Beoordelingen Ezendam

8,7
1393 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,3
  • Klantvriendelijkheid 9,1
  • Communicatie 8,9
1 t/m 10 van 1393 beoordelingen

Jasper uit OOTMARSUM

21-03-2019
9,3

Ervaring: Goede rijschool !!. Ben erg tevreden over de lessen die ik daar gekregen heb. Vriendelijke mensen wat daar werken.


Ja, ik beveel dit aan

Isabeau uit Enschede

20-03-2019
8,3

Ervaring: Goed


Ja, ik beveel dit aan

Britt uit Almelo

19-03-2019
8,7
Ja, ik beveel dit aan

Mik uit Borne

18-03-2019
10

Ervaring: -Goede Theorielessen die enorm helpen.
-Goede autolessen waarin je alles goed begint te leren.
-flexibel
-duidelijk


Ja, ik beveel dit aan

Marieke uit Enschede

18-03-2019
9,0

Ervaring: Ik heb zeer goede ervaring met Ezendam Rijopleidingen. Alles was correct geregeld. Communicatie verliep prima.
Ik had een zeer deskundige instructeur waarbij ik mij op mijn gemak voelde.
Dit heeft tot het mooie resultaat geleid dat ik zowel mijn theorie- als praktijkexamen in één keer heb behaald.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

17-03-2019
8,0

Ervaring: Goeie rijschool.


Ja, ik beveel dit aan

Daan uit Hengelo

11-03-2019
8,3

Ervaring: Goede begeleiding in de planning naar het examen toe. Altijd netjes op tijd opgehaald of anders op tijd vertraging gemeld. Goede klik tussen mij en mijn instructeur. Prettige rijinstructeur. Bedankt Hugo!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

11-03-2019
9,7

Ervaring: Deskundige, eerlijke rijinstructeur en een goede opleiding. Ik heb mijn rijbewijs in 1 keer gehaald.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

11-03-2019
8,7
Ja, ik beveel dit aan

Mirte uit Borne

08-03-2019
8,0
Ja, ik beveel dit aan