Beoordelingen E. van Boxtel Auto's

9,4
42 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9,4
1 t/m 10 van 42 beoordelingen

U uit Emmen

11-07-2019
8,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ivm lease auto mijn eigen auto aan van Boxtel verkocht. Zeer correct afgehandeld tegen een normale prijs.


Ja, ik beveel dit aan

S uit Sint-Michielsgestel

19-06-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super ervaring! Kwam onverwachts zonder auto te zitten en binnen 2 dagen had ik een nieuwe auto. Helemaal nagekeken , gepoetst en zelfs bij mij thuis gebracht omdat ik met 3 kinderen zat! Geweldige service en helemaal tevreden.
Ik zou zeggen , twijfel niet en koop je auto bij E. Van Boxtel .


Ja, ik beveel dit aan

Abdulahi uit Den Bosch

15-06-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik heb een heel mooie Audi A3 gekocht bij Autobedrijf Erik van Boxtel Auto's B.V. en ben geholpen door Wim die ook voor mij de verzekering en alles geregeld heeft,de zaak was eigenlijk allang gesloten maar hij bleef speciaal voor mij nog tot bijna 19.00 uur aanwezig zodat ik toch nog mijn auto kon rijden in het weekend!
Ik beveel dit autobedrijf zeker bij iedereen aan!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

08-06-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede service, zeer aardige en deskundige medewerkers, mooie en verzorgde auto’s. Dit bedrijf is echt een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Dalfsen

29-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: E. van Boxtel Auto's is een supernet bedrijf, zowel in communicatie als in uitstraling. Voor ons deden ze net dat beetje meer! We zijn 100% tevreden met de aanschaf van onze auto (prijs en kwaliteit).


Ja, ik beveel dit aan

A uit Oirschot

20-05-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: vriendelijk, betrouwbaar, meedenkend, wat een top service!


Ja, ik beveel dit aan

Max uit Arnhem

18-05-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vorige week autobedrijf E. van Boxtel bezocht voor een Audi A3 SB. Goed gevoel toen ik binnenkwam: gastvrij en normaal. Voelde goed. Erg goed geholpen door Wim. Inruil ver boven ANWB-prijs! Ook zijn belofte dat wanneer een andere koper interesse had hij mij zou bellen. Een man een man…. Auto vandaag opgehaald. Opnieuw goede ontvangst, auto stond al klaar. Wim bedankt en echt TOP!


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit 's-Hertogenbosch

17-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer prettig en betrouwbaar autobedrijf. Kundige mensen met kennis van autozaken. Een mooie collectie auto's, allen met Nationale autopas, garantie en een nette en complete aflevering van de aangekochte auto. Wim heef mij uitstekend geholpen bij de aankoop van mijn nieuwe Toyota. Absolute aanrader voor wie een andere auto zoekt in de regio en ver daarbuiten.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

16-05-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: 2e hands audi gekocht. Fijn contact en wederzijds vertrouwen.


Ja, ik beveel dit aan

John uit Dongen

11-05-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Samen met mijn zoon voor een Renault Mégane op pad geweest. De eerste indrukken zijn zeer positief. Je merkt dat het bedrijf klantvriendelijkheid en tevredenheid hoog in het vaandel hebben, evenals de prijs kwaliteit. Ik ga dit bedrijf zeker onder de aandacht van mijn vriendengroep brengen. Wij zijn geholpen door Wim die zijn vaak verstaat. Chapeau..


Ja, ik beveel dit aan