Beoordelingen Flushed

9,3
211 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 211 beoordelingen

Edwin

17-11-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Audi A6 2005 Multitronic 218.000km laten spoelen.
Vooraf wordt een proefrit gemaakt om de bak te beoordelen.
Duidelijk verschil merkbaar na spoelen.
Goede uitleg en goed geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Theo uit Hoorn

11-11-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik wilde mijn Subaru Legacy met 115.600 km op de teller preventief laten spoelen. Na veel onderzoek op internet kwam ik, mede door de vele positieve reacties, uit bij Flushed. Op 9 november jl. was het zover. Vriendelijk ontvangst door Roeland, daar eerst een proefritje gemaakt waarna de spoeling en uiteraard de toevoeging van de nieuwe olie plaatsvond. Het hele proces werd vriendelijk en geduldig uitgelegd. Op de terugweg naar huis merkte ik reeds dat de auto beter schakelde.
Resumerend: top bedrijf met top advies!


Ja, ik beveel dit aan

Marco uit Amstelveen

11-11-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer tevreden met ervaringen die ik gehad heb met dit bedrijf! De eigenaar is een vakkundige spoeler en legt je stap voor stap uit hoe het in zijn werk gaat. Ditmaal een volvo S80 T6 laten spoelen, en de stuurbekrachtingsolie ook aangepakt. Heb dit preventief laten doen en bleek ook wel nodig aan de kleur van de olie te zien! Automaatbakolie was opzich nog goed met de stuurolie was al ver heen, dit met een KM stand van 133.500. Daarna nog even netjes de bak laten resetten met VIDA, een service die je erbij krijgt. Dit is nu de tweede keer dat ik hier kom, en ik ga hier altijd met een gerust en voldaan gevoel weer weg. De auto schakelt duidelijk beter, en het sturen gaat ook echt soepeler en scherper. Roeland tot snel bij de reguliere oliewissel!


Ja, ik beveel dit aan

Pieter

06-11-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Goed geholpen. Na 1,5 uur zijn de storingen aan de DSG met de spoeling verholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Rolf uit Delft

04-11-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik heb van mijn audi A8 de ZF automaat laten spoelen omdat deze nog nooit gedaan was (300000 km)
Merkte direct met wegrijden een groot verschil, schakeld echt weer heerlijk.
Ben zeer vriendelijk geholpen en adviseer echt iedereen om je automaat te laten spoelen.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

30-10-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Netjes, deskundig. Lang verhaal kort. Is uw automaat toe aan een spoel beurt, bel Flushed. Zeker een aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Jelle uit Terheijden

29-10-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Vandaag bij Flushed geweest en dat is goed bevallen. Volvo XC60 d3 215k op teller.

Het was een preventieve flush. Op advies van Volvo zelf. Merk niet veel verschil maar merk wel dat de versnelling eerder pakt. Verder zag ik wat een smurrie uit de transmissie kwam. De olie uit 2010 was compleet vergaan.


Ja, ik beveel dit aan

Tevfik uit Woerden

22-10-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ontvangen door een zeer vriendelijke man. Voor dat ze beginnen met het flushen van de automaat gaan ze altijd een testrit maken. En geven je dan advies. Auto schakelt nu heerlijk zonder gebonk of wat dan ook. Adviseer flushed in woerden aan idereen. Mijn BMW 645 schakelt weer als nieuw.


Ja, ik beveel dit aan

M uit Gouda

10-10-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Positieve ervaring. Proefrit vooraf en daarna in de werkplaats geconstateerd dat ondanks een eerdere flush bij een ander bedrijf, de bakolie toch sterk verontreinigd was. Na uitgebreide reiniging en verse olie schakelt de bak weer als boter. Tijdens het proces ook veel uitleg gekregen en ook nog even onder de auto kunnen krijgen. Mooie bijvangst was een defecte motorsteun die ik nog onder garantie vervangen krijg. Aanrader dit bedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

Andrew uit Krimpen aan den IJssel

04-10-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Nette zaak, netjes koffie/thee aangeboden. Je mag meekijken, vragen stellen, foto’s maken. Allemaal geen probleem! Zeker een aanrader!!


Ja, ik beveel dit aan