Beoordelingen Enting BV

9,0
582 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,7
561 t/m 570 van 582 beoordelingen

Cees en Amanda uit Wervershoof

12-10-2012
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Via autotrack vonden wij een auto bij autobedrijf Enting,100 km bij ons vandaan.Via mailcontacten afspraak gemaakt dat we hem s'avonds konden ophalen.Michel heeft ons goed ontvangen en alles goed geregeld zodat wij die avond met de nieuwe auto weer huiswaards gingen.
Auto was en is in perfecte staat en wie weet dat we er nog eens komen als de tijd daar weer is voor een andere auto!


Ja, ik beveel dit aan

P uit Vlaardingen

27-09-2012
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Fred uit Emmeloord

13-07-2012
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Alleen maar goed ervaringen met dit bedrijf. Deskundig en vriendelijk personeel.


Ja, ik beveel dit aan

Conny uit Amersfoort

09-06-2012
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Helemaal top, klantgericht, persoonlijk en meedenkend hoe iets het beste (en goedkoopste) kan. Ook als je uiteindelijk geen auto bij ze koopt of een reparatie bij ze doet. Eerlijk een aardig.


Ja, ik beveel dit aan

Richard en Jessica uit Steenwijk

23-05-2012
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Lex uit hooge zwaluwe je moet je schamen om zo over dit bedrijf te praten.
Ben ook al jaren bij deze garage en het zijn vakmensen en behandelen je altijd correct.
Kop op Frans Michel en personeel jullie zijn toppers hoor.

Grt Richard uut steenwijk


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Dalfsen

10-05-2012
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Mischa uit Amsterdam

03-04-2012
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heb een gebruikte auto bij Enting gekocht.Binnen de garantieperiode bleken een paar dingetjes te zijn die verholpen en vervangen moesten worden. Zonder enige twijfel werd het bedrag vergoed door Enting, zelfs zonder dat ik hen vooraf had verwittigd over de reparatie. Zeer net en vertrouwd!


Ja, ik beveel dit aan

Ruud uit Oss

02-04-2012
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Vollenhove

21-02-2012
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer prettige ervaringen. Altijd bereid tot goed advies en service. Al ruim 20 jaar tevreden klant.


Ja, ik beveel dit aan

B. uit Sint Jansklooster

07-02-2012
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Altijd al klant geweest in dit bedrijf,alle heren zeer deskundig en ook de administratief medewerkster mag er zijn.De koffie/thee(en de koek) staan altijd klaar.En er hangt een prettig sfeertje in de werkplaats, wat ook belangrijk is.Service en kwaliteit staan in dit bedrijf voorop.Ga zo door jongens!


Ja, ik beveel dit aan