Beoordelingen Fietsspeciaalzaak Ronald Schot

8,7
240 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 240 beoordelingen

Chantal uit Beesd

11-09-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe fiets


Ervaring: Mooie Gazelle Bloom moederfiets geleverd gekregen. (Lekkere koffie!)


Ja, ik beveel dit aan

A uit Zaanstad

11-09-2017
6,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Fietsen gehuurd voor 2,5 dag. Op het eerste gezicht prima fietsen en goede service van het bedrijf. Konden de fietsen op een dag dat ze eigenlijk dicht waren terug brengen. Beetje jammer dat ik met mijn knie langs de handrem kwam en deze een lusje in mijn broek maakte en 's avonds kregen wij het licht van een van de fietsen niet aan. Lijkt mij niet te horen bij huren. Je betaald er genoeg voor, dus dan verwacht je ook wel materiaal dat werkt. Bij het vermelden van bovenstaande de opmerking gekregen 'Je had het ook zonder licht kunnen wagen'. Beetje flabbergasted door de opmerking.


Ja, ik beveel dit aan

Matheus uit Leuven, Belgie

24-07-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe fiets


Ervaring: :)


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

22-07-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe fiets


Ervaring: Is het half uur rijden naar Edam waard


Ja, ik beveel dit aan

Wendy uit Edam

17-07-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte fiets


Ervaring: Prima, gezellig en een goede introductie 'E-bikes voor dummy's gekregen'. Mooie fiets gekocht, is elke keer een feestje om er op te rijden.


Ja, ik beveel dit aan

willem uit rotterdam

14-07-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe fiets


Ervaring: online besteld,snel en perfect verpakt geleverd op
afgesproken datum.


Ja, ik beveel dit aan

Patrick uit Nederhorst den Berg

13-07-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe fiets


Ervaring: In alle facetten goed. Goede aanbieding, alerte mailreactie(!), goede bediening, fraaie en schone zaak. Respect voor de klant en gaan voor de langere termijn. Zelfs de bus ziet er verzorgd uit. Tip, zet iets meer race op de site zodat het meer overkomt als the place to be voor race.


Ja, ik beveel dit aan

Ingrid uit Meckenhein

21-06-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe fiets


Ervaring: Sehr geehrte Damen und Herren,

wir sind gut in unserem Ferienhaus angekommen und ohne Probleme war das neue Vouwfiets startklar. Heute habe ich meine erste Fahrt mit dem neuen Eco Traveller gemacht und ich bin begeistert! Mit Unterstützung des Motors ist es eine große Erleichterung für mich (gesundheitlichen Probleme). Ein ganz neues Fahrgefühl! Beratung und Service waren sehr gut! Vielen Dank!

Mit freundlichen Grüßen
Ingrid


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem uit Deventer

20-04-2017
7,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe fiets


Ervaring: Een geheel nieuwe fiets aangeschaft, met alle toebehoren als kinderzitjes, dragers, fietstassen. Oude fiets ingeruild. Kwam een nogal knullig eindbedrag uit, maar dit werd niet uit eigen beweging afgerond in positieve van de klant.


Ja, ik beveel dit aan

Tanja uit Son en Breughel

19-04-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe fiets


Ervaring: Gazelle Bloom moederfiets is heel snel afgeleverd en ook nog eens de voordeligste aanbieding.


Ja, ik beveel dit aan