Beoordelingen Durk IJkema Auto's

8,6
82 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 82 beoordelingen

Corinr uit Woudsend

14-11-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Deskundig personeel en vriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Lex uit Leeuwarden

22-08-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring:
In juni 2017 zocht ik bij Durk een mooie, 13 jaar oude Mercedes uit. In het jaar dat volgde hadden we helaas de nodige reparaties. Dat begon met een niet werkende turbo waardoor onze vakantie op de heenreis naar Frankrijk op dag 1 ten einde kwam. Vette pech en flink balen dus. We hebben dit overigens in goed overleg en volgens afspraak opgelost. Ondanks de autotechnische meleur heb ik vertrouwen in Durk. Ik ervaar hem als een betrokken, deskundige en betrouwbare vakman. Dat heb ik in het verleden wel eens anders meegemaakt. Hij geeft goed en eerlijk advies, is flexibel en als ik hem ‘s ochtends bel probeert hij me als het kan ‘s middags nog te helpen. Top! Durk en Marijke runnen hun bedrijf samen. En dat doen ze gedegen en met zorg en aandacht voor hun klanten.


Ja, ik beveel dit aan

Hester uit Oudemirdum

05-07-2018
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: waar andere garages het niet meer weten te vinden, gaat Durk beginnen. Ik ben ontzettend blij dat het (grote) probleem met de remmen uiteindelijk toch na lang zoeken door Durk is gevonden. Wat ik ook waardeer is dat de auto even op meerdere punten wordt nagekeken, zodat ik nu al weet waar het begint te slijten en de volgende keer de problemen kunnen ontstaan. Als ook het advies wat de auto daardoor tot die tijd wel of niet aankan (i.v.m. aanhangwagenbelading en snelheid e.d.)


Ja, ik beveel dit aan

jan uit mierlo

16-01-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Durk je hebt n mooie reis gehad en ik n mooie auto


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Blaricum

23-12-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb een half jaar geleden mijn Mercedes bij Durk gekocht en ben daar zeer tevreden over. Super vriendelijke contacten bij auto bedrijf Durk Ykema. Heel erg service gericht. Durk is bijzonder deskundig en ervaren. Een echte liefhebber.
Een aanrader dus wat mij betreft.
.


Ja, ik beveel dit aan

Pieter uit Amsterdam

23-12-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vanaf het eerste contact per telefoon heb ik goede ervaringen met Durk Ykema. Ik heb een gebruikte bestelauto voor zakelijk en privégebruik van hem gekocht. Ook een belangstellende vraag van Durk hoe de auto (een Opel Combo) na enkele weken gebruik bevalt, was sympathiek.

Hij straalt in alles een grote kennis en ervaring met autotechniek uit. En hij is vriendelijk!

Pieter www.kookatelierzuiderzee.nl


Ja, ik beveel dit aan

Roel uit ANNA PAULOWNA

10-12-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goed! Zowel op de site als bij het bedrijf zelf! Deskundig, menselijk en toch ook zakelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

29-09-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Teake uit Sneek

04-08-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ben nu bijna 4 jaar klant en alles wat je aan service en dienstverlening mag verwachten is bij Durk en zijn echtgenote ruimschoots aanwezig. Van de week mijn tweede auto bij Durk aangeschaft en wederom is overal weer aan gedacht. Uiterst vriendelijk, betrouwbaar en deskundig garagebedrijf kom de volgende keer zeker terug!


Ja, ik beveel dit aan

Dhr. uit Leeuwarden

27-07-2017
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Over het algemeen weinig goede ervaringen met autohandelaren, Dhr Uijkema lijkt een welkome verandering in deze serie ervaringen.

Een vrolijke man, die deskundig lijkt in zijn vak, met name de liefhebberij voor Mercedes en Opel stralen ervan af.

Dhr Ijkema lijkt oprecht te zijn in zijn handelen en informatie m.b.t. tot zijn auto's.

Kortom geen gedoe, auto gekocht en ingeruild, prima service en aftersales ervaren.

Ik zou hier terugkomen.


Ja, ik beveel dit aan