Beoordelingen Flushed

9,3
177 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 177 beoordelingen

Sander uit Vleuten

18-06-2018
6,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Eigenlijk was alles goed geregeld en ben ik tevreden. Mijn auto heeft 300.000 km gereden en ik ben van plan nog even door te rijden. Ik wil geen risico nemen met mijn bak en daarom de olie ververst. Heeft het zin? Ik weet het echt niet maar het kan geen kwaad. Mijn enige min punt is de prijs 300 euro voor een uurtje werk, niet vreselijk moeilijk of hard en een paar liter olie is gewoon veel geld. Meneer verdient er goed aan!


Ja, ik beveel dit aan

Aad uit Hellevoetsluis

16-06-2018
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Zeer hartelijke ontvangst en zeer deskundig advies zeer aan te bevelen. Super


Ja, ik beveel dit aan

John uit Schiedam

27-05-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Gewoon doen....merkte niet dat het nodig was om te spoelen. Maar nadat hij gespoeld was mer je zeker een verschil..schakelt nog soepeler dan dat hij al deed.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

25-05-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Bak van xc70 laten spoelen door Roeland. Hele aardige, servicegerichte professional die pro actief meedenkt en suggesties doet.
Goeie vent, leuk bedrijf dat ik kan aanbevelen


Ja, ik beveel dit aan

Tamon uit Leusden

25-05-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Roeland gaat zeer netjes en deskundig te werk.


Ja, ik beveel dit aan

Silvester uit Spijkenisse

08-05-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Kon snel terecht, keurig schone werkruimte, kon bij de werkzaamheden meekijken werd keurig te woord gestaan.
Eerlijk advies, kom zeker terug!


Ja, ik beveel dit aan

Rene uit Maarssen

04-05-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: zeer kundig en professioneel.


Ja, ik beveel dit aan

Chris uit Uithoorn

26-04-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

BMW uit Noord Brabant

24-04-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Zeer deskundig, vriendelijk en eerlijk.

BMW 7-serie automaat gaf foutmeldingen en ging in noodloop (Transmission Failsafe) tijdens filerijden. Na flushen geen foutmelding meer gehad en schakelen gaat soepeler. Zeer tevreden!


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Den Haag

18-04-2018
9,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: MB 160 laten flushen echt een aanrader hemelsbreed verschil qua rijgedrag van de auto schakelt nu veel vloeiender door en terug
Keurig bedrijf heel klantvriendelijk alles wordt goed uitgelegd en neemt echt de tijd die hij nodig heeft.
echt een toppertje
Bedankt Roeland


Ja, ik beveel dit aan