Beoordelingen Enting BV

9,0
517 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,7
491 t/m 500 van 517 beoordelingen

Marlon uit Venlo

02-04-2013
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zag op Autotrack.nl een mooie Alfa Romeo 156 2.0 TS bj. 2000 staan. Heb een afspraak gemaakt en daarna de auto aangeschaft. Had echter op terugreis na 40 km al problemen met het alarm/startonderbreker. Garage Enting BV is me toen tegemoet gekomen in de onkosten voor uitbouw alarm. Dit noem ik nou eens service! Ik ben erg tevreden over deze garage en zal deze zeker aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan

richard uit steenwijk

03-03-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: bedankt jongens auto rijd weer perfect

grt richard en jessica


Ja, ik beveel dit aan

Coen uit Stompetoren

29-01-2013
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Via internet een gebruikte Xantia gevonden, na uitgebreidde internetonderhandeling waren beide partijen al redelijk naar elkaar toe gekomen er moest n.l. ook nog een auto ingeruild worden. Onze twijfels op internet over het wel niet aankopen werden op en nette manier ontvangen en daarmee werd ook aangegeven dat we geen enkele verplichting hadden en er was sprake van respect, ook al zouden we de rit naar Zwartsluis niet maken. Tijdens ons bezoek in de showroom werden wij van goed advies voorzien en legde Michel uit wat er aan de auto voor onderhoud is gepleegd door hen en dat was veel, heel veel.
Zijn markconforme visies ten aanzien van de in te ruilen en aan te kopen youngtimer auto werd duidelijk in beeld gebracht zodoende was de keuze makkelijk gemaakt. De open visie en het enthousiasme en het respect en goed inschatten van de behoeften van ons was uitmuntend.Op prijstechnisch gebied waren waren we eerlijk naar elkaar. Geen garantie maar wel de afspraak wanneer er grote problemen ontstaan we daar samen uitkomen en dat bedoel ik dus..... Voorbeeld: de auto werd op de brug gezet en Michel wees ons op de belangrijke punten en en passent werd er nog een druppeltje vet hier en daar op gangbare onderdelen gedaan. Motorolie, LFM olie, nieuwe matten kon er allemaal bij en werd niet extra in rekening gebracht, de ventilator van de verwarming bleef draaien tijden de proefrit, er werd zonder problemen een nieuwe unit ingezet. Deze garage verdient een 9. We zien dat de auto in goede handen komt meneer, zeker omdat dit type in deze uitvoering niet meer te krijgen is en dat zijn prettige opmerkingen voor een Xantiafiel.. En het taartje smaakte prima. Hartelijk dank Familiebedrijf Enting ga zo door. Coen lemmens Honig en Marian.


Ja, ik beveel dit aan

Jurre

06-11-2012
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In juni van dit jaar een mooie Volvo S60 gekocht hier. Prettige ontvangst buiten normale openingstijden gehad omdat wij van verder moesten komen. Aangekomen stond de auto klaar en konden wij uitgebreid proefrijden. De knoop doorgehakt en gekocht, mits er enkele kleine zaken werden verholpen, wat bij aflevering ook allemaal netjes gebeurd is.
Na enkele maanden bleken er enkele kleinigheden te zijn die verholpen dienden te worden, wat uiteindelijk gemaakt mocht worden bij onze lokale Volvo-dealer, ondanks dat dit niet de afspraak was bij aankoop. Het geld werd vervolgens dezelfde dag teruggestort. Zeer netjes!
Al met al zeer tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Marian uit Zwolle

02-11-2012
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb goede ervaringen met dit bedrijf, al een aantal keren een gebruikte Citroen gekocht. Ziet er altijd pico bello uit. Echt een aanrader.De nazorg is ook prima geregeld en vooral vriendelijk en deskundig personeel.


Ja, ik beveel dit aan

Cees en Amanda uit Wervershoof

12-10-2012
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Via autotrack vonden wij een auto bij autobedrijf Enting,100 km bij ons vandaan.Via mailcontacten afspraak gemaakt dat we hem s'avonds konden ophalen.Michel heeft ons goed ontvangen en alles goed geregeld zodat wij die avond met de nieuwe auto weer huiswaards gingen.
Auto was en is in perfecte staat en wie weet dat we er nog eens komen als de tijd daar weer is voor een andere auto!


Ja, ik beveel dit aan

P uit Vlaardingen

27-09-2012
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Fred uit Emmeloord

13-07-2012
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Alleen maar goed ervaringen met dit bedrijf. Deskundig en vriendelijk personeel.


Ja, ik beveel dit aan

Conny uit Amersfoort

09-06-2012
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Helemaal top, klantgericht, persoonlijk en meedenkend hoe iets het beste (en goedkoopste) kan. Ook als je uiteindelijk geen auto bij ze koopt of een reparatie bij ze doet. Eerlijk een aardig.


Ja, ik beveel dit aan

Richard en Jessica uit Steenwijk

23-05-2012
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Lex uit hooge zwaluwe je moet je schamen om zo over dit bedrijf te praten.
Ben ook al jaren bij deze garage en het zijn vakmensen en behandelen je altijd correct.
Kop op Frans Michel en personeel jullie zijn toppers hoor.

Grt Richard uut steenwijk


Ja, ik beveel dit aan