgeleverd en goede service. Zeer tevreden en echt een aanrader!!


Ja, ik beveel dit aan

peter uit Beverwijk

27-02-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een no nonsens bedrijf die doen wat ze beloven. Een mooie auto aangeschaft voor een mooie prijs. Ook de inruilwaarde van onze oude auto was naar volle tevredenheid. Bij aflevering nog een mooie set winterbanden erbij gekregen op hele mooie velgen. Zelfs de koffie was goed.


Ja, ik beveel dit aan

peter uit Beverwijk

22-02-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

jan uit sittard

14-02-2019
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Inmiddels is het probleem opgelost! Zat in de post.


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen

13-02-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vandaag mijn MB E estate opgehaald bij Drent en Kloek. Super geregeld, netjes onderhouden en met een brede glimlach genietend achter het stuur terug naar huis. Op de motorkap het uitzicht op de ster, een Zwitersleven gevoel.
Heren bedankt


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Sittard

09-02-2019
5,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Helaas een iets mindere ervaring mbt tot nakomen afspraken.


Jeroen uit Alkmaar

23-11-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij kwamen kijken voor een BMW 3 serie Touring automaat. De auto stond in de showroom maar werd meteen voor ons naar buiten gereden zodat we de auto goed konden bekijken en er een proefrit mee konden maken. Ontvangst was prettig en ongedwongen.

De auto reed geweldig, maar toch wilde we graag nog wat bedenktijd. Na een aantal dagen toch weer contact gezocht met Ralph en gevraagd naar een 2e proefrit. Dit was geen probleem de BMW stond netjes voor ons klaar toen we aankwamen.

De inruilwaarde die wij voor onze huidige auto kregen was zeer redelijk.

We wilde graag nog een trekhaak onder de BMW, dit was geen probleem en werd mee genomen in de onderhandeling, de deal was rond. Wij hebben wel gekozen voor de Bovag garantie.

Helaas hebben we wel wat langer moeten wachten tot de auto klaar was, dit door drukte en wat extra werk dat tijdens de grote beurt naar voren kwam.

Nog geen ervaring met de Bovag garantie, maar Ralph beloofde ons na aflevering van de auto dat als er iets was hij dit voor ons netjes zou oplossen. Toch fijn dat dit nog even verteld word als je weg rijd.

Conclusie, een prima bedrijf waar je een mooie auto naar wens kunt aanschaffen.

Met vriendelijke groet,
Jeroen en Lisanne.


Ja, ik beveel dit aan

Marion uit Velserbroek

08-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ons gezin heeft alle drie een auto bij dit bedrijf gekocht vriendelijk geholpen en een hele goede service zowel verkoop als garage top.


Ja, ik beveel dit aan

GE uit Zierikzee

02-11-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We gingen voor een Audi Avant maar die was net verkocht.
Ralph Kloek attendeerde ons op een zwarte A4 sedan waar de rugleuning achter van naar beneden kon zodat je een grotere laadvloer hebt.De auto zag er perfect uit en we waren gelijk verkocht.We hebben onze Golf ingeruild waar we niet aan kunnen wennen.Eens een Audi altijd een Audi.We zijn perfect geholpen en alles is volgens afspraak gegaan.


Ja, ik beveel dit aan