Beoordelingen Eenautoimporteren.nl

9,0
4 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 9,3
1 t/m 4 van 4 beoordelingen

Johan uit Maasdam

08-06-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Toen de Volvo V90 eenmaal tweedehands te koop was in Nederland vond ik de auto nog veel te duur. Via mobile.de zag ik de V90 in mijn prijsklasse. Binnen 2 weken stond mijn nieuwe auto op mijn oprit via Eenautoimporteren.nl. Uiteindelijk heb ik duizenden euro's bespaard. Prettig contact gehad met Bart. Top service.


Ja, ik beveel dit aan

Ysai uit Tilburg

23-05-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een mooi voorbeeld van een bedrijf dat haar afspraken nakomt. Betrouwbaar, professioneel en kennis van zaken. Niet geheel onbelangrijk is het grote prijsvoordeel wat ik via eenautoimporteren.nl heb kunnen krijgen op de aanschafwaarde van de auto. Bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Cindy uit Oud-Beijerland

15-04-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik was al een tijdje opzoek naar een Mercedes A Klasse. Maar kon niks vinden binnen mijn budget. Toen hoorde ik dat het in Duitsland een stuk voordeliger kon zijn. Maar altijd beetje huiverig over schade en kilometerstanden. Uiteindelijk dit bedrijf gevonden wat alleen bij dealers auto's koopt.


Ja, ik beveel dit aan

Naomi uit Rotterdam

15-04-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik was op zoek naar een Mini Cooper S JCW, bij Mini Breeman werd ik slecht geholpen. Via internet bij eenautoimporteren.nl terecht gekomen. Ze hadden in 2 dagen mijn ideale auto gevonden bij een mini dealer in Duitsland en twee weken later stond hij voor mij klaar op Nederlands kenteken. Ik was ook nog eens ruim €3.800,- voordeliger uit dan de auto bij de Nederlandse dealer. Topservice en een grote besparing. Mijn volgende auto laat ik weer door eenautoimporteren.nl halen.


Ja, ik beveel dit aan