Beoordelingen E. van Boxtel Auto's

8,7
12 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,5
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 12 beoordelingen

Ingvar uit Veghel

14-11-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ben geweest voor aanschaf Opel Astra GTC. Keuze is uiteindelijk op een andere auto gevallen, echter ben ik zeer tevreden over mijn bezoek aan dit garage bedrijf. Zeer vriendelijke mensen met kennis over de auto's. Geen bla bla verhalen, gewoon eerlijk.
Ondanks dat ik hier geen auto heb gekocht, een zeer goed gevoel overgehouden en zou hier zeker terug komen voor een volgende auto.


Ja, ik beveel dit aan

Frank uit Wehl

30-10-2018
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik heb mijn auto ingeruild bij van Boxtel auto’s zeer goede service en correcte afhandeling


Ja, ik beveel dit aan

Ester uit Waalwijk

25-10-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onlangs een auto gekocht en we zijn warm onthaalt en absoluut een keer niet het gevoel gekregen dat je met die gladde autoverkopers te maken hebt die je maar perse een auto willen verkopen. Deze mensen zijn eerlijk en oprecht overgekomen bij ons, absoluut een prettig gevoel bij gehad.


Ja, ik beveel dit aan

Ger uit ,sHertogenbosch

13-09-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: mijn ervaring is heel goed met dit bedrijf


Ja, ik beveel dit aan

Jaapjan uit Eindhoven

10-09-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Recent een gebruikte Audi A5 Cabrio gekocht. Prettig en informeel bedrijf, waar de klant nog echt koning is. Auto is conform afspraak afgeleverd en ziet er als nieuw uit.


Ja, ik beveel dit aan

Huig uit Katwijk

09-09-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Andre uit Leiderdorp

23-08-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Sjef uit Tilburg

17-08-2018
9,5

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik heb mijn auto verkocht aan Van Boxtel auto's. Mijn complimenten voor de vriendelijke ontvangst en keurige behandeling. Zeker ook mijn complimenten voor de geweldig mooie ontvangst- en kantoorruimte. Chapeau!



Ja, ik beveel dit aan

Rien uit Eindhoven

10-08-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Reeds drie auto’s bij Van Boxtel gekocht. Nooit enig probleem. Vriendelijke mensen en betrouwbaar adres. Zeer redelijke prijzen


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

11-07-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan