Beoordelingen Eshuis Auto's BV

8,5
41 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 8,4
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 41 beoordelingen

Onno uit Hengelo

22-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede informatie en een eerlijk verhaal. Top bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Marij uit Sittard

15-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer tevreden prima geholpen
Zelfs de auto werd voor me naar Limburg gereden


Ja, ik beveel dit aan

astrid en frank uit enschede

10-07-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: hebben een citroen gekocht..en zijn heel fijn geholpen en denken met je mee..had gelijk een goed gevoel bij dit bedrijf..top...fam frank


Ja, ik beveel dit aan

Berry uit Hellendoorn

29-05-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed en deskundig advies gekregen van Ramon en na een zoekopdracht precies de auto geleverd gekregen die ik zocht. Fijn aotobedrijf!!


Ja, ik beveel dit aan

Jos uit Venlo

20-05-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goed geholpen door Ramon,mooie volvo s80 gekocht.


Ja, ik beveel dit aan

Miriam uit Lochem

17-04-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettig bedrijf, aardige medewerkers, en een woord is een woord. Mooie auto's.


Ja, ik beveel dit aan

H.v.H uit Berghem

01-04-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Leuke aardige eigenaar, ook met de verkoper is niks mis mee.
Auto is keurig afgeleverd met de beurt die hij nodig had en zelfs een nieuwe apk, wat eigenlijk nog niet nodig was.


Ja, ik beveel dit aan

Sezgin uit Apeldoorn

08-02-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Was toe aan een nieuwe auto. Eshuis had een ruim aanbod. Mooie auto's en scherp geprijsd. Inruil was mogelijk en binnen no time reed ik weg in mijn nieuwe aanwinst. Prettig zaken doen!


Ja, ik beveel dit aan

Maarten uit Deventer

20-11-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben al jaren een zeer tevreden klant bij Eshuis. Verschillende auto's gekocht. Goede kwaliteit en service. Eindelijk eens een betrouwbare auto handelaar!


Ja, ik beveel dit aan

George en Alla uit Oosterwolde

23-10-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Eerste auto die wij kochten voldeed niet helemaal aan onze verwachtingen. Met de Ramon Eshuis besproken. Hij is op zoek gegaan naar de auto die beter bij ons paste. Zo hebben wij nu wel de auto die bij ons past! Super service en eerlijk bedrijf met hele mooie auto's. Dus zoekt je een andere auto kijk eerst eens bij Eshuis Holten.


Ja, ik beveel dit aan