Beoordelingen Driessen Toyota Eindhoven

8,2
20 beoordelingen
  • Service 8,1
  • Deskundigheid 8,4
  • Prijs/kwaliteit 8,2
1 t/m 10 van 20 beoordelingen

Hans uit Veldhoven

01-11-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Al meerdere auto's hier gekocht en in onderhoud gehad.We zijn prima tevreden over Autobedrijf Driessen.Ook zeer tevreden over Erik Oosterhuis die ons de laatste auto verkocht heeft.


Ja, ik beveel dit aan

Chris en Marij uit Helmond

28-03-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij zijn voor de 1e keer bij Driessen Toyota Eindhoven geweest en hebben daar een auto gekocht.
wij kunnen alleen de beoordeling van de verkoper weergeven.


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Veldhoven

06-03-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Nette behandeling.Duidelijke uitleg.
Nemen uitgebreid de tijd,ook voor een occasion


Ja, ik beveel dit aan

Edwin uit Overasselt

02-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb op 2 maart een gebruikte auto bij Driessen gekocht en ben erg tevreden over dit bedrijf. De afspraken zijn prima nagekomen, de communicatie is snel en probleemloos, de verkoper dhr Gijsberts heeft alle tijd genomen om alles naar mijn volle tevredenheid te regelen. Ik kan hem en Driessen Toyota Eindhoven van harte aanbevelen!


Ja, ik beveel dit aan

Marc uit Elst

24-02-2018
5,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Eerder op de week gevraagd om fotos toe te sturen van een occasion. Deze stond nog niet met fotos op internet. Geen fotos gekregen. Er naar toen gereden en daar een excuus te horen gekregen dat het via een stage loper liep enz enz. Bij de auto gekeken. Poetsen is niet de sterkste kant van het bedrijf ( strepen , niet goed uitgepoetst en losse delen in de auto). Gevraagd voor een proefrit maar nee eerste om de tafel zitten om een prijs af te spreken en dan een keer proefrit. Zo werkt het in auto land niet. Je moet een gevoel bij een auto krijgen en dat gevoel krijg je het beste bij een proefrit. Maar helaas snappen ze dit niet bij Driessen. Driessen heeft het halve bedrijven terrein daar met verschillende merken. Jammer dat dit voor de klant niet gunstig uitvalt in de vorm van klant tevredenheid. Massa productie waar voor ons gevoel de klant zich maar in moet schikken.


Jose uit Eindhoven

01-11-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Eerder slechte ervaring gehad. In tweede instantie heel goed geholpen! Goed opgepakt!


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Oirschot

26-10-2017
5,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Vanwege de bijzondere actie week voor het eerst naar de toyota garage geweest. Heel vriendelijk geholpen maar daarna kwam de offerte. Na het het invullen op mijn pc kreeg ik een mooie offerte. Nog even een grote beurt gegeven + nieuwe banden. Nu krijg ik 25 minder en moet ik 25% meer betalen voor de auto. Mijnheer driessen : dit is op een hele slinkse manier klanten naar de garage trekken, om ze daarna een poot uit te draaien. Nooit geen Driessen meer !!!!!!!!!!!!


Theo uit Vlaardingen

15-08-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ben al jaren lang klant,dat zegt genoeg


Ja, ik beveel dit aan

H. uit Eindhoven

25-07-2017
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Goede Service! Lossen problemen snel op.


Ja, ik beveel dit aan

Jose uit Eindhoven

15-07-2017
1,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Meestal goed maar vandaag bar en boos. Het leek wel of ze ons geen auto wilden verkopen!