Beoordelingen Ensing Automobielen

8,9
68 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,7
51 t/m 60 van 68 beoordelingen

Gabri uit Apeldoorn

24-06-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ensing automobielen is Erik Ensing. Erik is een gastheer met verstand van zaken en heeft een passie voor Mini's en BMW's. Wij hebben Erik ervaren als een zeer vriendelijke eerlijke en betrouwbaar persoon. Wij hebben dan ook met heel veel plezier en met een heel gied gevoel vandaag een mooie Mini bij hem gekocht! Ensing automobielen......een echte aanrader!! Nogmaals dank Erik!


Ja, ik beveel dit aan

Nelleke uit Sellingen

23-06-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In april dit jaar bij Erik Ensing een auto gekocht, vriendelijk ontvangst, heeft alle tijd en zelfs een kopje koffie. SUPER !


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Maassluis

20-06-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijke en persoonlijke service icm mooie bmw's voorzien van de juiste opties. Vertouwenswekkend, ik heb niet eens proefgereden. Je weet daar gewoon dat het wel goed zit en dat geeft fijn gevoel. Onze 118d is top en ik kan Ensing elke bmw liefhebber aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Ymie uit Wolvega

22-05-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Reinder uit Feanwalden

20-05-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Marijke uit Enschede

16-05-2017
8,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Onze auto's gekocht! Komen 2 x per jaar terug voor de bandenwissel. Erg vriendelijke ontvangst, altijd met koffie, en zeer betrouwbaar adres.


Ja, ik beveel dit aan

Erwin uit Groningen

09-05-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We hebben al drie auto's bij Erik Ensing gekocht, een 530d Touring (2002), een 130i (2006) en een 535d Touring (2012). Alledrie fully loaded, mooie auto's en tot volle tevredenheid. Het is gewoon een goed bedrijf waar de service nog ouderwets is.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

08-05-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Auto gekocht in Duitsland via Erik. Top gedaan! Ben er zeer blij mee.


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Helmond

07-05-2017
n.v.t.

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijke en goed bedrijf, ik heb alleen auto`s gekocht daar geen service etc vanwege afstand.
Over dat deel heel tevreden en kom zeker terug voor volgende auto.


Ja, ik beveel dit aan

Elsayed uit Lelystad

07-05-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een eerlijke autoverkoper zal hem onmiddellijk aanbevelen


Ja, ik beveel dit aan