Beoordelingen Easy2Drive Verkeersopleidingen

9,0
347 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 347 beoordelingen

Henriette uit Huizen

18-02-2019
10

Ervaring: Ik ben echt heel tevreden, wat denken jullie goed mee! Met name complimenten voor de dame aan de telefoon!


Ja, ik beveel dit aan

Sharon uit Hilversum

17-02-2019
10

Ervaring: Mijn dochter heeft drie jaar geleden ook via Easy to drive haar scooterrijbewijs gehaald en mijn ervaring met hun was uitstekend dus heb ik ook een pakket voor mijn zoon gekocht. Ik kon met vragen, wederom, altijd terecht en beloftes werden nagekomen. Dus alweer een hele fijne samenwerking.


Ja, ik beveel dit aan

Nina uit Laren

11-02-2019
7,0
Ja, ik beveel dit aan

Nadim uit Hilversum

07-02-2019
7,0
Ja, ik beveel dit aan

M. uit Hilversum

06-02-2019
10

Ervaring: Heel vriendelijk personeel, door sneeuw kon de eerste examendag niet doorgaan, maar supersnel een nieuw alternatief geregeld! Instructeur ook heel prettig en kundig. Wij zijn heel tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

M. uit Huizen

06-02-2019
10
Ja, ik beveel dit aan

Kaylee uit Huizen

01-02-2019
7,7

Ervaring: Ik heb hele leuke rijlessen ervaren met mijn instructeur Erik! Hij legde alles goed en rustig uit en nam altijd de tijd voor mij. Daarnaast was het ook altijd gezellig!


Ja, ik beveel dit aan

Cleo uit Huizen

01-02-2019
9,7

Ervaring: Super gehad met Farid als leraar! Ik ben geslaagd! Wat een top school


Ja, ik beveel dit aan

Sjak uit Huizen

01-02-2019
9,0

Ervaring: Prettig contact


Ja, ik beveel dit aan

Jamie uit Bussum

31-01-2019
9,3

Ervaring: Super netjes, Ik was de eerste keer gezakt en er werdt gelijk contact met me opgenomen voor een goed plan om het me de volgende keer wel te laten lukken . En dat is gelukt!!!!


Ja, ik beveel dit aan