Beoordelingen Driessen Opel Eindhoven

8,2
1968 beoordelingen
  • Service 8,3
  • Deskundigheid 8,4
  • Prijs/kwaliteit 7,8
1931 t/m 1940 van 1968 beoordelingen

J.J. uit VELDHOVEN

11-02-2015
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Kom er al een aantal jaren en je wordt er correct geholpen en nu was mijn waterpomp stuk en die werd volledig vergoed klasse.


Ja, ik beveel dit aan

H.G.P.J. uit EINDHOVEN

10-02-2015
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

H.J.M. uit GELDROP

09-02-2015
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

C.H.M.N. uit BEST

09-02-2015
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

E.G. uit EINDHOVEN

09-02-2015
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: ik belde ,werd vriendelijk te woord gestaan en werd doorverbonden.
Daarna kreeg ik ook weer een vriendelijk meneer aan de lijn.
Er werd een afspraak gemaakt en werd het euvel verholpen en ging ik tevreden naar huis.


Ja, ik beveel dit aan

J.W.J.M. uit WAALRE

09-02-2015
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: ervaring zeer goed, vriendelijk personeel en een extra kwaliteit dat mijn auto gepoetst was


Ja, ik beveel dit aan

J.C.M. uit EINDHOVEN

09-02-2015
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: vriendelijk en goed!!


Ja, ik beveel dit aan

E.J.G.M. uit NUENEN

08-02-2015
7,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik kwam hier voor een grote beurt met APK, en het verwisselen van 4 zelf meegebrachte banden. Het maken van een afspraak en de communicatie in zijn algemeen waren uitstekend. Er werd ook niet moeilijk gedaan over het monteren van zelf meegebrachte banden en het uitsluiten van enkele reeds gedane onderdelen van de grote beurt.

Wat wel steekt is het volgende: de auto werd ook APK gekeurd, en afgekeurd, op een "ernstig lekkend" stuurhuis. Kosten: 1100 euro, wat na een minder enthousiaste reactie mijnerzijds werd teruggebracht naar 900 euro.

Een dergelijk euvel ga ik niet blindelings betalen, dus ik heb de auto af laten keuren en een second opinion aangevraagd bij een andere garage in de regio. Zij wisten mij te vertellen dat het stuurhuis slechts minimaal lekte en hun inziens absoluut geen reden was tot afkeur.

Of er sprake was van een wel heel strenge keurmeester bij de Opel dealer of te snel concluderen dat er geld verdiend kan worden zal ik in het midden laten, maar dubieus is het op zijn minst.


Ja, ik beveel dit aan

J. uit DEURNE

08-02-2015
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Je wordt bij binnenkomst vlot te woord gestaan. Na je uitleg van het euvel wordt meteen iemand op het probleem gezet. Ondertussen wordt je koffie aangeboden en er is voldoende zitplaats om te wachten. Alleen maar positief van onze zijde. Ze werken klantgericht en hebben aandacht voor ieders auto.


Ja, ik beveel dit aan

G.J.F. uit HELMOND

08-02-2015
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan