Beoordelingen Autorijschool Dutch Driving

8,8
97 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 97 beoordelingen

majella uit velserbroek

29-05-2017
8,0
Ja, ik beveel dit aan

Simone uit Haarlem

12-05-2017
7,7

Ervaring: leuke instructeurs, persoonlijke begeleiding.
heb een superleuke en leerzame tijd gehad


Ja, ik beveel dit aan

Lana uit Bloemendaal

11-05-2017
8,0
Ja, ik beveel dit aan

Jerome uit Beinsdorp

10-05-2017
10

Ervaring: Goeie rijschool je leert veel van ze en zijn gezellige mensen ze helpen je met alles!
Examen wachtrij duurt wel lang maar ze vinden altijd een oplossing zodat je eerder kan!


Ja, ik beveel dit aan

Arjun uit Rotterdam

30-04-2017
10
Ja, ik beveel dit aan

Daniël uit Hoofddorp

24-04-2017
9,0

Ervaring: Zojuist geslaagd en ik kan alleen maar positief zijn over Dutch Driving. Gezellige instructeurs die duidelijk en resultaatgericht zijn, geduld hebben en qua lessen inplannen heel flexibel zijn. Nogmaals bedankt voor de fijne lessen!


Ja, ik beveel dit aan

Ella uit Haarlem

24-04-2017
9,0

Ervaring: Goeie ervaring erg veel geleerd!


Ja, ik beveel dit aan

Charlotte uit Alkmaar

24-04-2017
7,7

Ervaring: De theoriecursus was een lange dag maar heeft er toch voor gezorgd dat ik in 1x ben geslaagd!!


Ja, ik beveel dit aan

Ashley uit Haarlem

24-04-2017
n.v.t.

Ervaring: Vorige week aan gemeld voor de theorie cursus van Dutch Driving ..gister een leerzame en leuke dag gehad met leuke mensen. En vandaag geslaagd. Super erg bedankt.


Ja, ik beveel dit aan

Stéphane uit Haarlem

24-04-2017
10

Ervaring: Ik heb bij Dutch Driving de theoriecursus gevolgd. Het was een bijzondere dag die snel voorbij ging, ondanks dat we om 10:30 begonnen en rond 20:30 klaar waren. De cursusleider is een excentrieke man die enigsinds grofgebekt is, maar dit zorgde erbij mij wel voor dat alles wat gezegd werd ook daadwerkelijk bleef hangen. Adem, zoals de beste man heet, was niet uit mijn hoofd te verbannen de nacht na de cursus. Wat goed was want de volgende dag kon ik meteen bij het CBR in Amsterdam mijn examen doen. Gedurende het examen bleef Adem door mijn hoofd heen spoken, bij iedere vraag die gesteld werd. Maar dit leverde mij wel een perfecte score op het onderdeel kennis, waar de meeste mensen helaas op zakken.

Mijn conclussie is dan ook dat deze cursus zeker de tijd en het geld waard waren.I kan een ieder die zelfspot heeft en tegen een iets wat ruwe aanpak kan, zeker adviseren hier de cursus te gaan volgen. Mij heeft het ontzettend geholpen en door de grapjes en de opmerkingen van de cursusleider kon ik prima mijn gedachten bij de les houden, ondanks mijn ADD.


Ja, ik beveel dit aan