Beoordelingen Driessen Occasion Center

9,2
175 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 175 beoordelingen

Carmen uit Hoogland

09-11-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima geholpen Einde van de dag tijdens de show, fijne afwikkeling fijn gelachen met Glenn! Top service.


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Reusel

11-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Nog geen ervaring met Driessen occasion center. Via internet naar een auto gezocht en zodoende ben ik bij Driessen occasion center gekomen. Daar werd ik vriendelijk geholpen door Glen. Alles werd netjes uitgelegd, tijdens het taxeren werd me koffie aangeboden. Hij is duidelijk en transparant. Na de proefrit hebben we de deal kunnen sluiten. Ook de aflevering ging volgens planning.


Ja, ik beveel dit aan

Candace uit Geldrop

10-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettig vriendelijk geholpen, leuk ontvangst, vriendelijk personeel, prettig zaken doen. kortom zeer tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Joke uit Eindhoven

08-10-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: De inruilauto komt ook van jullie af. In de 18 jaar nooit problemen gehad. Ben wederom goed ontvangen en prettig geholpen door de vestigingsmanager Glenn. Alles net uitgelegd in een leuke ontspannen sfeer. TOP geregeld.


Ja, ik beveel dit aan

Bas uit Eindhoven

29-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Snelle afhandeling, correcte service, goed geholpen door Glenn. Eerlijke prijs. Aanmerkingen op de auto zijn goed verholpen!


Ja, ik beveel dit aan

Niels uit Vlodrop

24-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Via autowereld bij Driessen terecht gekomen. Prima geholpen, duidelijke uitleg, goed gevoel bij Glen. Helemaal uit het zuiden gekomen voor deze specifieke Corsa.


Ja, ik beveel dit aan

Sheng uit Eindhoven

15-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We zijn goed ,vriendelijk behulpzaam geholpen door Robert.En hebben niets te klagen dus dat doen we dan ook niet.


Ja, ik beveel dit aan

mevr. uit Den Bosch

14-09-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Robert nam de tijd en goed inspelend op onze vragen en ruim boven gemiddeld ,alles bij elkaar was het goed .


Ja, ik beveel dit aan

Niels uit Eindhoven

13-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Robert

Wij waren zeer goed geholpen en werden direct vanaf het begin zeer vriendelijk benaderd. Ook in de afhandeling van het inleveren van de inruil auto was ik persoonlijk nog geholpen met vervoer richting huis na het inleveren. Zeer fijne en goede service.


Ja, ik beveel dit aan

Ferduw uit Eindhoven

11-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ben prima geholpen door Robert en goede service.
Ga zo door.


Ja, ik beveel dit aan