Beoordelingen Driessen Opel Helmond

8,2
857 beoordelingen
  • Service 8,4
  • Deskundigheid 8,4
  • Prijs/kwaliteit 7,8
1 t/m 10 van 857 beoordelingen

A. uit HELMOND

22-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: zeer goed


Ja, ik beveel dit aan

B.G. uit HELMOND

21-01-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Duidelijk en heldere uitleg wat er gaat gebeuren. Het wachten is ook geen probleem, koffie-thee-water, zit gelegenheid.


Ja, ik beveel dit aan

K.A.G. uit HELMOND

21-01-2019
7,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

M.M.C. uit MIERLO

19-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Daan van Opel Helmond heeft me super goed geholpen! En is een zeer kundig specialist in auto’s


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit ASTEN

18-01-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Top!!


Ja, ik beveel dit aan

G. uit SINT-OEDENRODE

18-01-2019
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Was positief


Ja, ik beveel dit aan

M.

16-01-2019
4,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Hier een tweede hands auto gekocht (2016).
Vertoonde toen na een paar dagen al rare meldingen op het scherm. (motorvermogen verlaagd)
Maand later viel er van alles uit omdat ene of andere sensor niet meer goed functioneerde. Laten uitlezen en resetten.
Was goed voor 1 dag. Toen weer hetzelfde verhaaltje.
Bleek er weer iets te zijn wat vervangen moest worden.
(allemaal vaag ook uitgelegd)
Enfin.... auto voor 3 weken kwijt geweest omdat ze toch nog iets anders ontdekt hadden.
Bleken de koppelingsplaten te zijn.
Auto na al die tijd weer terug gekregen. Nog geen week verder, weer dezelfde meldingen en symptomen. (uitval ESC, ABS, Stuurbekrachtiging, Collision etc) (Lang leve ON Star diagnostics)
Weer terug. Bleek nu een wiellager te zijn ?!?!
Euh... wat is het nu? Krijg het idee dat ze het zelf niet echt weten en maar wat proberen.
Nu de auto weer terug, maar ben benieuwd voor hoe lang.
Heb er geen lekker gevoel meer bij, helaas.
Heb de neiging om bij de volgende melding hem daar maar te laten staan. Doe maar een andere want deze.......
Een positief puntje wel, wel al die tijd een leenauto gehad (zonder kosten) en alles was nog garantiewerk.
(maar blijft vervelend om zo vaak naar de garage te moeten)


C. uit EINDHOVEN

10-01-2019
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goed! Ben uitstekend geholpen. Alle afspraken die er zijn gemaakt zijn nageleefd.


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit HELMOND

07-01-2019
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Altijd zeer vriendelijk en behulpzaam.


Ja, ik beveel dit aan

A.F.H. uit gemert

29-12-2018
6,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan