Beoordelingen Driessen Occasion Center

9,2
190 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 190 beoordelingen

Marcha uit 's-hertogenbosch

08-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super fijn geholpen! Leuke auto, goede prijs!


Ja, ik beveel dit aan

M. uit Eindhoven

01-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: I am really happy with the service provided by Driessen Occasion Outlet. Glenn helped me with everything right from the starting: zeroing-in on a car, selecting the right model, registration(he even drove me himself for the registration which went really smooth). I would highly recommend Driessen services to everyone.


Ja, ik beveel dit aan

D. uit Schiedam

22-02-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben erg tevreden met de prijs, ontzettende goede service. De auto is snel beschikbaar. Bedankt Glenn.


Ja, ik beveel dit aan

M. uit Son en Breugel

15-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

E. uit Eindhoven

15-02-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Snel vriendelijk geholpen door Glenn. Heel toegankelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Jayce uit Doetinchem

06-02-2019
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: De advertentie die ik heb gezien was duidelijk opgesteld. Bij mijn bezoek was de occasion ook precies zoals geadverteerd werd. Met een kopje koffie erbij was de aankoop zo geregeld.


Ja, ik beveel dit aan

Daniel uit Helmond

02-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij zijn op zaterdag bij Driessen outlet geweest, We zijn vriendelijk en professioneel geholpen door Glenn. Tijdens zijn pauze heeft hij ons netjes geholpen en te woord gestaan. Hij is heel erg transparant. Hier een auto kopen is echt een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

H. uit bennekom

01-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed, snel en duidelijk. Fijn geholpen door Glenn!!


Ja, ik beveel dit aan

hans uit Spijkenisse

26-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Laten je eerst op je gemak kijken. netjes geholpen. Via autotrack zijn we hier gekomen. Tijdens het kijken was het hartstikke druk.
De rest prima geregeld. bedankt Glenn


Ja, ik beveel dit aan

Toon uit Eindhoven

25-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We komen al jaren bij Driessen. We hebben altijd goede ervaringen met Outlet. Glenn heeft ons prima geholpen. Hij was duidelijk en correct.! Chapeau! We zijn fijn geholpen.


Ja, ik beveel dit aan