Beoordelingen Enting BV

9,0
573 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 573 beoordelingen

Gertjan uit Zwolle

19-05-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: 2 auto’s in onderhoud daar; Al enkele jaren klant en naar volle tevredenheid!! zoek opdrachten worden vlot geregeld en reparatie en service is heel goed. We wonen in Zwolle maar we hebben de rit naar Zwartsluis er graag voor over (leenauto altijd beschikbaar). Kortom: zoekt u een betrouwbare garage, hier maar eens kijken.


Ja, ik beveel dit aan

Janna uit Dronten

19-05-2019
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Bellen, afspreken en doen! En nog lekkere koffie en een gebakje toe!


Ja, ik beveel dit aan

Ruud uit Vinkeveen

19-05-2019
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Het is elke keer een genoegen om met de mensen van Enting te maken te hebben: afspraak is afspraak en er
wordt gedaan wat nodig is en méér ! Enthousiasme wordt gepaard aan deskundigheid, gebaseerd op ervaring en leergierigheid. Met plezier rij ik honderden kilometers naar Zwartsluis en ik ben niet de enige want ook uit Duitsland en Eindhoven komen de klanten. Hoe goed kun je zijn als garage ?!!


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Meppel

17-05-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Uitstekend, altijd weer fijn om daar te zijn.


Ja, ik beveel dit aan

Kees uit Raalte

16-05-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Een prima no nonsens bedrijf met hart voor hun werk en klanten! Eerlijk advies en eerlijke prijzen en een hele fijne club mensen die bovendien heel erg vakkundig zijn! Ik raad iedereen die zijn auto echt goed onderhoud of een reparatie waard vind dit bedrijf aan!!


Ja, ik beveel dit aan

Mark uit Groningen

16-05-2019
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: mijn eerste auto boven de 10 mile gekocht bij Enting.

Ook al is het qua reizen niet om de hoek, ik kom graag terug met mijn C5 of Activa.

Deskundig en altijd meedenken in oplossingen, mogelijkheden met persoonlijke aandacht voor de klant.


Ja, ik beveel dit aan

Fenny uit Zwartsluis

13-05-2019
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Jaap uit Annen

13-05-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: De XM uit 1999 weer voor een grote beurt + APK gehad.
Deze wagen eerder ook bij Enting aangeschaft.
Fijne, gave wagen, waar we met veel plezier mee rijden en ook op vakantie gaan. Soms zijn de kosten wat hoger. Dit keer viel het heel erg mee. Hoge kosten zijn logisch, gezien de leeftij en noodzakelijk onderhoud, maar zijn nooit extreem, want dan zou ik wel vooraf worden gewaarschuwd. Volgende week gaat de C5 Break er heen voor hetzelfde. Ook gekocht bij Enting. Ben blij met dit adres en met de positieve sfeer en het enthousiaste team dat er werkt samen met Michel en leuk om Frans weer even tegen te komen. Ik kom er graag. En wat stonden er weer een mooie wagens: 5 x C 6 en 4 x XM Berline én 1 Break en diverse andere nieuwere modellen. Ieder met zijn eigen verhaal. Mooie wagens. Ga zo door, mannen!


Ja, ik beveel dit aan

Chris uit Lelystad

13-05-2019
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Uitstekende ervaring, kom er alweer een aantal jaar, wat mij betreft blijft dat zo


Ja, ik beveel dit aan

Edmond uit Geldrop

12-05-2019
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Deskundig, betaalbaar, vriendelijk en gastvrij


Ja, ik beveel dit aan