Beoordelingen Enting BV

9,0
582 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,7
571 t/m 580 van 582 beoordelingen

Arjen uit Kampen

27-01-2012
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Tijs W. uit Lemmer

17-01-2012
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Keurig bedrijf, zowel buiten als in de werkplaats. Geen gladde verkooppraatjes, maar eerlijke en deskundige voorlichting, je merkt dat het specialisten zijn.PR straalt degelijkheid uit. Ik beveel dit bedrijf van harte aan.


Ja, ik beveel dit aan

Petra en Paul uit Lelystad

25-12-2011
9,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Autobedrijf Enting is de verpersoonlijking van de oude dorpsgarage in de positieve zin. Frans en Michel en het team zijn allemaal citrofielen in hart en nieren.
Frans heeft ons wel eens voor gek verklaart met de hoeveelheid citroen die kochten en vervolgens weer inruilden bij hem. Hij heeft wel gelijk dat we niet helemaal sporen. Maar we hebben wel kijk op auto's. Bij Frans durf ik ongezien een auto te kopen. Ik weet dat ie goed is en mochten er zaken die niet goed zijn dan hoor je dat van hem.
Net als in elk bedrijf gaat er wel eens wat mis maar onze ervaring is dat we hier altijd wel uitkomen.
Kortom er staan goede auto's, er is heel vakkennis aanwezig en de sfeer is aangenaam. Wat wil je nog meer. Mannen ga zo door. Groet Petra en Paul


Ja, ik beveel dit aan

H uit Heerenveen

11-12-2011
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Je hebt niet met een gelikte verkoper te maken. Vlot en geen gepush. Ze komen de afspraken goed na en leveren iets extra's Komen deskundig over.


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Hasselt

10-12-2011
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Voor mijn zoon wilde ik een gebruikte Saxo aanschaffen. helaas konden ze die niet leveren. Maar zowel vader als zoon hebben ons helemaal begeleid bij onze zoektocht elders. Junior gaf in mailtjes allerlei tips en beantwoordde vragen waar op te letten en senior ontving ons bij een proefrit met een auto van elders en heeft die deskundig bekeken en zelfs een proefrit gemaakt. We kregen naderhand een soort van inspectierapport mee waarmee we bij die andere garage waar we een Saxo hadden gevonden ons voordeel konden doen.

Wat mij steekt is die heel negatieve waardering die hier ook staat. Had die man geen mobieltje om aan te kondigen dat hij wat later kwam? Volgens mij is het onterecht om in zijn geval alle drie de waarderingen zo laag te zetten want wat heeft hij ervaren in deskundigheid en prijs/kwaliteit? Dus jammergenoeg een fake-beoordeling die het gemiddelde onnodig omlaag haalt.
Binnen een half jaar wil ik een andere (C5 of C4GP) en die komt zeker weer van Enting Zwartsluis, wordt iets van de achtste auto in 30 jaar van dit bedrijf.
Mijn prijs/kwaliteit beoordeling heeft meer te maken met dat alles van auto's zo duur is dan dat Enting zo duur zou zijn


Ja, ik beveel dit aan

Frans uit Houten

08-11-2011
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij Enting krijg ik altijd een perfecte auto mee. Of ik nu een goedkope of duurder kies. In de afgelopen jaren voor mijn bedrijf drie XM 's gekocht. ook een C8 en een c5. Goede service, vriendelijke mensen.
Professionele technische kennis.

een echte aanrader.


Frans Izeboud


Ja, ik beveel dit aan

Berthil uit Zwolle

06-11-2011
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al weer een aantal jaren vast klant bij dit super bedrijf.
Zeker Service met een hoofdletter S. Altijd gezellig om bij hun binnen te komen altijd koffie klaar en een gezellig praatje.
Afleveren auto altijd goed, met een lekkere taart, als je nu een dure of een goedkope auto koopt alles word even goed afgeleverd.
Ook het onderhoud is altijd goed, en als er wat word vervangen, dan laten ze het altijd zien en leggen uit waarom het is vervangen.


Ja, ik beveel dit aan

GC uit maarssen

05-11-2011
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: zeer goed ontvangen deze mensen hebben veel ervaring en zijn enthousiast


Ja, ik beveel dit aan

lex uit hooge zwaluwe

29-10-2011
2,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na zeer prettig telefonisch contact betreffende aanschaf citroen XM,afgesproken ( 350 km heen en terug) voor vandaag,afgesproken rond half 4 daar te zijn, was er door vertraging 10 over 4. meneer had geen tijd meer, wilde nog wel even snel mijn auto bekijken. ZEER BESCHAMEND EN ONBESCHOFT, was sprakeloos en heb dan ook aangegeven dat dat niet meer hoefde en ik behoefte had daar ERNSTIG SNEL weer te vertrekken. kopie van dit schrijven naar onze citroen XM club. lex


Yolanda uit Dreumel

24-10-2011
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik heb zeer positieve ervaringen met dit bedrijf, ik rij er 80 km voor om mijn auto hier te laten onderhouden. De eigenaar en zijn zoon laten altijd uitgebreid zien wat er vervangen is, overleggen duidelijk de mogelijkheden en factureren inzichtelijk. Daarnaast is er een persoonlijke benadering, altijd vriendelijk en behulpzaam.


Ja, ik beveel dit aan