Beoordelingen Fietsspeciaalzaak Ronald Schot

8,7
249 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 249 beoordelingen

jos uit Purmerend

17-10-2018
7,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: 7 maanden terug E-bike 2de hands gekocht bij Ronald Schot. Net na de 6 maanden garantietermijn bleek de accu defect. Oorzaak was niet te achterhalen. Pijn is gedeeld: Ronald Schot gaf een flinke korting. Op de E-bike heeft mijn vrouw inmiddels 2000 km gefietst, en die heeft zich dus inmiddels bewezen. Allemaal wat duurder dan gedacht maar dat was vooruit niet te zien. Ronald Schotman heeft in die 7 maanden aangetoond een vakkundig specialist te zijn die ook buiten winkeltijden service geeft naar beste kunnen.


Ja, ik beveel dit aan

Meneer

27-08-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe fiets


Ervaring: Prettig telefonisch contact gehad vooraf waarbij we enkele vragen hadden over de aanbieding. Levering netjes zoals afgesproken en het product was in goede staat.


Ja, ik beveel dit aan

David uit Nieuw Vennep

30-07-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe fiets


Ervaring: professioneel


Martine uit De Rijp

28-07-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe fiets


Ervaring: Zeer prettige ontvangst en hulp bij uitzoeken van mijn eerste e-bike. Onafhankelijk advies, zonder te drammen of een kant op te sturen. Uitgebreide mogelijkheid om meerdere modellen te testen. Prima dus! En ook nog een mooie inruilprijs voor mijn oude fiets ontvangen.


Ja, ik beveel dit aan

Wiel uit Budel-Dorplein

16-07-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte fiets


Ervaring: 2 occasion elektrische vouwfietsen gekocht. Inmiddels ca. 4 mnd gebruikt en ze bevallen prima. Eenmaal kort terug geweest vanwege een hinderlijk tik geluid. De afspraak daartoe werd snel en gemakkelijk gemaakt en de klacht was snel en doeltreffend verholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Leo uit Purmerend

26-05-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Mijn fiets voor een onderhoudsbeurt gebracht, ketting was uitgerekt en dacht dat deze vervangen moest worden. Fiets opgehaald en hadden de ketting nog kunnen spannen. Dat is echte service want ik had gerekend op vervanging van de kettingen. Al met al ben ik zeer tevreden ook over het vriendelijke personeel. Een echte aanrader


Ja, ik beveel dit aan

Piet uit Edam

27-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe fiets


Ervaring: Koop al jaren nieuwe fietsen bij de firma schot , misschien betaal ik hier iets meer voor een nieuwe fiets maar de service die je krijgt is zo goed dat we toch elke keer weer terug komen een dikke 10


Ja, ik beveel dit aan

Anouska uit Montfoort

08-02-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe fiets


Ervaring: Moederfiets gekocht.


Ja, ik beveel dit aan

Hein uit Abcoude

08-02-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe fiets


Ervaring: Wij zijn heel blij met onze elektrische vouwfietsen van het merk Eco!


Ja, ik beveel dit aan

Chantal uit Beesd

11-09-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe fiets


Ervaring: Mooie Gazelle Bloom moederfiets geleverd gekregen. (Lekkere koffie!)


Ja, ik beveel dit aan