Beoordelingen Firma Garage Schouten

9,4
24 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,5
1 t/m 10 van 24 beoordelingen

Jan uit ERMELO

24-05-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: zeer vriendelijk. en zaken deskundig.je bent echt een klant
waar naar geluisterd wordt


Ja, ik beveel dit aan

M uit Nieuwkoop

26-01-2014
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prettig kontakt,, ik kon dezelfde week een afspraak maken. Ik had m'n fiets mee om naar mijn werk te fietsen en de heer Schouten kwam direct naar buiten om de fiets van de drager te halen en toen ik de auto kwam halen hielp hij meteen om de fiets weer op de drager te zetten.
Servicebeurt + APK uitgevoerd voor een zeer scherpe prijs.


Ja, ik beveel dit aan

Martijn uit Alphen aan den Rijn

29-12-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Alphen aan de Rijn

09-11-2013
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Prima bedrijf, persoonlijke aanpak, goede resultaten, deskundig.


Ja, ik beveel dit aan

Lennart uit Alphen aan den Rijn

03-10-2013
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: De firma Schouten is al jarenlang onze steun en toeverlaat voor autoreparaties. Recent nog de daklekkage van onze cabrio verholpen door even iets verder te kijken dan de gemiddelde merkdealer.
Wij zijn super tevreden klanten!


Ja, ik beveel dit aan

Norbert uit Conradstraat 15

30-08-2013
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Autobedrijf Schouten is een no-nonsense bedrijf. Kom er al jaren en ze pakken aan wat nodig is.Gewoon goed en duidelijk. Schouten overlegd indien er onverwacht toch nog meer aan de hand.En tot op vandaag is alles altijd duidelijk geweest.


Ja, ik beveel dit aan

G.P.

22-08-2013
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al tiental jaren klant bij dit bedrijfje. Eerst met mijn Chrysler Saratoga en nu met mijn Ford Focus. Meer dan tevreden: zeer deskundig en doet wat er aan de auto moet gebeuren en niks overbodigs.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Alphen aan den Rijn

19-08-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al sinds 8 jaar mijn vaste garage,vriendelijke mensen die altijd voor je klaarstaan met een zeer goede service.


Ja, ik beveel dit aan

J uit Alphen aan den Rijn

24-06-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Wij hebben al jaren 2 auto's bij garage Schouten in onderhoud en naar violle tevredenheid.


Ja, ik beveel dit aan

Marjan uit Alphen aan den rijn

06-06-2013
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al jaren goede zorg voor mijn auto!


Ja, ik beveel dit aan