Beoordelingen Flushed

9,4
245 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,5
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 245 beoordelingen

John uit Zoetermeer

20-05-2019
8,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Zeer net bedrijf met goed gekwalificeerde medewerkers.
Mijn versnellingsbak schakelde langzaam en niet accuraat, na de spoeling is er een wereld van verschil. Ik ben zeer tevreden over het bereikte resultaat.


Ja, ik beveel dit aan

Ann uit Zoetermeer

17-05-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Arjan uit Utrecht

15-05-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prettige ontvangst en rustige uitleg. Duidelijk zelf autoliefhebber. De flush ging rustig en zonder een druppel te morsen.


Ja, ik beveel dit aan

R uit Zwijndrecht

01-05-2019
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Automaat van mijn E91 335i laten spoelen


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit Gorinchem

01-05-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Duidelijke en eerlijke uitleg van de eigenaar (Roeland). Zowel voor als na het spoelen van de automaat rijdt hij een stuk in de auto. Dit gaf mij een stuk extra vertrouwen, omdat hij de tijd neemt om te beoordelen hoe de auto schakelt. Tijdens het gehele proces kan je meekijken en legt hij uit wat er gebeurd.


Ja, ik beveel dit aan

Nicky uit Leerdam

01-05-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Golf Gtd uit 2012 gespoeld, top service legden alles uit hoe alles in ze werking gaat! Weer wat bij geleerd! Bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Ed uit Amersfoort

18-04-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer goede communicatie. Zowel telefonisch als in de shop. Het meekijken maakt dat dit bedrijf niks te verbergen heeft. Erg prettig om mee te maken dat ze nog bestaan. Bedrijven die transparant zijn.


Ja, ik beveel dit aan

Ivar uit Amsterdam

16-04-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Eigenlijk voor preventief onderhoud mijn Mercedes laten spoelen, maar tot mijn verbazing schakelt de bak echt sneller en soepeler na bezoek aan Flushed. Voor een auto met met meer kilometers op de teller zeker een aanrader en fijn geholpen door de medewerkers met duidelijke afspraken. Ze lieten zelfs de bak even zien toen hij open was om te laten zien dat er toch wel wat smurrie in zat ondanks onderhoud volgens schema. Top!


Ja, ik beveel dit aan

Robert uit Noordeloos

12-04-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

J uit Utrecht

10-04-2019
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Duidelijke uitleg net en schoon bedrijf. Auto schakelt weer zoals het hoort, gelukkig op tijd de olie en het filter ververst. Zeker een aanrader bij de volgende auto kom ik zeker weer langs.


Ja, ik beveel dit aan