Beoordelingen Autorijschool Dutch Driving

8,8
92 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 92 beoordelingen

Daniël uit Hoofddorp

24-04-2017
9,0

Ervaring: Zojuist geslaagd en ik kan alleen maar positief zijn over Dutch Driving. Gezellige instructeurs die duidelijk en resultaatgericht zijn, geduld hebben en qua lessen inplannen heel flexibel zijn. Nogmaals bedankt voor de fijne lessen!


Ja, ik beveel dit aan

Ella uit Haarlem

24-04-2017
9,0

Ervaring: Goeie ervaring erg veel geleerd!


Ja, ik beveel dit aan

Charlotte uit Alkmaar

24-04-2017
7,7

Ervaring: De theoriecursus was een lange dag maar heeft er toch voor gezorgd dat ik in 1x ben geslaagd!!


Ja, ik beveel dit aan

Ashley uit Haarlem

24-04-2017
n.v.t.

Ervaring: Vorige week aan gemeld voor de theorie cursus van Dutch Driving ..gister een leerzame en leuke dag gehad met leuke mensen. En vandaag geslaagd. Super erg bedankt.


Ja, ik beveel dit aan

Stéphane uit Haarlem

24-04-2017
10

Ervaring: Ik heb bij Dutch Driving de theoriecursus gevolgd. Het was een bijzondere dag die snel voorbij ging, ondanks dat we om 10:30 begonnen en rond 20:30 klaar waren. De cursusleider is een excentrieke man die enigsinds grofgebekt is, maar dit zorgde erbij mij wel voor dat alles wat gezegd werd ook daadwerkelijk bleef hangen. Adem, zoals de beste man heet, was niet uit mijn hoofd te verbannen de nacht na de cursus. Wat goed was want de volgende dag kon ik meteen bij het CBR in Amsterdam mijn examen doen. Gedurende het examen bleef Adem door mijn hoofd heen spoken, bij iedere vraag die gesteld werd. Maar dit leverde mij wel een perfecte score op het onderdeel kennis, waar de meeste mensen helaas op zakken.

Mijn conclussie is dan ook dat deze cursus zeker de tijd en het geld waard waren.I kan een ieder die zelfspot heeft en tegen een iets wat ruwe aanpak kan, zeker adviseren hier de cursus te gaan volgen. Mij heeft het ontzettend geholpen en door de grapjes en de opmerkingen van de cursusleider kon ik prima mijn gedachten bij de les houden, ondanks mijn ADD.


Ja, ik beveel dit aan

Sujatha Varsha Roshni Damini uit Dubai

21-04-2017
10

Ervaring: Net voor mijn emigratie naar Dubai heb ik een spoedcursus voor mijn theorie- en praktijkexamen gevolgd bij Autorijschool Dutch Driving. Dit was een spannende en uiteindelijk ook een geslaagde periode. Binnen 1 keer mijn rijbewijs gehaald! Ook de theorielessen zijn erg goed geregeld. Je wordt op een leuke en leerzame manier voorbereidt voor je examen. Autorijschool Dutch Driving, heel erg bedankt voor alles en jullie zijn een echte aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

21-04-2017
n.v.t.

Eliza uit Amsterdam

20-04-2017
8,3

Ervaring: Geweldige ervaring met theorie bij deze rijschool. Je wordt hier heel goed begeleid, alles wordt netjes uitgelegd en geholpen. Ik raad deze rijschool echt aan, omdat je heel serieus wordt genomen en super begeleid wordt! Dutch driving heeft ook eens een leuke team👍🏼


Ja, ik beveel dit aan

Vincent uit Hoofddorp

20-04-2017
7,7

Ervaring: Goede prijs voor de lessen.
Rijden in blokuren, beter dan enkele uurtjes want je zit langer in de auto.
Hele goede rij instructeur gehad.
Met bepaalde dingen/afspraken werd gewacht tot laatste moment. Soms vervelend, maar werd altijd alsnog goed opgelost.


Ja, ik beveel dit aan

Pramod uit Hoofddorp

20-04-2017
8,3

Ervaring: Very good & very informative
I would definetly recommend to others


Ja, ik beveel dit aan