Beoordelingen Flushed

9,3
234 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,5
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 234 beoordelingen

Gerard uit Hellevoetsluis

14-03-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Automaat van Volvo V70 laten spoelen. Alles open en eerlijk bij Flushed. Resultaat fenomenaal. Een echte aanrader. Ga dus naar Flushed.


Ja, ik beveel dit aan

Karel uit Vleuten

07-03-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Afspraak gemaakt voor preventieve behandeling. Vooraf geen problemen met de bak dus geen merkbaar verschil na flushen.


Ja, ik beveel dit aan

Marco uit Wouwse Plantage

27-02-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Goed ontvangen en starten met een proefrit. Goede communicatie. Bergen Volvo-kennis.
Aan einde nog een proefrit om resultaat te toetsen. Enorm verschil. Geen slippen meer, geen 'variomatic' meer. Was bij ons puur preventief, maar zou eigenlijk verplichte kost moeten zijn. Gaf de bak eerst een 6,5 en daarna een 9 qua schakelen. Dat het geen 10 is, ligt aan de Aisin Geartonic bak met paar onvolkomenheden.


Ja, ik beveel dit aan

Bilal uit Nieuwegein

27-02-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Stap voor stap wordt je alles uitgelegd. Wat er wordt gedaan. Auto rijdt weer top. Echt een aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Kees uit DEN HAAG

20-02-2019
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Verrast door de grote deskundigheid en openheid van de technicus en zijn vriendelijke herdershond.


Ja, ik beveel dit aan

Jasper uit Heerjansdam

14-02-2019
9,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Roeland heeft bijzonder goed en deskundig werk geleverd. De automaat van mij Audi A6 schakelt weer zijdezacht. Het spoelen heeft mij meer gebracht dan ik van tevoren kon bedenken. Ik ben super enthousiast!


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Nieuwegein

10-02-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Mijn Mercedes Sprinter 310cdi naar Flushed gebracht, had niet echt probleem dacht ik,
Na de behandeling is de auto stiller geworden en schakelt echt beter dan voorheen.
Ik zeg echt doen.
Www.prima-verhuur.nl


Ja, ik beveel dit aan

Arno uit Rotterdam

01-02-2019
9,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Heel erg vriendelijk ontvangen en uitleg gekregen.
Tijdens het spoelen paar keer overleg wat te doen en erg grondig en gedegen werk afgeleverd.
Zeker een aanrader om hierheen te gaan.


Ja, ik beveel dit aan

Edwin uit Berkel en Rodenrijs

30-01-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ervaren medewerker met kennis van zaken werkzaamheden zoals ik kan beoordelen goed uitgevoerd.

Het bedrijf zelf en dan met name de wachtruimte beneden is koud en zeer rommelig vies toilet geen wc papier valt nog een hoop aan te verbeteren. Bedrijf lastig te herkennen van buitenaf.


Ja, ik beveel dit aan

Oscar

25-01-2019
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer kundig bedrijf, vriendelijk en efficiƫnt. Mijn bak schakelde erg slecht, er was in 300.000km geen onderhoud aan gedaan.
Na de behandeling schakelde de bak als nieuw.


Ja, ik beveel dit aan