Beoordelingen E. van Boxtel Auto's

9,0
19 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 19 beoordelingen

H uit Arnhem

23-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij dit bedrijf komt de klant en service leveren nog op de eerste plaats! Wat zijn wij hier zeer goed geholpen met de aanschaf van de Fiat Panda en wat leveren ze de auto netjes af. Klasse!


Ja, ik beveel dit aan

Isa uit Boxtel

06-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Geweldig. Wim heeft mij geholpen. Wim was erg vriendelijk en heeft alle mogelijke onderdelen die de komende tijd konden gaan verslijten, preventief vervangen. Ze hebben de tijd genomen om mijn auto zo snel mogelijk klaar te maken. Een betrouwbaar bedrijf waar de klant voorop staat.


Ja, ik beveel dit aan

Anthonie uit Schijndel

16-12-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Alweer mn 3e auto gekocht bij Erik van Boxtel.Eerlijk, betrouwbaar en gastvrij. Zeer goed geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Marianne uit Helmond

15-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na lang zoeken heb ik mijn Fiat 500 Abarth gevonden bij E.van Boxtel Auto`s. Ik heb in mijn verleden vele auto`s gekocht maar bij dit bedrijf ben ik eindelijk heel gelukkig met mijn car. Lieve eerlijke hartelijke mensen . Een aanrader .


Ja, ik beveel dit aan

Michel uit Arnhem

06-12-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Makkelijk in contact door mee te gaan met de tijd.
Proef rijden geen probleem en de auto is keurig afgeleverd.


Ja, ik beveel dit aan

Janet uit Vlagtwedde

04-12-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vorige week hier auto gekocht en huidige auto ingeruild. Alles prima geregeld. Aardige, vriendelijke en eerlijke mensen ,geen negatief gedoe over de in te ruilen auto maar gewoon een reeel bod. Zeker weten dat iedereen het hier zal bevallen (ook vanwege de hele mooie ontvangsruimte en nette algehele entourage) Kortom echt een aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Rita uit Drunen

30-11-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een mooi bedrijf met uitstekende service, je word netjes en vakkundig geholpen. Eerlijke prijzen voor de auto's. We gingen voor een Opel maar kochten uiteindelijk een Mitsubishi, zeer tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Ingvar uit Veghel

14-11-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ben geweest voor aanschaf Opel Astra GTC. Keuze is uiteindelijk op een andere auto gevallen, echter ben ik zeer tevreden over mijn bezoek aan dit garage bedrijf. Zeer vriendelijke mensen met kennis over de auto's. Geen bla bla verhalen, gewoon eerlijk.
Ondanks dat ik hier geen auto heb gekocht, een zeer goed gevoel overgehouden en zou hier zeker terug komen voor een volgende auto.


Ja, ik beveel dit aan

Frank uit Wehl

30-10-2018
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik heb mijn auto ingeruild bij van Boxtel auto’s zeer goede service en correcte afhandeling


Ja, ik beveel dit aan

Ester uit Waalwijk

25-10-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onlangs een auto gekocht en we zijn warm onthaalt en absoluut een keer niet het gevoel gekregen dat je met die gladde autoverkopers te maken hebt die je maar perse een auto willen verkopen. Deze mensen zijn eerlijk en oprecht overgekomen bij ons, absoluut een prettig gevoel bij gehad.


Ja, ik beveel dit aan