Beoordelingen Autorijschool Dutch Driving

8,9
115 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 115 beoordelingen

Sanne uit IJmuiden

05-06-2018
9,7

Ervaring: Goede rijschool!! Hele gezellige lessen gehad en in 1x geslaagd voor mijn praktijk!


Ja, ik beveel dit aan

Jun

31-05-2018
10
Ja, ik beveel dit aan

Jun

31-05-2018
9,3

Ervaring: I passed my practical exam in 1X time ! The instructors (My instructor is Romeo) of Dutch driving are super professional, friendly and patient. They offer very high quality lessons. I only use one week practice then passed in 1X ! The nicest thing with dutch driving is that the instructors always encourage students , which makes you enjoy driving and build up a lot of self-confidence ! I really highly recommend this driving school.


Ja, ik beveel dit aan

Inge uit Santpoort zuid

09-05-2018
10

Ervaring: Nu net mijn rijbewijs gehaald!! In 1 keer geslaagd bij deze super rijschool. Eerst Mn theorie in een keer gehaald na een zeer goede cursus. Daarna meteen de tussentijdse toets gedaan 6 weken later en 4 weken daarna mijn praktijkexamen! Ik wil iedereen bij Dutch Driving bedanken. Deze rijschool is echt een aanrader, service een dikke tien, kwaliteit en deskundigheid een dikke tien. Echt hele aardige mensen die hier werken. Klinkt gek maar ga de fijne lessen wel missen. Heel veel succes in de toekomst en ik ga reclame maken op onze campus!

Groetjes Inge xxx


Ja, ik beveel dit aan

Natasja uit Amstelveen

07-05-2018
10

Ervaring: passed in 1 try. thanks dutch driving for the superb driving lessons, the quick exam and your services. I have spread the word at my work :)

Thanks again and again and again!! Lots of succes in the future!


Ja, ik beveel dit aan

Tarek uit Haarlem

04-05-2018
9,0

Ervaring: Ik heb mijn rijbewijs snel gehaald door Dutch driving .. de instructeurs zijn professioneel en vriendelijk .


Ja, ik beveel dit aan

Eron uit Nieuw vennep

23-04-2018
9,3

Ervaring: Top school, heel eg te vreden met alles. Heel erg bedankt !


Ja, ik beveel dit aan

Mete uit Beverwijk

07-04-2018
10
Ja, ik beveel dit aan

Shima uit Amsterdam

08-03-2018
10

Ervaring: In 1x geslaagd!!!
dankzij de beste rij instructeurs! Ze Blijven je het leren tot je het onder de knie hebt en ze gaan er helemaal voor zodat je direct slaagt.
Top!


Ja, ik beveel dit aan

Mirsada uit Haarlem

02-03-2018
10

Ervaring: Professioneel en klantvriendelijk bedrijf wat zijn zaakjes perfect op orde heeft. Rijlessen zijn van hoge kwaliteit met erg flexibele planning. Absolute aanrader voor iedereen die zijn rijbewijs (met veel plezier) op de juiste manier wilt halen.


Ja, ik beveel dit aan