Beoordelingen Fietsspeciaalzaak Ronald Schot

8,7
247 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 247 beoordelingen

David uit Nieuw Vennep

30-07-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe fiets


Ervaring: professioneel


Martine uit De Rijp

28-07-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe fiets


Ervaring: Zeer prettige ontvangst en hulp bij uitzoeken van mijn eerste e-bike. Onafhankelijk advies, zonder te drammen of een kant op te sturen. Uitgebreide mogelijkheid om meerdere modellen te testen. Prima dus! En ook nog een mooie inruilprijs voor mijn oude fiets ontvangen.


Ja, ik beveel dit aan

Wiel uit Budel-Dorplein

16-07-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte fiets


Ervaring: 2 occasion elektrische vouwfietsen gekocht. Inmiddels ca. 4 mnd gebruikt en ze bevallen prima. Eenmaal kort terug geweest vanwege een hinderlijk tik geluid. De afspraak daartoe werd snel en gemakkelijk gemaakt en de klacht was snel en doeltreffend verholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Leo uit Purmerend

26-05-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Mijn fiets voor een onderhoudsbeurt gebracht, ketting was uitgerekt en dacht dat deze vervangen moest worden. Fiets opgehaald en hadden de ketting nog kunnen spannen. Dat is echte service want ik had gerekend op vervanging van de kettingen. Al met al ben ik zeer tevreden ook over het vriendelijke personeel. Een echte aanrader


Ja, ik beveel dit aan

Piet uit Edam

27-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe fiets


Ervaring: Koop al jaren nieuwe fietsen bij de firma schot , misschien betaal ik hier iets meer voor een nieuwe fiets maar de service die je krijgt is zo goed dat we toch elke keer weer terug komen een dikke 10


Ja, ik beveel dit aan

Anouska uit Montfoort

08-02-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe fiets


Ervaring: Moederfiets gekocht.


Ja, ik beveel dit aan

Hein uit Abcoude

08-02-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe fiets


Ervaring: Wij zijn heel blij met onze elektrische vouwfietsen van het merk Eco!


Ja, ik beveel dit aan

Chantal uit Beesd

11-09-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe fiets


Ervaring: Mooie Gazelle Bloom moederfiets geleverd gekregen. (Lekkere koffie!)


Ja, ik beveel dit aan

A uit Zaanstad

11-09-2017
6,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Fietsen gehuurd voor 2,5 dag. Op het eerste gezicht prima fietsen en goede service van het bedrijf. Konden de fietsen op een dag dat ze eigenlijk dicht waren terug brengen. Beetje jammer dat ik met mijn knie langs de handrem kwam en deze een lusje in mijn broek maakte en 's avonds kregen wij het licht van een van de fietsen niet aan. Lijkt mij niet te horen bij huren. Je betaald er genoeg voor, dus dan verwacht je ook wel materiaal dat werkt. Bij het vermelden van bovenstaande de opmerking gekregen 'Je had het ook zonder licht kunnen wagen'. Beetje flabbergasted door de opmerking.


Ja, ik beveel dit aan

Matheus uit Leuven, Belgie

24-07-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe fiets


Ervaring: :)


Ja, ik beveel dit aan