Beoordelingen E. van Boxtel Auto's

9,3
36 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9,3
1 t/m 10 van 36 beoordelingen

Max uit Arnhem

18-05-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vorige week autobedrijf E. van Boxtel bezocht voor een Audi A3 SB. Goed gevoel toen ik binnenkwam: gastvrij en normaal. Voelde goed. Erg goed geholpen door Wim. Inruil ver boven ANWB-prijs! Ook zijn belofte dat wanneer een andere koper interesse had hij mij zou bellen. Een man een man…. Auto vandaag opgehaald. Opnieuw goede ontvangst, auto stond al klaar. Wim bedankt en echt TOP!


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit 's-Hertogenbosch

17-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer prettig en betrouwbaar autobedrijf. Kundige mensen met kennis van autozaken. Een mooie collectie auto's, allen met Nationale autopas, garantie en een nette en complete aflevering van de aangekochte auto. Wim heef mij uitstekend geholpen bij de aankoop van mijn nieuwe Toyota. Absolute aanrader voor wie een andere auto zoekt in de regio en ver daarbuiten.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

16-05-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: 2e hands audi gekocht. Fijn contact en wederzijds vertrouwen.


Ja, ik beveel dit aan

John uit Dongen

11-05-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Samen met mijn zoon voor een Renault Mégane op pad geweest. De eerste indrukken zijn zeer positief. Je merkt dat het bedrijf klantvriendelijkheid en tevredenheid hoog in het vaandel hebben, evenals de prijs kwaliteit. Ik ga dit bedrijf zeker onder de aandacht van mijn vriendengroep brengen. Wij zijn geholpen door Wim die zijn vaak verstaat. Chapeau..


Ja, ik beveel dit aan

Emir uit Assendelft

10-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Vandaag heeft Wim ons heel fijn geholpen met het kopen van een nieuwe auto. Wij zijn heel vriendelijk ontvangen, mochten gelijk de auto bekijken en een stukje rijden.
Top service, EVB B.V is zeker aan te raden!


Ja, ik beveel dit aan

Nicky uit Heesch

07-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We hebben begin dit jaar een Volvo gekocht bij van E Boxtel auto's. Na enkele maanden traden er wat mankementen op mbt tot de turbo. Dit hebben we laten maken op kosten van E van Boxtel auto's zonder enige aarzeling! We zullen zeker opnieuw een auto aanschaffen bij dit bedrijf en zijn zeer tevreden over de service, klantvriendelijkheid en onze aankoop!


Ja, ik beveel dit aan

Femke uit Gemert

01-05-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Hele goede ervaring met dit bedrijf! Je word netjes geholpen! De mensen die er werken zijn erg vriendelijk en weten waar ze over praten!! Top service


Ja, ik beveel dit aan

Hmj uit Stevensweert

16-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goede service had een auto gekocht ,maar was toch met verbruik iets te duur voor mij,kon hem gelijk terug brengen en weer goede prijs terug gekregen,dus vandaag corsa diesel gekocht zonder gezien te hebben ben er heel blij mee,en zal zeer zeker iedereen aan kunnen raden om daar een auto te kopen.ik ben zeer zeker tevreden en mocht ik ooit weer een andere auto willen dan ga ik daar weer terug.


Ja, ik beveel dit aan

Leigh uit Rotterdam

14-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wim was fantastic in helping us but a new car. The service was great and I would highly recommend them.


Ja, ik beveel dit aan

Anton uit Heemskerk

02-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Eindelijk een Volvo V 70 die ons aanstond bij van Boxtel.
Onze auto werd ingeruild, en na een uitgebreide uitleg en controle in combinatie met een volledige proefrit, en een nachtje slapen de V 70 gekocht. Er waren absoluut op dat moment geen problemen. Na een aantal dagen kwamen er rare geluiden tijdens het intrappen van de koppeling, de HR v Boxtel geïnformeerd, deze stelde voor de auto op te halen uit Heemskerk, als ik de koppeling minimaal gebruik kon ik ook zelf wel naar Schijndel rijden en dat gedaan. Kreeg een keurige leenauto mee terug, en afspraken met de garage werden gemaakt. Na enige dagen werd de auto gereed gemeld,
vernieuwd was massavliegwiel- koppeling-druklager en
platen, dit alles viel binnen de garantie, en heeft ons geen cent gekost, dat is dus echte garantie. Erik hartelijk dank, en tot de volgende keer.


Ja, ik beveel dit aan