Beoordelingen Ensing Automobielen

8,9
68 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 68 beoordelingen

Maja uit Midwolda

08-05-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onze ervaringen met Erik Ensing zijn zeer positief. Na de aankoop aan onze BMW waren er elektronische problemen. Bij BMW Nederland niet op te lossen. maar voor Erik geen probleem, de auto naar BMW Duitsland gebracht. Daar werd het probleem verholpen. Al die tijd een vervangende auto, service en garantie van de bovenste plank.


Ja, ik beveel dit aan

ted uit wedde

01-05-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer positief. Een zeer prettige,deskundige en persoonlijke service.


Ja, ik beveel dit aan

Lars uit Sneek

01-05-2019
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Frank

30-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goed betrouwbaar autobedrijf met een + voor de topservice .


Ja, ik beveel dit aan

Thijs uit Winschoten

19-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Al 25 jaar meerdere droomauto's bij Ensing gekocht. Altijd samen naar een gepaste oplossing kijken zorgt er voor dat het proces van het kopen van een nieuwe auto als zeer prettig ervaren kan worden i.p.v. eventuele stress die het met zich mee kan brengen.
Zeer kundig advies. Tevredenheid van de klant gaat boven de verkoop. Indien een bepaalde keuze onverstandig blijkt, zal ook dat worden belicht.
Er wordt net even iets meer tijd en aandacht besteed waardoor de juiste keuze gewoon gemakkelijker wordt.
Al met al een zeer professioneel bedrijf waar de koffie altijd klaar staat.


Ja, ik beveel dit aan

Klaas uit Lemmer

03-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een prachtige BMW330i x-drive had Erik al een poosje staan,op een zaterdag toch even gaan kijken. Netjes ontvangen,koffie proefrit,prijs en inruil besproken,open en eerlijk verhaal,koop gesloten. Later thuis gekomen toch nog wat vragen,via whattsapp/telefonisch direkt reactie en antwoord,helemaal top,alle afspraken perfect nagekomen. Erg blij met mijn aankoop,goed gevoel bij. K. de Jong


Ja, ik beveel dit aan

Walter uit Eindhoven

13-12-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Erik Ensing autoverkoop. Een fantastische man. Zeer hartelijke ontvangst. Vertrouwen in zijn occasions. Komt afspraken na. Levert zijn occasions perfect af. Na een privé ongeval wederzijds vertrouwen hij kocht mijn auto BMW 535D terug. Hij weet dat hij mij een perfecte auto heeft geleverd. Na benadering voor terug koop en zuinig zijn geweest op de BMW 535D was het geen probleem om de auto weer over te nemen. Alle positieve lof aan Erik Ensing grandioze kerel.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

31-10-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Sylvia uit Winschoten

02-07-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben prima geholpen bij het zoeken naar een Mini Cooper. De beschadigde plekjes zijn mooi afgewerkt.
Goede service.


Ja, ik beveel dit aan

Dennis uit Niekerk

26-06-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Top bedrijf !
2auto uit ons gezin gekocht bij ensing beiden goeie koop en eerlijke koop !


Ja, ik beveel dit aan