Beoordelingen Ford Europa Garage Coevorden

8,5
280 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,2
261 t/m 270 van 280 beoordelingen

Hans uit Schoonebeek

29-03-2016
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: goed


Ja, ik beveel dit aan

Ben uit Coevorden

23-03-2016
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

P uit Leiderdorp

17-03-2016
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ford europa is een serieus bedrijf dat goed naar klachten en wensen luisterd. Zelfs de verkoper en automonteur rijden met je mee om de klachten te achterhalen. Dit hadden wij nog niet eerder meegemaakt.


Ja, ik beveel dit aan

jan uit emmen

17-03-2016
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

j.g uit nieuw schoonebeek

15-03-2016
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Aaldert uit Hoogeveen

15-03-2016
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In een word: super.
Klantvriendelijk stellen je als klant op je gemak en nemen alle tijd voor je..


Ja, ik beveel dit aan

Roelof uit Eendrachtstraat 42, Erica

14-03-2016
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: faktuur per post ontvangen. De gedane controles waren niet
aangevinkt op het servicerapport.Welke controles zijn dan wel of
niet gedaan ?????


















d









de


Ja, ik beveel dit aan

Rudy uit Klazienaveen

08-03-2016
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede en klantvriendelijke ervaring.
Laag drempelig


Ja, ik beveel dit aan

Jans uit ERM

08-03-2016
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: mijn ervaring is goed, prima service


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Lisse

07-03-2016
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik kwam toevallig tegen deze garage aan, toen ik op zoek was naar een knappe focus. De stoute schoenen aangetrokken en richting Coevorden afgereisd , daar aangekomen het was liefde op het eerste gezicht, een schitterende inkblue focus ramvol opties, leuk gesprek gehad met Matthijs en een rit gemaakt.
Deze jongen was verkocht, en de focus ook, aan mij welteverstaan ! Afgesproken om de focus 2 weken later opteleveren, trekhaak, grote beurt, klein PDR plekje rechtsachter, nieuwe achterblokken nog gefikst, dashboard netjes gemaakt en nog wat kleine dingetjes, keurig volgens afspraak. Afgelopen zaterdag focus opgehaald, had zelf slotnotering en mountje voor navigatie meegenomen, heeft De Dennis ff voor mij erop gefriemeld, helemaal top.
Mattijsv heb ik leren kennen, als een hele leuke, geïnteresseerde jonge kerel, die knap kan behoefte peilen en goed een gesprek aanvoelde, waar zo nodig serieus en dan met en geintje het aankooptraject tot een heel prettig fenomeen maakte, kunnen ze bij " de grote dealers nog wat van leren" veelal jonge yuppieachtige, ongeïnteresseerde, iva huftertjes, omhooggevallen autoverkopers die alleen willen opschrijven, maar de ballen verstand van mensen en ook auto's hebben.
Matthijs, ik gun je het allerbeste met je garage en je collega's ,maak er wat moois van, ik zal jullie garage zeker aanraden, bij mijn relaties !


Ja, ik beveel dit aan