Beoordelingen EMC Deurne elektrische tweewielers

8,8
140 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,6
121 t/m 130 van 140 beoordelingen

Max uit De Rips

29-04-2014
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe fiets


Ervaring: e-bikes voorlichting en verkoop


Ja, ik beveel dit aan

harm

29-04-2014
8,7

Reden bezoek: Onderhoud


Ja, ik beveel dit aan

Rien uit Deurne

29-04-2014
9,7

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Goede en snelle service


Ja, ik beveel dit aan

John uit Breda

13-12-2013
9,0

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Voor onderhoud van mijn e-bike gekozen voor EMC,vanwege de ervaringen van anderen. Vriendelijkheid en deskundigheid staan hier bovenaan!


Ja, ik beveel dit aan

Arie en Annemiek uit Ledeacker

08-12-2013
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe fiets


Ervaring: Ben je op zoek naar een electrische vouwfiets(eco traveller n3)ga dan naar EMC(Rene Jansen) Deurne Je wordt er op z'n Brabants geholpen,gemoedelijk vriendelijk maar ook zakelijk.Daar kunnen veel zaken een voorbeeld aan nemen
Annemiek en Arie


Ja, ik beveel dit aan

Dick uit Barendrecht

18-11-2013
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Tijdens een fietstocht in de herfstvakantie, strandde ik met een lekke band in Deurne. Na een bezoek aan de concollega een aantal deuren verder, deze man had meer oog voor zijn lunchpauze dan om mij te helpen. Direct daarna ben ik bij EMC naar binnen gestapt voor hulp. De eigenaar maakte direct tijd vrij en heeft me weer goed op weg geholpen. Met een nieuwe band op de fiets. Nogmaals hartelijk dank.


Ja, ik beveel dit aan

Alexander uit Geldrop

12-08-2013
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe fiets


Ervaring: Deskundig,punctueel met afspraken,klantvriendelijk.Hebben breed assortiment en geven goed advies m.b.t.wensen klant.


Ja, ik beveel dit aan

hennie uit helmond

29-07-2013
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe fiets


Ervaring: bekwaam goede voorlichting zeer goede service


Ja, ik beveel dit aan

Ben uit Velden

23-06-2013
9,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: wat een goeie zaak en een perfecte service erg klant vriendelijk ook.
ze hebben onze scooter gratis thuis bezorgd, waar vind je dat nog.


Ja, ik beveel dit aan

Richard uit Helmond

10-05-2013
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe fiets


Ervaring: Op zoek naar een goede fiets voor mij en mijn vrouw kwamen we uit bij EMC (ook door goede ervaringen van een kennis)


Ja, ik beveel dit aan