Beoordelingen Ford Europa Garage Coevorden

8,5
278 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,2
221 t/m 230 van 278 beoordelingen

Arjan uit Assen

17-09-2016
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede service, vriendelijk personeel en houdt zich aan afspraken.


Ja, ik beveel dit aan

marlies uit COEVORDEN

02-09-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een goed bedrijf waar het personeel met je meedenkt. Ze gaan echt met je opzoek naar wat voor jou de beste auto is. Weten wanneer je humor kunt gebruiken en wanneer je serieus moet zijn.
Zijn eerlijk over hun product en in combinatie met de garage erbij kunnen ze een volledige service leveren


Ja, ik beveel dit aan

André uit Dalen

31-08-2016
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer goed.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Wachtum

29-08-2016
7,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Duurt onderhoud langer dan gepland en wenselijk is. Auto was door ons 1 dag uitgeplant voor APK en kleine reparatie.
Bij APK veel onverklaarbare mankementen bij een auto die afgelopen jaar ca. 2000 km heeft gelopen en daarvoor door zelfde garage APK was goedgekeurd (?)


Ja, ik beveel dit aan

H. M. uit Emmen

25-08-2016
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer vriendelijk en behulpzaam.


Ja, ik beveel dit aan

Fred

25-08-2016
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Werkplaats geeft ruime en gedegen indruk, mocht de Fusion op mijn gemak op de brug inspecteren , monteurs geven goede uitleg, alle werkzaamheden die waren afgesproken zijn prima en met garantie uitgevoerd, ook verkoper Matijs deed zijn werk met gedegen kennis, verkoper Rick heeft de voor onderhandelingen prima uitgevoerd. Ben byzonder tevreden over deze Ford dealer,deze komt zijn afspraken met de klant goed na,erg prettig onderhandelen is mijn ervaring met deze,ik beveel deze Ford dealer dan ook zeker aan voor aspirant kopers.


Ja, ik beveel dit aan

Joke uit Coevorden

22-08-2016
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Correct, vriendelijk, behulpzaam, geĂ¯nteresseerd


Ja, ik beveel dit aan

Jakob uit Emmen

22-08-2016
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Contact en reparatie is geod verlopen


Ja, ik beveel dit aan

Tinie uit Dalen

18-08-2016
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Roelof uit Slagharen

10-08-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan