Beoordelingen Autorijschool Dutch Driving

9,0
128 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 128 beoordelingen

Femke uit Lisse

23-12-2018
9,7

Ervaring: Super goede rijschool! Zeker voor iedereen een aanrader. Ik ben begonnen bij een andere rijschool en na de eerste keer mijn examen niet gehaald te hebben bij Fatmir wat lesjes genomen. Super geduldige instructeur, kan goed inschatten wat je wel en niet kan en geeft goed doelmatig les. Dankzij Fatmir de tweede keer wel geslaagd! Bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Dewy uit Lisse

23-12-2018
9,7

Ervaring: Een hele goede rijschool! Fatmir is een gezellig en geduldige rijinstructeur. Super veel van hem geleerd en in een keer geslaagd voor mijn rijbewijs. Dit was zonder Fatmir zeker niet gelukt.


Ja, ik beveel dit aan

Priscilla uit Haarlem

12-12-2018
10

Ervaring: Superrijschool met leuke instructeuren! Ik heb genoten van de lessen en ben de 2e keer geslaagd! Bedankt Romeo voor de lessen en de gezellige lachmomenten!


Ja, ik beveel dit aan

John uit Haarlem

06-12-2018
9,0

Ervaring: Goede rijschool, administratief gezien kan het wel beter maar dankzij Fatmir toch in één keer geslaagd! Fatmir legt alles zeer goed en duidelijk uit en weet precies wat je moet kunnen om uiteindelijk te slagen.


Ja, ik beveel dit aan

Soumaya

27-11-2018
9,7
Ja, ik beveel dit aan

marthe uit Haarlem

20-11-2018
8,3

Ervaring: In juni was ik gestart bij Romeo, dit verliep rommelig door te veel kandidaten en te weinig instructeurs. Romeo kwam toen op het idee om mij over te plaatsen bij Fatmir. Ik kan met volle 100% zeggen dat Fatmir fantastisch les geeft. Hij neemt de tijd om alles uit te leggen, houd een schema bij en vinkt alles af wat behandeld is. Verder zijn de lessen niet alleen leerzaam, maar ook erg gezellig. Het resultaat mag er wezen, ik ben in één keer geslaagd!


Ja, ik beveel dit aan

Remzie uit HAARLEM

20-11-2018
9,3

Ervaring: Ik bedank jullie omdat ik geslaagd ben
Dankzij jullie grote ervaring en begrijpelijkheid ben ik geslaagd, het was leuk om met jullie te werken


Ja, ik beveel dit aan

Remie uit Haarlem

20-11-2018
9,7
Ja, ik beveel dit aan

Farshid uit Heemskerk

04-10-2018
8,3

Ervaring: Een vriendelijke rijschool met veel geduld. Ondanks mijn onverschilligheid in het rijden heb ik dankzij jullie geleerd hoe ik op een veilige en verantwoorde manier de weg op kan. Erg bedankt voor de goede service en kwaliteit! Jullie zijn een aanrader !!


Ja, ik beveel dit aan

Jamal uit Haarlem

04-10-2018
9,3

Ervaring: Goede lessen, met vooral dank aan Fatmir in een keer geslaagd!


Ja, ik beveel dit aan