Beoordelingen Easy2Drive Verkeersopleidingen

9,0
281 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 281 beoordelingen

Emma-Marthe uit Eemnes

21-07-2018
8,0

Ervaring: Ik vond Easy2Drive een fijne en gemoedelijke rijschool, waar er plek is voor de behoeften en noden van de leerling.


Ja, ik beveel dit aan

Bart uit Haarlem

20-07-2018
10

Ervaring: Snelle communicatie met kantoor. Tom was een goeie en gezellige instructeur.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

14-07-2018
7,7

Ervaring: rijlessen waren top, erg veel geleerd. communicatie ook altijd super geweest


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

12-07-2018
9,0

Ervaring: Super


Ja, ik beveel dit aan

Ilona uit Bussum

12-07-2018
8,7

Ervaring: Zeer goede ervaring! De rijinstructeur (Martijn) luistert goed, heeft enorm veel geduld en zorgt er voor dat het allemaal goed komt!


Ja, ik beveel dit aan

Nils uit Huizen

10-07-2018
9,3

Ervaring: Scooterrijbewijs gehaald bij Easy2Drive.
Ik wilde graag z.s.m. mijn rijbewijs halen. De medewerkster van Easy2Drive heeft alles op alles gezet om dit waar te kunnen maken. Ik heb mijn rijbewijs gehaald en scooter nu heerlijk rond ;-)


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

09-07-2018
7,7

Ervaring: Goede voorbereiding op het theorie examen. Praktijklessen: rustige, geduldige rij instructeur.
Contact met de administratie is erg prettig; er wordt geluisterd en adequaat gehandeld.


Ja, ik beveel dit aan

Khalid uit Almere

08-07-2018
8,3

Ervaring: Goeie cursus met duidelijke les met 90% slagingskans naar theorie-examen praktijk examen en lessen waren top en je leert er erg veel van (verkeersinzicht) lessen waren echt handig ! En erg leuk.


Ja, ik beveel dit aan

Julian uit Eemnes

08-07-2018
8,3
Ja, ik beveel dit aan

Boudewijn uit Bussum

07-07-2018
9,0

Ervaring: Goede communicatie, vriendelijke rijinstructeur en je weet wat je te doen staat.


Ja, ik beveel dit aan