Beoordelingen Feijts Auto's BV

9,1
198 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 198 beoordelingen

Ad uit Liempde

26-09-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima bedrijf eerlijke hardwerkende mensen. Staan voor de auto's die ze te koop hebben. En nog gezellige mensen ook.Die nog tijd voor je hebben.


Ja, ik beveel dit aan

Jo uit Voerendaal

20-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We kochten voor de eerste maal een mercedes bij Feijts auto's met garantie.
We werden fijn en deskundig geholpen door verkoopmedewerker Bas.
De garage houdt zich bovenmatig aan de gemaakte garantieafspraken.
We hadden vaak wat problemen met hardnekkige ESPmeldingen tijdens het rijden.
Dit is ondanks de ruime overschrijding van de garantieperiode door Jos Feijten met zijn deskundig personeel verholpen.
Petje af voor dit bedrijf.
We bevelen deze garage bij iedereen aan.
Wat ze beloven doen ze ook.


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Horn

15-07-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij kochten voor de tweede x 1 Mercedes bij Feijts auto's
en zijn al meer dan 10 jaar heel tevreden over de service
van de firma Feijts, echt heel speciaal in het bijzonder van klant vriendelijkheid van Bas.


Ja, ik beveel dit aan

Jeanneke uit Blerck

09-07-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Al meer dan 30 jaar lopen we bij garage Feijts naar binnen voor onderhoud en goed advies voor een nieuwe aanschaf van auto's.
Gekochte auto's bij Feijts hebben we gemiddeld meer dan 10 jaar met weinig kosten voor onderhoud gereden. Nu weer heel blij met een "nieuwe" auto.


Ja, ik beveel dit aan

Arno uit Buchten

30-06-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij zijn goed en deskundig geholpen door verkoopmedewerker Bas bij het kopen van onze auto.
Zeer vriendelijke en correcte afhandeling.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

06-05-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Donderdag 4 mei reden wij langs Reuver en het olielampje begon te branden. Feijts was bereid ons direct te helpen. Hele professionele en vriendelijke service. Binnen een kwartier waren we heel goed geholpen en weer op weg. Een hoge beoordeling meer dan verdiend.


Ja, ik beveel dit aan

Lodewijk uit Heelsum

01-05-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Simpel de best .een bedrijf dat alles doet om een klant zich de koning te laten voelen. Dit bedrijf beveel ik ieder een aan


Ja, ik beveel dit aan

Astrid uit Sint Odiliƫnberg

27-03-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Vriendelijk en deskundig geholpen bij de aanschaf van een occasion.


Ja, ik beveel dit aan

Karel uit Oosterhout

15-03-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Snel en betrokken. Geen nonsens verhalen en kwaliteit straalt er vanaf.


Ja, ik beveel dit aan

Mia uit Beesel

15-03-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Waar een telefoontje al toe kan leiden tot het kopen
van een auto. Super toch!!!!


Ja, ik beveel dit aan