Beoordelingen Driessen Opel Eindhoven

8,2
1945 beoordelingen
  • Service 8,3
  • Deskundigheid 8,4
  • Prijs/kwaliteit 7,8
1 t/m 10 van 1945 beoordelingen

W.M.J. uit GELDROP

20-04-2019
7,5

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik heb mijn auto binnengebracht voor de bandenwissel van winter- naar zomerbanden. Dat is prima verlopen. Auto om 8:00 binnengebracht en rond 17:15 weer opgehaald. Prima geregeld. SMSje gekregen zodra de auto klaar was. Vriendelijk personeel, ook op het einde van een lange werkdag.


Ja, ik beveel dit aan

L.J. uit EINDHOVEN

18-04-2019
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: dacht een mankement te hebben aan m'n auto.
ik kwam zonder afspraak en ben snel en prima geholpen.
Nogmaals mijn dank daar voor.


Ja, ik beveel dit aan

M.A.M. uit VELDHOVEN

18-04-2019
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

M.W uit EINDHOVEN

18-04-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Henfry uit MAARHEEZE

17-04-2019
3,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Hallo. laatste jaren 2x een opel Corsa gekocht. een 2 jaar oud en een nieuw. bij beide auto s na 3 jaar de bobine kapot en de bougies. eerste keer coulance en de 2e keer was er geen tijd voor reparatie ivm wachttijd. elders laten repareren, kosten 420 euro. kwaal van opel??? De dame aan de telefoon bij Driessen zei me dat er geen mogelijkheid was voor reparatie, druk, druk, druk.
Ik vind dat dit een probleem is van opel waar de klant honderden euro s voor moet betalen. Jammer....


Ja, ik beveel dit aan

J. uit EINDHOVEN

16-04-2019
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vond zelf de factuur onduidelijk opgesteld. Heb op mijn verzoek wel uitleg gekregen, maar moet heel eerlijk bekennen dat ik dat thuis alweer vergeten was. Mijn dochter bekeek het namelijk en vroeg waar alles voor stond. Lijkt me een puntje van aandacht dat dat duidelijker is voor mij als klant en dat ik niet degene hoef te zijn die hier navraag naar doet. Verder: correct geholpen, vriendelijk ontvangen, sneller klaar dan verwacht en mijn auto ook nog eens gewassen. Dat is allemaal helemaal super.


Ja, ik beveel dit aan

D. uit SON

13-04-2019
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: goed bedrijf, snelle service en prettig contact


Ja, ik beveel dit aan

G.W.M. uit EINDHOVEN

13-04-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik was deze keer bij Driessen Opel om de winterbanden te laten vervangen door zomerbanden.
Wat mij nu voor de 2de keer is opgevallen is dat het meer dan 1,5 uur duurt. Met mijn vorige lease-auto ging ik naar Profile Tyre Center. Die hebben tussen de 20 en 30 minuten nodig voor dezelfde actie.


Ja, ik beveel dit aan

H. uit EINDHOVEN

12-04-2019
8,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Mevrouw hielp professioneel en vriendelijk perfect
Wat tegen doel, was dat een pinnetje niet separaat besteld kan worden, maar er moet een heel nieuw zijpaneel besteld worden
Daarom de 4 voor prijs kwaliteit


Ja, ik beveel dit aan

E.J.M. uit VELDHOVEN

10-04-2019
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Gewoon goed


Ja, ik beveel dit aan