Beoordelingen Easy2Drive Verkeersopleidingen

9,0
245 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 245 beoordelingen

Kevin uit Eemnes

17-04-2018
8,7
Ja, ik beveel dit aan

Ingrid uit Huizen

13-04-2018
10

Ervaring: Persoonlijk contact, duidelijkheid en belofte nakomen dragen jullie hoog in het vaandel.
Ook wel snel examen kunnen doen zodat wat Martijn al had geleerd niet werd vergeten.
Dit alles in een zeer persoonlijk contact kan Ik natuurlijk enke l met een dikke 10 beoordelen


Ja, ik beveel dit aan

Thierry uit Eemnes

11-04-2018
8,3

Ervaring: Ik heb een volledige opleiding gedaan voor het AM rijbewijs. Dit is dus inclusief het theoriedag en rijlessen. De theoriedag was duidelijk en leerzaam maar toch wel erg vermoeiend omdat het van 9-5 uur was. De rijlessen waren prima maar ook best wel eng voor het eerste half uur. Ik ben voor het theorie- en praktijkexamen in één keer geslaagd en ik denk dat ik dat wel te danken heb aan de goede service bij Easy2Drive.


Ja, ik beveel dit aan

Eva uit Huizen

10-04-2018
8,3

Ervaring: Ik heb een goede ervaring met Easy2Drive. Zowel tijdens de cursus als tijdens de praktijkopleiding heb ik veel geleerd. Het personeel is heel vriendelijk en zorgen ervoor dat je je op je gemak voelt. Als het aan mij ligt kom ik zeker later terug voor autorijlessen.


Ja, ik beveel dit aan

Justine uit Bussum

04-04-2018
8,3

Ervaring: Ik vond het erg prettig om bij dit bedrijf te leren rijden. Ik werd goed geholpen en jullie namen mij veel zorgen uit de hand.


Ja, ik beveel dit aan

Denise uit Blaricum

04-04-2018
9,0

Ervaring: Aardige mensen, goede en effectieve theorie voorbereiding en super afrij training.
Een hele blije geslaagde zoon!
Zeker een aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

29-03-2018
8,7
Ja, ik beveel dit aan

Nicolet uit Uithoorn

28-03-2018
10

Ervaring: Zeer betrokken en kundig. Mijn dochter heeft haar AM-rijbewijs gehaald en zowel contact met kantoor als de rijlessen erg plezierig. Je hebt echt het gevoel dat je geen nummer zoveel bent. In deze tijd uniek te noemen. Mocht ze voor haar autorijbewijs gaan, dan zullen we ons zeker weer bij Easy2drive melden.


Ja, ik beveel dit aan

Amber uit Almere

27-03-2018
10

Ervaring: Ik ben zo ontzettend dankbaar voor alle hulp en steun die ik hier heb gekregen! Een geweldige rijschool met ontzettend lieve mensen! Zonder jullie had ik het niet gered.


Ja, ik beveel dit aan

Nathalie uit Huizen

22-03-2018
9,3
Ja, ik beveel dit aan