Beoordelingen Driessen Opel Helmond

8,2
833 beoordelingen
  • Service 8,5
  • Deskundigheid 8,4
  • Prijs/kwaliteit 7,9
1 t/m 10 van 833 beoordelingen

A.M. uit WEERT

15-11-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

M. uit BEEK EN DONK

09-11-2018
8,5

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

M. uit DEURNE

07-11-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

J.M. uit HELMOND

06-11-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Dat zelfs de auto gewassen zou worden bij een kleine beurt vond ik verrassend maar ook een mooie service. Prima!


M.L.M. uit TEGELEN

26-10-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: zeer goed


Ja, ik beveel dit aan

A.J.A. uit HELMOND

25-10-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

R.H.F. uit HELMOND

21-10-2018
6,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ben altijd zeer tevreden geweest met de service van Opel, maar ik had 5 jaar garantie en nooit echt een grote beurt gehad in die periode, dat vind ik nog een slechte zaak als ik nu achter kom hoeveel schade de auto plotseling heeft, banden niet goed, waterpomp kapot, v-snaar stuk, mij ramen zijn zelfs NET goed, en dan te denken dat altijd alles goed was en nu plotseling niet meer geeft mij weinig vertrouwen in de service van Opel, leuke reclame maken 5 jaar gratis onderhoud en te denken dat er totaal niks aan gedaan is. Een snelle controle en dan houdoe en bedankt.
Ik ben er nog tevreden mee met mij auto, maar heb spijt dat ik er zo achter ben gekomen, wel zeker iets om over na te denken...
de korting was degelijk wel gewenst, maar ik ben zeker niet echt tevreden met zo een lange tijd periode te slechte service te hebben gehad in 5 jaar tijd puur omdat ik gratis service had, moet je de reclame niet maken als liever hebt dat je klanten betalen.
Maar ik kan begrijpen na lange tijd periode de auto meer schade kan op lopen , maar dit had ook voorkomen kunnen worden als ik in die periode een redelijke service had en niet een houdoe en bedankt een Road Runner efffect.
Als die keuze van beveel ik dit bedrijf aan bij anderen: misschien ligt aan de toekomst service voor nu zeg ik nee niet na deze periodes.
Met vriendelijke groeten en bedankt voor jullie “geweldige” service


P.M. uit SOMEREN

17-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: je wordt lekker ontvangen met een kop koffie en vriendelijke personeel


Ja, ik beveel dit aan

M. uit HELMOND

16-10-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: De relatie is zeer goed, ik kom hier al jaren.
Grote vooruitgang na het onderhoud een gewassen auto terug krijgen, BMW deed dit al eerder maar nu OPEL ook.
Super service!

De mensen aan de balie zijn altijd klant vriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan

W.J. uit BAKEL

14-10-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan