Beoordelingen Eshuis Auto's BV

8,5
42 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 8,5
  • Prijs/kwaliteit 8,5
31 t/m 40 van 42 beoordelingen

alex uit deventer

10-10-2014
3,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ernesto uit wierden

08-10-2014
2,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb daar ook een auto gekocht eerste en ook meteen de laatste keer!! Verkopen kan Ramon wel maar klachten oplossen ...ho maar!! K.tbedrijf auto eshuis!


Bennie uit Bathmen

29-10-2013
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Dit bedrijf heeft altijd de koffie klaar


Ja, ik beveel dit aan

paul uit nijverdal

30-03-2013
3,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gebeld met dit bedrijf met een vraag over een auto.
Ik werd niet vriendelijk behandeld en mijn vraag werd niet serieus genomen.
Ik heb toen besloten om niet naar de auto te gaan kijken


Klaas uit Heino

06-03-2013
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: met dit bedrijf is het prettig zaken te doen,auto,s worden netjes afgeleverd, wij zijn zeer tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

aderie uit deventer

11-11-2012
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

monique uit sittard

19-10-2012
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: heb bij Jan Jeep gekocht , en na overleg is er nog iets aan gedaan.
we zouden hem een weekje later komen ophalen maar hij heeft hem zelf gebracht!!! wat een service. het is toch een ritje van heen en terug 400 km.
alles was geregeld kon er zo mee weg.
bedankt Jan
gr Monique en Willy


Ja, ik beveel dit aan

Carola uit Eibergen

30-07-2012
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zo'n 6 weken geleden heb ik bij Eshuis een andere auto gekocht.
Prima bedrijf en nette zaak.
Hoop nog jarenlang plezier te hebben van deze auto, maar zodra
ik weer aan een andere auto toe ben, zal ik zeker weer bij Eshuis
gaan kijken.
Ben superblij met mijn "nieuwe" topautootje!!!


Ja, ik beveel dit aan

aderie uit deventer

23-04-2012
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Tonnie uit Deventer

25-03-2012
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Nadat diverse familieleden er bekend waren heb ik voor mijn dochter een auto gekocht. Deze garage is gewoon zoals het hoort.
Reacties op email zou verbeterd kunnen worden en de website ziet er keurig uit alleen zou er iets gedaan moeten worden aan de aanbod pagina, je zou namleijk moeten kunnen zien wanneer er andere auto's toegevoegd zijn of dat er wijzigingen zijn geweest.


Ja, ik beveel dit aan