Beoordelingen E. van Boxtel Auto's

9,2
26 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 26 beoordelingen

Glenn uit Geldermalsen

18-03-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben hier onze Seat Leon gekocht afgelopen weekend, Top bedrijf is het. Zeer klant vriendelijk. Denken goed met je mee en de auto's zien er keurig uit. Mocht je een monteur mee nemen of je eigen testen willen uitvoeren of de auto ook echt goed is, zelf dat is geen probleem in overleg natuurlijk! Ik vind het een top bedrijf en zal hem zeker aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Martien en Linda uit Sint-Michielsgestel

12-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In twee woorden : SUPERservice...!!!!
Van de geweldige hulp en service bij de aanschaf van onze nieuwe auto tot aan het zelfs thuis ophalen van onze inruilauto....Niets is hier te veel...!!Dankjewel voor alles, ook voor het prachtige bloemetje bij het ophalen van de auto..🌹


Ja, ik beveel dit aan

Martijn uit Sittard

22-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Samen met mijn vrouw naar volle tevredenheid een occasion aangeschaft bij van Boxtel. Bij aankomst werden we vrijwel direct geholpen door Wim, een van de medewerkers. Na ongeveer 3 uur (inmiddels ruim 2 uur na sluitingstijd) en 3 proefritten in verschillende auto's verder, is onze keus uiteindelijk gevallen op een mooie Ford Fiesta uit 2011.

Een klein euvel aan de startmotor werd voordat we de auto kwamen afhalen nog zonder probleem verholpen. Zelfs een beschadigd kapje van een mistlamp, die we pas ontdekten nadat we de auto al hadden afgehaald, werd zonder problemen naderhand kosteloos vervangen. Wij zijn dan ook zeer tevreden over de geboden service bij van Boxtel! Ook niet onbelangrijk is dat de aangeboden occasions zeer scherp geprijsd zijn en behoren tot de goedkoopste op de markt.

Een speciale dank aan Wim, die zelfs 2 uur na de reguliere sluitingstijd nog alle geduld had om onze vragen te beantwoorden en alle begrip toonde voor het feit dat het kopen van een auto geen kleine investering is. Top!


Ja, ik beveel dit aan

claudia

21-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Nu koop ik niet iedere dag een auto maar heb nog nooit zo’n vriendelijke mensen meegemaakt! Ik heb bijna al mijn contact gehad met Wim. Aardige man die ongevraagd een deuk liet verwijderen uit mijn aanschaf, me een proefritje liet maken terwijl hij er speciaal savonds voor moest terugkomen, me vervolgens nog een keer hartelijk ontving toen ik met mijn zoontje van 3 wilde komen kijken. Als klap op de vuurpijl zijn ze me ontzettend tegemoet gekomen door de auto een paar maanden voor me te stallen omdat ik deze vandaag pas nodig had!


Ja, ik beveel dit aan

Willeke uit Sint Michielsgestel

20-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zojuist auto opgehaald bij EVB. Supergoed geholpen ! Mooie inruilprijs gekregen voor mijn auto.
Leuke prijs voor mijn nieuwe Renault Clio. Met daarbij nieuwe apk. nieuwe velgen en mooi gepoetst.
Mijn complimenten voor de medewerkers van dit bedrijf!
En zeker ook voor de gehele entourage, waaronder een geweldige mooie sfeervolle ontvangstruimte!
Al met al n grote pluim voor dit bedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

Willeke uit Sint Michielsgestel

20-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zojuist auto opgehaald bij EVB. Supergoed geholpen ! Mooie inruilprijs gekregen voor mijn auto.
Leuke prijs voor mijn nieuwe Renault Clio. Met daarbij nieuwe apk. nieuwe velgen en mooi gepoetst.
Mijn complimenten voor de medewerkers van dit bedrijf!
En zeker ook voor de gehele entourage, waaronder een geweldige mooie sfeervolle ontvangstruimte!
Al met al n grote pluim voor dit bedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

Ina uit Zevenbergen

14-02-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super gastvrij ontvangen. Het bedrijf en haar medewerkers stralen betrouwbaarheid uit. Klantvriendelijk en servicegericht.


Ja, ik beveel dit aan

H uit Arnhem

23-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij dit bedrijf komt de klant en service leveren nog op de eerste plaats! Wat zijn wij hier zeer goed geholpen met de aanschaf van de Fiat Panda en wat leveren ze de auto netjes af. Klasse!


Ja, ik beveel dit aan

Isa uit Boxtel

06-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Geweldig. Wim heeft mij geholpen. Wim was erg vriendelijk en heeft alle mogelijke onderdelen die de komende tijd konden gaan verslijten, preventief vervangen. Ze hebben de tijd genomen om mijn auto zo snel mogelijk klaar te maken. Een betrouwbaar bedrijf waar de klant voorop staat.


Ja, ik beveel dit aan

Anthonie uit Schijndel

16-12-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Alweer mn 3e auto gekocht bij Erik van Boxtel.Eerlijk, betrouwbaar en gastvrij. Zeer goed geholpen.


Ja, ik beveel dit aan