Beoordelingen EK auto's

8,6
10 beoordelingen
  • Service 8,5
  • Deskundigheid 8,4
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 10 beoordelingen

Marion uit Echten

04-03-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na telefonisch contact, hebben we het uitgesproken en heeft excuses gemaakt!
Dit maakt alles weer wat beter en alsnog netjes gehandeld.


Ja, ik beveel dit aan

Marion uit Echten

04-03-2019
3,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Helaas geen goede ervaring. We hadden een afspraak om een auto te komen bekijken, tijd afgesproken voor de avond en de ochtend kregen we bericht dat hij hem aan iemand verkocht had. Sorry maar dat vind ik geen stijl. Dan moet je geen afspraken maken en gewoon zeggen je kan komen, maar weg is weg. Dat was in dit geval niet zo.
Er staat in de advertentie bellen voor een afspraak om teleurstelling te verkopen. Maakt dus niet uit of je een afspraak maakt of niet!


Remon uit Hoogeveen

10-12-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer net bedrijf.
Verstand van zaken


Ja, ik beveel dit aan

S uit Heerenveen

09-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: We hadden een mooie auto gezien op de website, daarom een afspraak gemaakt en werden vriendelijk ontvangen en te woord gestaan door Edgar.
De auto gekocht met inruil, een mooie eerlijke prijs!
Helaas bij thuiskomst toch een probleempje met de nieuwe auto( was bij proefrijden niet aan de orde ) Edgar gebeld..en omdat de auto niet meer mocht rijden heeft Edgar de auto zelf weer opgehaald. TOP!!!
We zijn goed op de hoogte gehouden wat er aan de hand was met de auto.
De auto is keurig gerepareerd, zodat wij na een paar dagen de auto weer konden ophalen.
Daarom zeggen wij...SUPER BEDRIJF, waar je met een gerust hart een auto kan kopen.
Veel succes verders met je bedrijf



Ja, ik beveel dit aan

Robin uit Gemert

03-12-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Dave uit Heerenveen

27-11-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Leuke Bmw gekocht Oktober 2018. Goed geholpen door de verkoper. Nette inruilprijs geboden gekregen. Tot dusver zeer tevreden met mijn aankoop. Bedankt Edgar !


Ja, ik beveel dit aan

R uit Hollandscheveld

03-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Purmerend

18-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede service
Vriendelijk
Staat je goed te woord
Super bedrijf


Ja, ik beveel dit aan

E.K. uit Hollandscheveld

16-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Vriendelijke verkoper, goed en betrouwbaar bedrijf !


Ja, ik beveel dit aan

Stef uit Zwolle

16-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vorige week een auto gekocht bij EK autos en zijn er erg blij mee, we werden keurig en eerlijk behandeld. We kwamen hier terecht omdat een vriend hier ook gekocht had en heel goed te spreken was over de service.


Ja, ik beveel dit aan