Beoordelingen FleetRent / DealerAutoverhuur.nl

9,0
33 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 33 beoordelingen

José uit Zaltbommel

13-04-2017
9,0

Ervaring: Uitstekend !


Ja, ik beveel dit aan

Frans uit Rotterdam

02-08-2016
8,7

Ervaring: De start was even vervelend omdat onze reservering aan de aandacht was ontglipt. Echter dit werd netjes verholpen door alsnog te auto af leveren slechts een paar uren later dan gevraagd een gratis upgrade.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

22-04-2016
10

Ervaring: Goed bedrijf, komen tenminste na wat ze beloven. Snelle correcte service!


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Huizen

27-10-2015
9,0

Ervaring: Had i.v.m. inbouwen autoradio een huurauto nodig, na wat speurwerk op het net kwam ik bij Dealerautoverhuur terecht. Op deze zeer overzichtelijke site heb ik snel een keuze kunnen maken en was de reserveren snel en makkelijk gemaakt helemaal top. een echte aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit Spaubeek

21-09-2015
7,3

Ervaring: Goed geholpen. Fijne nagenoeg nieuwe auto.


Ja, ik beveel dit aan

Rebecca uit Leiderdorp

19-09-2015
9,7

Ervaring: Plotseling auto nodig en goed geregeld tegen een zeer goede prijs! Bovendien werd de auto ook nog bij ons thuis bezorgd. Unieke service!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

06-08-2015
1,5

Ervaring: Slecht.
1. Na het reserveren van de huurauto netjes een bevestiging ontvangen, waarin ook staat waar/wanneer de auto klaar staat. Blijkt de betreffende garage helemaal geen huurauto meer beschikbaar te hebben en die vertellen vervolgens doodleuk dan ik dan maar 'pech heb gehad'.
2. Ik vind het slechte zaak dat je door dit bedrijf naar 2 verschillende websites voor reviews wordt verwezen, 1 openbare (klantenvertellen.nl) voor goede ervaringen en een besloten website (surveymonkey) voor slechte ervaringen. Het lijkt zo net alsof alleen de goede ervaringen met potentiele klanten gedeeld gaan worden...


Bertus uit Leusden

01-05-2015
9,7

Ervaring: Zeer goed geregeld binnen no-time! Woensdag eerste maal contact gehad voor shortlease van 3 maanden met het verzoek of de auto vrijdag's beschikbaar zou kunnen zijn.
Na het afleveren van de benodigde gegevens en betaling stond de auto vrijdag 's middags bij mij voor de deur!!!!


Ja, ik beveel dit aan

Katarzyna uit Zoetermeer

19-03-2015
7,3

Ervaring: ales was goed verloopen,behalve de afrekening van borg bedrag welke ik moet terug kreegen.Daar was mis,maar ik hoop dat alles word binenkoort goed geregeld


Ja, ik beveel dit aan

Geert uit Den Haag

19-03-2015
9,0

Ervaring: Zeer goede service


Ja, ik beveel dit aan