Beoordelingen Driessen Toyota Valkenswaard

9,0
35 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 35 beoordelingen

a daams uit vakenswaard

06-09-2018
1,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: andere leiding in valkenswaard,erg onbetrouwbaar,nieuwe auto gekocht,waren overeengekomen over de prijs,opdracht getekend,wordt dit de volgende dag geanuleerd door hun omdat ze tegen de regels van toyota nederland de afleveringskosten in rekening wilde brengen en wij daar niet mee accoord gingen


Anne uit Budel

14-05-2018
2,5

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Telefonisch contact opgenomen met het Toyota magazijn. Nodig 3 bevestiging grommets voor een binnenscherm van een Aygo. Waren op voorraad en werden klaargelegd om zaterdag af te halen. Zaterdag lag het niet klaar en van de 6 medewerkers war er niet een die in staat was het onderdeelnummer on een catalogus op te zoeken. Een van de aanwezige zei zelfs dat hij niks wirdt van de techniek!?


Rick uit Reusel

23-11-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Verkoper Paul Aleman is alleraardigste en deskundig.
Hij geeft echt het gevoel dat klant koning is en maakt van de verkoop een waar feest!


Ja, ik beveel dit aan

Jos uit Heerlen

29-08-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede snelle service


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Valkenswaard

29-04-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: zeer positieve ervaring met dit bedrijf.vriendelijk en behulpzaam. deskundig en betrouwbaar.goede begeleiding bij het afsluiten van het leasecontract.lekkere koffie.


Ja, ik beveel dit aan

De lepper uit Veldhoven

24-03-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Valkenswaard

11-02-2017
8,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Erg goed vriendelijk en meedenken !


Ja, ik beveel dit aan

jeanne uit Veldhoven

10-02-2017
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zeer goede ervaring. Ik ben daarvoor 5 keer bij een andere garage geweest met de (onoplosbare) problemen van mijn auto. Een keer (toevallig ) bij Driessen Valkenswaard Meteen duidelijkheid en het probleem opgelost. Complimenten...


Ja, ik beveel dit aan

O.M. uit Eersel

14-01-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Centraal gelegen dus makkelijk bereikbaar. Voldoende parkeergelegenheid bij de deur.
Vriendelijke ontvangst. Verkoopadviseur is rustig, geïnteresseerd en neemt alle tijd. Verzoek tot (uitgebreide) proefrit werd na een telefoontje meteen gehonoreerd, en bovendien vergezeld van een goede uitleg. Nette inruil op bestaande auto, de koop werd in alle harmonie gesloten met een lekkere bak koffie er bij. Tot zo ver meer dan prima, ik ga er vanuit dat de (snelle) aflevering van onze nieuwe auto net zo goed zal verlopen. Snelle reactie op vragen per e-mail.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Bergeijk

03-01-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Alles verloopt naar wens en ik ben zeer tevreden met de afwikkelingen van mijn auto, op alle gebied.


Ja, ik beveel dit aan