Beoordelingen DriveIn Haarlem-Noord

8,6
590 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 590 beoordelingen

Loek uit Haarlem

11-08-2018
1,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Door de ANWB naar deze garage gesleept, voor een kapotte koppelingskabel. Garage was het dichtstbij. Hun conclusie was dat de drukgroep/koppeling kapot was. Kosten tussen de 700 en 800 euro.
Auto is 22 jaar oud, dus niet laten doen, te veel geld. Wel keurig nog vol vertrouwen de onderzoekskosten van 36 euro betaald.
Daarna de auto opgehaald en gesleept naar de garage die de auto altijd heeft onderhouden. Daar hebben ze de auto onderzocht en de koppelingskabel vervangen. Drukgroep en koppeling mankeerden niets. Kosten 100 euro.......Ik kom hier dus nooit meer!!!!Hebben er geen verstand van, ga er niet vanuit dat ze mij op wilden lichten, maar het leek er wel op.........prutsers.


Anoniem

30-05-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Mijn ervaring was zeer prettig. Ze gaven mij het gevoel dat ze meedachten en er werd zeer duidelijk gecommuniceerd.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

29-04-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

27-04-2018
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goed. Snelle service en goed telefonisch overleg en uitleg


Ja, ik beveel dit aan

Allart uit Haarlem

24-04-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Frank

24-04-2018
8,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Erg vriendelijk en netjes. Trekhaak netjes gemonteerd. Alleen niet geinformeerd over niet uitschakelen automatische parkeerassist wanneer caravan is aangesloten. Dit moet nu handmatig uitgezet worden wegens niet gebruiken officiele volvo (v50) bekabeling.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

16-04-2018
7,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Op zich goed, maar ik ben een wieldop kwijt vlak nadat er onderhoud is uitgevoerd


Ja, ik beveel dit aan

Addy uit Haarlem

16-04-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Erg goed, betrouwbaar, snel en vakkundig. Daarnaast zeer behulpzaam.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

15-04-2018
9,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

15-04-2018
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: bekendheid van de klant geeft een goede klantvriendelijkheid. Dat is heel prettig. Het voelt vertrouwd.


Ja, ik beveel dit aan