Beoordelingen Ezendam

8,7
1470 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,4
  • Klantvriendelijkheid 9,1
  • Communicatie 8,9
1 t/m 10 van 1470 beoordelingen

Thijs uit Borne

20-08-2019
9,0

Ervaring: prima!!


Ja, ik beveel dit aan

Yoldas uit Haaksbergen

19-08-2019
10

Ervaring: Louis Ezendam, is een geweldige kerel die je stapsgewijs door de rijopleiding begeleid, en altijd eerlijk feedback geeft vooral als het anders moet krijg je het ook van hem te horen. Wil je dus je rijbewijs halen dan moet je echt bij hem zijn.
Louis bedankt voor alles en het ga je goed.


Ja, ik beveel dit aan

Stephanie uit ENSCHEDE

10-08-2019
8,7

Ervaring: Ezendam is een goeie rijschool. Ik les bij Brenda driezes en ze stelt me op m'n gemak in de auto. Doordat ze interesse toont en echt luistert naar de leerling zit ik veel prettiger en ontspannen in de auto. Ik zou haar aanbevelen aan de mensen die bij ezendam gaan lessen. De lessen gaan beter nu ik bij haar les.


Ja, ik beveel dit aan

Bjorn uit Enschede

23-07-2019
10

Ervaring: Edwin was mijn rijcordinator.
Kende Edwin al wat langer maar wist niet dat hij dit werk deed vondt het wel grappig dat ik te horen kreeg dat hij mij les ging geven!
Hij heeft veel geduld, legt goed dingen uit.
En houd wel van een grapje! 😀
Heel te vrede over hoe het gegaan is heb in totaal 27 lessen gehad en ben met alles in 1 keer geslaagd! 🙏🏼
De klassen voor de theorie lessen door Louis Ezendam waren ook heel erg leerzaam. Is sowieso een aanrader!!
Mvg Bjorn Ezendam


Ja, ik beveel dit aan

Jordy uit Hengelo

21-07-2019
10

Ervaring: Goede rijschool alles wordt netjes uitgelegd!
Prijs is ook zeer goed


Ja, ik beveel dit aan

Fleur uit Hengelo

18-07-2019
10
Ja, ik beveel dit aan

Fabienne uit Haaksbergen

17-07-2019
9,0

Ervaring: Heel goed.


Ja, ik beveel dit aan

Loes uit Diepenheim

17-07-2019
6,7
Ja, ik beveel dit aan

Ruben uit Ambt-Delden

15-07-2019
8,3
Ja, ik beveel dit aan

Kevin uit Haaksbergen

15-07-2019
5,0

Ervaring: Was wel ok


Ja, ik beveel dit aan