Beoordelingen Fortis Automotive

8,4
209 beoordelingen
  • Service 8,5
  • Deskundigheid 8,4
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 209 beoordelingen

Dhr./mevr. uit Amersfoort

12-03-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Erg vriendelijk mensen en een prima service.
Wij zijn een kentekenplaat verloren die waarschijnlijk niet goed vast heeft gezeten, maar zonder enige twijffel krijg ik gewoon het bedrag van de vervangende platen terug.

Taco en nico bedankt.


Ja, ik beveel dit aan

Jonathan uit Barendrecht

12-03-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer prettig ontvangen door Nico. Zonder moeite de auto kunnen reserveren en een week later de auto gekocht. Heel blij met de service en de auto. Nico bedankt!! Top bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Linda uit Utrecht

21-02-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na wat online speurwerk te hebben verricht ben ik naar Fortis Automotive gegaan om een proefrit te maken in een 2e hands Fiat500. Ik was aangenaam verrast door de goede service en deskundigheid van de verkoper Nico. Eerlijk en oprecht, waardoor ik met een vertrouwd gevoel mijn eerste auto heb gekocht bij dit bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Carmen uit Harlingen

08-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wat een fantastisch, gastvrij en flexibel bedrijf. Ontzettend leuk gezeten met verkoper Nico Bakker. Ik kan iedereen aanraden om je auto hier aan te schaffen. Bedankt voor de fijne service!


Ja, ik beveel dit aan

Marieke uit Heeze

18-01-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb hele goede ervaringen met dit bedrijf. In maart kocht in een lexus ct200h. Na een week rijden bleek niet alles in orde, maar door de nova garantie werd t probleemloos en kosteloos gemaakt. En nu heb ik al 3/4jaar een fantastische auto. Bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

andre uit bunschoten

24-12-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: wat een fijn bedrijf met goede verkopers.


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Soest

01-12-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ook mijn ervaring hier is top. Mooie auto gekocht en ook een achtergelaten.


Ja, ik beveel dit aan

Ben uit ‘s-Gravenzande

27-10-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer goed geholpen!!!
Voelde ons gewaardeerd en zijn enorm blij met onze nieuwe auto.
Tako bedankt voor de goede service......


Ja, ik beveel dit aan

Annelies uit zeewolde

26-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: goed geholpen. alles werd snel en vlot geregeld. binnen een week konden we rijden


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Vleuten

25-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan