Beoordelingen Flushed

9,3
224 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,5
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 224 beoordelingen

andre uit barendrecht

21-01-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vriendelijke jongens. Alles werd goed uitgelegd en je kan gewoon meekijken wat ze doen.


Ja, ik beveel dit aan

Klaas uit Hoogvliet

18-01-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Vandaag bij Flushed geweest voor automaat van mijn mercedes E 240 combi km stand 175000 uit 2004 te laten spoelen.
Samen proefrit gemaakt om te beoordelen hoe de automaat presteert en daarna is het spoelen in werking gezet.
Alles wordt uitgelegd en je kan er gewoon bijblijven wat zeer interessant is.
Topbedrijf met mensen die het vak verstaan.zeer klantvriendelijk en lekker bakkie koffie of thee .
Na het spoelen nieuwe filter en parking, nieuwe olie in de bak weer even een testrit.
Automaat deed het voor het spoelen goed maar na het spoelen is het super.
Trekt beter en schakelt super vloeiend. Was ook wel nodig, oude olie was zwart en toch wel wat rommel op de magneet.
Al met al dik tevreden en zeker zijn centjes waard.
Heren nogmaals bedankt, super.


Ja, ik beveel dit aan

Dennis uit Capelle aan den IJssel

17-01-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik heb op 16-1-2018 de automaatbak en stuurhuis van mijn BMW e46 (bouwjaar 2000) laten spoelen bij Flushed te Woerden. Hele goede service en goede uitleg wat ze doen. Je mag er gedurende het hele proces bij blijven.
Mijn auto rijd nu een stuk fijner en de automaatbak is stukken rustiger.
Echt een top bedrijf. Een aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

boaz uit soest

07-01-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Dennis uit Leiden

24-12-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer vakkundig. Goede uitleg van de werkzaamheden. Mooie werkplaats. Zeer tevreden. Automaat schakelt soepeler en sneller.


Ja, ik beveel dit aan

Eelke uit Wit

24-12-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Sympathieke ontvangst startend met een proefrit en daarna de aut.versnellingsbak reinigen.
Nette bedrijfsruimte met wachtruimte vv veel leesmateriaal. Mijn auto rijdt weer als nieuw.


Ja, ik beveel dit aan

A.p uit 's-Hertogenbosch

12-12-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Mijn volvo c70 automaat met 300000 km op de teller is gespoeld en schakelt weer als nieuw...geen bonken of te laat schakelen. .rijd weer 100 %. Prima bedrijf . Raad het iedereen aan.


Ja, ik beveel dit aan

Denis uit Utrecht

12-12-2018
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik kreeg problemen met automaat van mijn Volvo XC90,verhoogd toerental tijdens de schakelmoment!!Gezocht via internet naar de oorzak en kwam terecht bij deze garage.
Ze zijn gespecialiseerd in spoelen van automatische versnellingsbakken.Afspraak gemaakt,ze hebben gespoeld en nieuw olie ingezet en de probleem met schakelen is gelijk opgelost.Top👍🏻


Ja, ik beveel dit aan

Teun uit Utrecht

11-12-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima bedrijf (eenmanszaak?), ik werd vriendelijk ontvangen en meteen geholpen. Had al een keer een automaat laten spoelen bij een ander bedrijf maar dit was iets persoonlijker. En (voor zover in te schatten) uitstekend resultaat.
Aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Remi uit 's-Gravendeel

30-11-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Supersnelle service in combinatie met deskundigheid en een faire prijs, top!


Ja, ik beveel dit aan