Beoordelingen Drent & Kloek BV

8,6
243 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 243 beoordelingen

Marion uit Velserbroek

08-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ons gezin heeft alle drie een auto bij dit bedrijf gekocht vriendelijk geholpen en een hele goede service zowel verkoop als garage top.


Ja, ik beveel dit aan

GE uit Zierikzee

02-11-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We gingen voor een Audi Avant maar die was net verkocht.
Ralph Kloek attendeerde ons op een zwarte A4 sedan waar de rugleuning achter van naar beneden kon zodat je een grotere laadvloer hebt.De auto zag er perfect uit en we waren gelijk verkocht.We hebben onze Golf ingeruild waar we niet aan kunnen wennen.Eens een Audi altijd een Audi.We zijn perfect geholpen en alles is volgens afspraak gegaan.


Ja, ik beveel dit aan

Francis uit Heemskerk

07-07-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede garage, wij zijn fijn geholpen. We hebben nu een gezinsauto voor een prima prijs, en kregen een goede inruilprijs voor onze auto. Goede service, kregen zelfs meer service dan verwacht. Wij kunnen veilig de weg op, en voor onderhoud komen wij hier zeker terug.


Ja, ik beveel dit aan

Marco

17-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooie auto aangeschaft. Ten aanzien van de auto waren er wat aandachtspunten. Dit heeft de verkoper (Ralph) na de aflevering prima opgelost. Kreeg voor mijn auto een goeie inruilprijs. Heb de auto uiteindelijk met een fijn gevoel aangeschaft.


Ja, ik beveel dit aan

R. uit Beverwijk

17-06-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede service, komen hun afspraken na.


Ja, ik beveel dit aan

Fam B uit Krommenie

29-05-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fijne garage.
Ontspannen verkopers.
Gingen kijken voor een audi a6.
Maar verliefd geworden op de a5.
Door de ontspannen sfeer de ruimte en tijd die wij kregen met de auto, de auto gekocht.
Ook een zeer goede inruil gekregen wat ook zeker mee gespeeld heeft om ervoor te gaan.
Komen zeker weer eens terug


Ja, ik beveel dit aan

Ashley uit Schoonhoven

29-03-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: En top bedrijf met en zeer simpatike auto verkoper en de selekie autos zijn van en goede kwalietiet ik ben zeervzeer trevreeden


Ja, ik beveel dit aan

Alain uit Baarn

23-03-2018
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Mijn Audi A4 was toe aan een kleinen onderhoudsbeurt. maar de dealer waar ik de auto gekocht heb zit op zo 180kilometer afstand dus vroeg ik aan een vriend of hij een goed bedrijf in de buurt wist. Zo ben ik bij
Drent & Kloek terecht gekomen. Ik heb contact op genomen met 1 van de monteurs en de zelfde week kon ik terecht. Bij aankomst vriendelijk geholpen en mocht gewoon bij de auto wachten of in de wacht kamer ik heb erg gelachen in de werk plaats en kon rustig alles vragen over mijn auto en kreeg goeie informatie, ik had een aantal kleinen dingetjes zoals wat krassen en in me dashboard een stuk dat los zat. Deze problemen hoorde niet bij de beurt maar toch werd hier na gekeken en opgelost zonder extra koste of moeite.

Niks te klagen! Maar ik bedoel ik ben Nederlands dus kan nooit goedkoop genoeg!


Ja, ik beveel dit aan

M.J. uit Haarlem

19-02-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Beschrijving: Wij hebben hier een mooie Audi Q5 gekocht,luxe uitgevoerd en goede prijs / kwaliteitverhouding. We hebben een mooie inruilprijs voor onze auto gekregen en zijn goed geholpen en geadviseerd.De auto is nog helemaal nagelopen voordat we hem meenamen,Winterbanden zijn er ook nog voor ons opgezet.Kortom erg tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Johan uit Amsterdam

04-02-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Afspraak is echt afspraak
Enthousiast en gedreven mensen.
Gevoel voor service echt top!


Ja, ik beveel dit aan