Beoordelingen Fortis Automotive

8,4
192 beoordelingen
  • Service 8,5
  • Deskundigheid 8,3
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 192 beoordelingen

Henk uit Uelsen

17-02-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: auto gekocht voor export naar Duitsland.
geen problemen gehad om de auto toe te laten in Dld.
alle afspraken nagekomen.


Ja, ik beveel dit aan

Lex uit Hoevelaken

08-02-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In 2012 hebben wij een tweedehands Mercedes A klasse bij Fortis Automotive gekocht en na enkele maanden ging er iets stuk. Reparatiekosten ongeveer € 250,- !!! Wij belden Jeen Jonker en omdat wij toen niet in de buurt woonden konden wij het op zijn kosten bij een garage bij ons in de buurt laten repareren. Dit vonden wij een fantastische service / garantie en daarom gingen wij als eerste weer naar Fortis Automotive om een "nieuwe" tweedehands auto te kopen. Wederom zeer prettig geholpen en een mooie auto gekocht tegen een messcherpe prijs. Dit weet ik omdat ik zelf het hele internet heb afgezocht en niets (vergelijkbaar) goedkopers kon vinden).


Ja, ik beveel dit aan

Lennard uit Putten

19-12-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Net bedrijf, klant vriendelijk. Wij zijn uiterst tevreden met onze aankoop....


Ja, ik beveel dit aan

Amrish uit Apeldoorn

03-11-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Hele leuke vriendelijke mensen
Top bedrijf met een zeer goede service
Mensen die voor je klaar staan
Al met al top bedrijf


Ja, ik beveel dit aan

Willeke uit Bunschoten

03-11-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Klantvriendelijk, duidelijk, persoonlijk. Fijne mensen om zaken mee te doen


Ja, ik beveel dit aan

Fabienne

14-10-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede service. Leuk geholpen en afspraken nagekomen. Heel blij met mijn auto. Fortis Automotive is een echte aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Maastricht

11-09-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Steven uit Amsterdam

27-08-2017
6,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hier een 2e hands auto gekocht met bovaggarantie. Bij gebreken aan de auto was mijn meewerkend om de probleempjes onder de garantie op te lossen en als het ze niet lukte vergoedde ze de kosten voor een specialist/dealer. Betrouwbare partij. Goede auto gekocht ook.


Ja, ik beveel dit aan

Marco uit spijkenisse

25-08-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Aantal maanden geleden een Mini Cooper gekocht voor mijn vriendin.Wagen in goede staat echter bleek er een tandwiel ketting spelling te hebben waardoor er een aantal storingen ontstonden. Goed opgemerkt door de monteur en kosten nog moeite zijn bespaard om de wagen volledig netjes op te leveren. Dit heeft ons een hoop leed bespaard als hier niet genoeg aandacht aan was gegeven. hartelijk dank daarvoor. Een bedrijf om in de toekomst zeker weer terug te gaan !!


Ja, ik beveel dit aan

Kenneth uit Gouda

11-07-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Via e-mail had ik een afsprak gemaakt bij Fortis Automotive voor een proefrit. Eenmaal aangekomen trof ik Sander, die mij gelijk een bakje koffie aanbod. Beetje rond gelopen en ik zag meteen de auto die ik wilde testen. Daarna hadden we allebei naar mijn oude auto gekeken voor eventueel een inruil. Nadat ik de Hyundai i40 mogen rijden wist ik gelijk dat ik hem zou halen. Auto kreeg een beurt en garantie, waardoor ik nog meer vertrouwen had bij Fortis Automotive, ze leveren goede service en bovendien ziet de zaak het van binnen echt schoon uit. Top bedrijf en vriendelijk mensen, beetje jammer dat ik en Sander mening verschil hadden over '' voetbal '' clubs maar ik was helemaal blij mee met me nieuwe auto! Bedankt!


Ja, ik beveel dit aan