Beoordelingen Emile Bakker Auto's

8,4
346 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,3
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 346 beoordelingen

Edwin uit Valthermond

22-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Altijd klant vriendelijk in voor een geintje en goede snelle service


Ja, ik beveel dit aan

Gerda uit Valthe

22-03-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Bij Emile Bakker Auto's staan ze altijd voor ons klaar. Zelfs vorig jaar tijdens onze vakantie in Frankrijk. 'S ochtends om 06:00 uur werd de telefoon opgenomen en werden wij super geholpen door een goed advies van Emile en zijn collega's!


Ja, ik beveel dit aan

Johanna uit Nieuw-Weerdinge

21-03-2018
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit Klazienaveen

21-03-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer goed behandeld en een top occasion gekocht


Ja, ik beveel dit aan

Carla uit Ter Apel

21-03-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Richard uit STADSKANAAL

02-03-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Klantvriendelijk en uitstekende service!!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

02-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Sven uit Emmen

02-03-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Goede ervaring met Emile Bakker. Nieuwe Peugeot aangeschaft! Prima auto. Naar een paar dagen begaf de radiobox in de zijdeur het. Dezelfde week kon ik nog terecht en in beide deuren een nieuwe radiobox gekregen zonder bijkomende kosten. Perfecte service!


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit Ter Apel

01-03-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Inmiddels komt alles wat bij ons wielen heeft bij Emile Bakker vandaan.
Twee auto’s en een motor. Dat zegt genoeg. Ruime keuze en prettig en klantvriendelijk geholpen. Wij zijn zeer tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Alexander uit Hardenberg

01-03-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij Emile een prettige aankoop ervaring.
Leuk persoonlijk contact, geen lang onderhandelingsgesprek maar gewoon transparantie en duidelijkheid.
Garantie wordt prima mee om gegaan.
Auto moest een LED lampje in de cockpit vervangen hebben, dit duurt even wat langer dan verwacht. Buiten de macht om van Emile Bakker Auto's. Maar alternatieven m.b.t leenauto etc worden wel geboden, vriendelijk.

Tot nu toe prima tevreden!


Ja, ik beveel dit aan