Beoordelingen Driessen Mitsubishi

8,2
975 beoordelingen
  • Service 8,4
  • Deskundigheid 8,4
  • Prijs/kwaliteit 7,9
1 t/m 10 van 975 beoordelingen

R.P.C.

19-01-2019
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Snel


Ja, ik beveel dit aan

G.A.A. uit EINDHOVEN

18-01-2019
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

H. uit BEST

17-01-2019
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

V.O.M. uit EINDHOVEN

14-01-2019
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

N. uit MALDEN

11-01-2019
7,5

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Geen uitleg over wat er gedaan is. Alleen dat de ruitenwissers vervangen zijn wat mijns inziens niet nodig was.
Weet niet of de gemelde updates van de door Mitsubishi gemelde mogelijke issues, doorgevoerd zijn.
Ook zelf vergeten te vragen...


Ja, ik beveel dit aan

A.J.M. uit GELDROP

10-01-2019
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

J.J.C. uit EINDHOVEN

10-01-2019
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

P. uit HEEZE

09-01-2019
n.v.t.

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: In garage geweest ivm terugroep actie uitlaat. Na reparatie werd mij de sleutel overhandigd: Is opgelost.
Ik vroeg wat er gedaan was: Nieuwe klem. Krijg ik geen bewijs dat er aan mijn auto iets veranderd is?
Staat in systeem en is in onderhoudsboekje genoteerd. Bij checken thuis bleek niets in het boekje te zijn
vermeld. Gebeld: Via Keuze menu nr. 4, tot 2x toe geen gehoor. Via nr.2 mijn melding gedaan: Door monteur vergeten te vermelden in boekje. Als u langs komt, alsnog vermelding. Ik woon in Heeze. Wèl zijn op mijn verzoek 2 kleine krasjes veroorzaakt, door takjes, weg gepoetst. Ik kom wel een keer langs.


Ja, ik beveel dit aan

W.J.A. uit MALDEN

08-01-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Buitengewoon correct en goed. Zeer klantvriendelijk


Ja, ik beveel dit aan

P.M.C. uit GILZE

05-01-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Een dikke 8


Ja, ik beveel dit aan