Beoordelingen Driessen Mitsubishi Helmond

7,9
140 beoordelingen
  • Service 8
  • Deskundigheid 8,1
  • Prijs/kwaliteit 7,4
1 t/m 10 van 140 beoordelingen

L. uit HELMOND

16-01-2019
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Netjes en goed geholpen. Fijn dat ze je goed op de hoogte houden van de mankementen en bijkomende kosten.
Goed geholpen door de medewerkers van de werkplaats receptie. Toch misten we Wesley Lammers die ons voorheen altijd heeft geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

W.D. uit HELMOND

12-01-2019
7,0

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

P. uit MEIJEL

08-01-2019
6,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

H. uit AARLE-RIXTEL

05-01-2019
1,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: ik wil nog even terug komen op mijn klacht ik begrijp dat dit kan gebeuren tijdens een reparatie maar maak er dan melding van als monteur, dus dit is een teleurstelling zeker omdat ik serieus met mijn vriendin als vervanging voor onze auto naar twee kleinere auto s heb gekeken en daar ook mee bezig zijn geweest met verkoper Veikko Gruys, niet handig dat dit gebeurt. sorry voor mijn negatieve invullen van de vragen lijst, Groet Henny de Bruijn


H. uit AARLE-RIXTEL

05-01-2019
1,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: niet zo best, op vrijdag 04-01-2019 ben ik voor een terugroep actie naar helmond geweest en hebben ze twee reparaties uitgevoert, nieuwe ruitenwisser motor en stang en nieuwe multiriem spanner. bij thuiskomst de auto gewassen omdat ik deze op zaterdag aan potenciele kopers kon verkopen, na het wassen zag dat het paneel bij de ruitenwissers niet goed terug was gemonteerd en er zat een barst van 10 cm in mijn ruit die er zeker voorheen niet inzat niet echt handig als je een auto gaat verkopen, oke dus op zaterdag terug om mijn verhaal te doen maar werd niet echt serieus genomen en of ik op maandag maar terug wilde komen, dus ik ben echt teleur gesteld in deze. hopelijk een oplossing. B.V.D. Henny de Bruijn


G.T. uit ASTEN

19-12-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

G.M. uit ELSENDORP

17-12-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


H.T.M. uit AARLE-RIXTEL

08-12-2018
5,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: 2 vragen niet beantwoord heb de nota nog niet ontvangen want het systeem lag eruit in de garage


Ja, ik beveel dit aan

P.H.M. uit Helmond

02-12-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Service zoals je die wilt verwachten !!! compliment


Ja, ik beveel dit aan

J. uit DE MORTEL

29-11-2018
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Geen op of aanmerkingen


Ja, ik beveel dit aan