Beoordelingen Driessen Toyota Eindhoven

8,3
24 beoordelingen
  • Service 8,3
  • Deskundigheid 8,5
  • Prijs/kwaliteit 8,2
1 t/m 10 van 24 beoordelingen

René uit Ter Aar

28-12-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima geholpen bij de aanschaf van een occasion. Uitgebreid geholpen en te woord gestaan. Inruil van bestaande auto naar tevredenheid afgehandeld.
Bij aflevering werd de auto onthuld en alle extra's, zoals extra accessoires, updates en reparaties waren beschikbaar. Dank hiervoor!


Ja, ik beveel dit aan

Jose uit Eindhoven

29-11-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Onder de indruk van de service: we hadden een nieuwe auto besteld. Deze stond al klaar onder de hoes om afgeleverd te worden toen ik het slechte bericht kreeg dat ik fysiek niet in staat zou zijn om deze schakelauto te gaan rijden. Binnen een halve dag was geregeld dat ik een automaat zou afnemen en ga daar binnenkort in rijden. Dat is service ten top!


Ja, ik beveel dit aan

Rohan uit Eindhoven

22-11-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: I was very pleased with the fantastic help in car purchase from Drissen Auto Eindhoven. The overall experience right from viewing till the delivery of the car was really good. Especially as an expat ( I don't speak dutch , yet) I felt very comfortable with Martijn , who explained me all the process in English and made the process if buying th car smooth. He arranged literally everything, right from the insurance (at discounted price) till the online payment. The car came with two years warrantee and trust from Drissen.
In the end it was great, smooth, helpful experience. Many thanks Martijn.


Ja, ik beveel dit aan

A. uit Geldrop

16-11-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Weer terug als klant bij Toyota Driessen via overname klanten van Toyota Jansen.


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Veldhoven

01-11-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Al meerdere auto's hier gekocht en in onderhoud gehad.We zijn prima tevreden over Autobedrijf Driessen.Ook zeer tevreden over Erik Oosterhuis die ons de laatste auto verkocht heeft.


Ja, ik beveel dit aan

Chris en Marij uit Helmond

28-03-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij zijn voor de 1e keer bij Driessen Toyota Eindhoven geweest en hebben daar een auto gekocht.
wij kunnen alleen de beoordeling van de verkoper weergeven.


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Veldhoven

06-03-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Nette behandeling.Duidelijke uitleg.
Nemen uitgebreid de tijd,ook voor een occasion


Ja, ik beveel dit aan

Edwin uit Overasselt

02-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb op 2 maart een gebruikte auto bij Driessen gekocht en ben erg tevreden over dit bedrijf. De afspraken zijn prima nagekomen, de communicatie is snel en probleemloos, de verkoper dhr Gijsberts heeft alle tijd genomen om alles naar mijn volle tevredenheid te regelen. Ik kan hem en Driessen Toyota Eindhoven van harte aanbevelen!


Ja, ik beveel dit aan

Marc uit Elst

24-02-2018
5,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Eerder op de week gevraagd om fotos toe te sturen van een occasion. Deze stond nog niet met fotos op internet. Geen fotos gekregen. Er naar toen gereden en daar een excuus te horen gekregen dat het via een stage loper liep enz enz. Bij de auto gekeken. Poetsen is niet de sterkste kant van het bedrijf ( strepen , niet goed uitgepoetst en losse delen in de auto). Gevraagd voor een proefrit maar nee eerste om de tafel zitten om een prijs af te spreken en dan een keer proefrit. Zo werkt het in auto land niet. Je moet een gevoel bij een auto krijgen en dat gevoel krijg je het beste bij een proefrit. Maar helaas snappen ze dit niet bij Driessen. Driessen heeft het halve bedrijven terrein daar met verschillende merken. Jammer dat dit voor de klant niet gunstig uitvalt in de vorm van klant tevredenheid. Massa productie waar voor ons gevoel de klant zich maar in moet schikken.


Jose uit Eindhoven

01-11-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Eerder slechte ervaring gehad. In tweede instantie heel goed geholpen! Goed opgepakt!


Ja, ik beveel dit aan