Beoordelingen Driessen Nissan

8,7
1511 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1481 t/m 1490 van 1511 beoordelingen

H.J.M. uit VELDHOVEN

17-03-2015
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede ervaring en terzake zeer kundig.
Service van vervangende Nissan Note was perfekt.


Ja, ik beveel dit aan

L.M.P.W. uit EINDHOVEN

17-03-2015
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

M.P.H. uit HELMOND

15-03-2015
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Super. Top dat ik buiten dat ik alleen voor twee software updates een afspraak had na constatering dat de auto toe as aan Ee kleine beurt deze gelijk meegenomen kon worden. Hierdoor hoefde iik geen extra afspraak te maken. Top.


Ja, ik beveel dit aan

R. uit BEST

15-03-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

C.S.J. uit EINDHOVEN

14-03-2015
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik heb gebeld en konsnel terecht met mijn klacht .


Ja, ik beveel dit aan

C. uit SCHIJNDEL

13-03-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Perfecte ontvangst vriendelijk personeel


Ja, ik beveel dit aan

J. uit BERGEYK

13-03-2015
8,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Dit was de eerste ervaring voor een bezoek aan de garage voor een terugroep actie helaas was niet alles goed gecommuniceerd.
Het herstellen duurde in plaats van de afgesproken 30 min die bevestigd was via de mail (positief) duurde uiteindelijk bijna 4 uur. Was even een missertje.


Ja, ik beveel dit aan

J.P.H. uit EINDHOVEN

13-03-2015
6,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Op zich goed ondanks dat ik vaak in de aflevertijd zélf contacten moest leggen en het voelde wel dat toen ik de auto eenmaal had gekocht ik kon fluiten naar eerdere "toezeggingen".
Verder zal het niet specifiek aan dit filiaal liggen maar aan NISSAN dat onderdelen (lees oa update sd kaart) heel veel te duur zijn.
Over gemaakte afspraken betreffende kleine reparaties (binnen garantie) ben ik goed geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

H.W.C. uit BOXTEL

13-03-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

C.H. uit EINDHOVEN

13-03-2015
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Utistekend, klantgericht, probleem oplossen staat centraal, zeer vriendelijke uitstraling


Ja, ik beveel dit aan