Beoordelingen Eshuis Auto's BV

8,5
44 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 8,5
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 44 beoordelingen

Rick uit Elburg

14-04-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hier geweest voor de aanschaf van een andere auto. Goed geholpen en de tijd werd voor je genomen.


Ja, ik beveel dit aan

R uit Bornerbroek

04-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik heb er een zeer mooie Dacia Duster gekocht .Ik ben er zeer goed ontvangen door Ramon en heeft mijn nieuwe aanwinst perfect afgeleverd dus mensen ook voor een Dacia is Eshuis een prima alternatief. Gr RKUIjer.


Ja, ik beveel dit aan

Onno uit Hengelo

06-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Top bedrijf, waren er maar meer van dit soort, die echt hun best doen!


Ja, ik beveel dit aan

Onno uit Hengelo

22-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede informatie en een eerlijk verhaal. Top bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Marij uit Sittard

15-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer tevreden prima geholpen
Zelfs de auto werd voor me naar Limburg gereden


Ja, ik beveel dit aan

astrid en frank uit enschede

10-07-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: hebben een citroen gekocht..en zijn heel fijn geholpen en denken met je mee..had gelijk een goed gevoel bij dit bedrijf..top...fam frank


Ja, ik beveel dit aan

Berry uit Hellendoorn

29-05-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed en deskundig advies gekregen van Ramon en na een zoekopdracht precies de auto geleverd gekregen die ik zocht. Fijn aotobedrijf!!


Ja, ik beveel dit aan

Jos uit Venlo

20-05-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goed geholpen door Ramon,mooie volvo s80 gekocht.


Ja, ik beveel dit aan

Miriam uit Lochem

17-04-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettig bedrijf, aardige medewerkers, en een woord is een woord. Mooie auto's.


Ja, ik beveel dit aan

H.v.H uit Berghem

01-04-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Leuke aardige eigenaar, ook met de verkoper is niks mis mee.
Auto is keurig afgeleverd met de beurt die hij nodig had en zelfs een nieuwe apk, wat eigenlijk nog niet nodig was.


Ja, ik beveel dit aan