Beoordelingen Enting BV

9,0
552 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,7
491 t/m 500 van 552 beoordelingen

Stefan uit Amsterdam

22-09-2014
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Naar alle tevredenheid een leuke 2e hands auto op de kop getikt alles geregeld voor me hele fijne afwikkeling goede service zeker aan te raden.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

20-09-2014
n.v.t.

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Bob uit Amsterdam

19-09-2014
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben meer dan anderhalf jaar geleden onze Citro├źn Xsara Picasso bij Enting
gekocht. Wij zijn buitengewoon tevreden over onze auto.
Van de service et cetera hebben wij nog nooit gebruik gemaakt, want de er is nog nooit iets kapot gegaan.
Volgens onze eigen garage heeft de firma Enting een geweldige auto geleverd.


Ja, ik beveel dit aan

A

18-09-2014
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben goede ervaring met dit bedrijf, we hebben een gebruikte C5 gekocht, de auto is perfect afgeleverd, het is prettig zaken doen met Enting B.V.


Ja, ik beveel dit aan

Sylvia uit Slagharen

18-09-2014
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben onze `nieuwe` auto hier gekocht.
We zijn zeer goed te spreken over dit bedrijf.
Goede ontvangst en duidelijke afspraken. En heel blij met onze "nieuwe" auto, alles werd keurig uitgelegd en geregeld voor ons icl. een heerlijke taart.
Super!


Ja, ik beveel dit aan

Koen uit Utrecht

18-09-2014
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Enting is een autobedrijf met passie voor het vak en voor auto's op zich. Iedereen heeft veel verstand van auo's en niet alleen op basis van computeruitlezingen. Ze kennen de auto's en modellen echt. Entings prijzen liggen voor de (semi-) klassiekers wat aan de hoge kant, maar dan steken ze ook wel hun nek voor je uit bij probleempjes die zich na de aankoop voordoen.

Ik kocht hier mijn Citroen XM 3.0 Exclusive uit 2000. Het is een prachtige auto en werd met veel trots gepresenteerd voor Frans van Dijk. De proefrit op een zaterdagavond over Overijselse dijken deed me de knoop doorhakken. Enting was bereid nog 6 maanden na aankoop in de staan voor de kwaliteit van de auto. Ik had nog wat kleine dingetjes en die werden dan ook heel netjes opgelost.

Een fijn bedrijf met prettige mensen. Jammer dat ze zo ver weg zitten :)


Ja, ik beveel dit aan

sytse uit denekamp

11-05-2014
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: ik ben zeer tevreden zeer vriendelijke mensen direkt koffie aangeboden gekregen de zaak ziet er zeer netjes en deskundig uit de auto bevalt ook helemaal goed ze hadden er nog mee getankt voor ik kwam er was een nieuwe apk en distributieriem op gezet al met al heb ik er een heerlijke comfortabele renault van hun en ben er zeer tevreden mee inruil van de oude auto ging ook perfect heb daar de overschrijving en de verzekering direkt geregeld . als ik weer een andere auto nodig heb is enting in zwartsluis de eerste waar ik heen ga .


Ja, ik beveel dit aan

Ferry uit Itens

07-02-2014
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ondertussen jaar geleden onze auto hier gekocht en nog steeds dik tevreden.
Een prettig ontvangst, snelle afhandeling. Een prettig bedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

04-02-2014
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Eelko uit Zuidwolde

03-02-2014
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Prima ervaringen. Naar trouwe klanten altijd meedenkend en flexibel. Overigens weinige klachten over de auto's worden altijd serieus genomen.
Ik lease al ca. 25 jaar naar volle tevredenheid.


Ja, ik beveel dit aan