Beoordelingen Fortis Automotive

8,4
214 beoordelingen
  • Service 8,5
  • Deskundigheid 8,4
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 214 beoordelingen

Vera uit Doetinchem

05-07-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wat een warm bad waar je inkomt verkoper Taco complimenten hoe je alles hebt afgehandeld ,prachtige autos ,goede service , en de prijzen zijn gunstig al met al een aanrader om heen te gaan een dikke 10


Ja, ik beveel dit aan

Gijs uit Amersfoort

03-07-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Erg goed geholpen, professionele mensen die ook nog de tijd nemen voor een kop koffie. Erg tevreden over mijn aankoop


Ja, ik beveel dit aan

Karel uit Nijmegen

21-06-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Uitstekende service, bestaande uit een klantgerichte houding, heldere informatie over de occasion die ik op het oog had!, en een prettige afwikkeling van de totale deal, die uiteindelijk met een lekkere fles wijn werd beklonken.....Dank voor zorgvuldig handelen en uiterst vriendelijke afwikkeling!!! Ga zo door!! Hartelijke groet, Karel.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

09-04-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb met een goed gevoel mijn auto bij dit bedrijf gekocht. Vriendelijke, open medewerkers en een goede service.


Ja, ik beveel dit aan

Danny uit Lekkerkerk

01-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na een zoektocht voor een Kia Sportage zijn wij bij Fortis automotive terecht gekomen.
Zeer goed ontvangen en wat ik zelf heel fijn vind geen gepush of verkooppraatjes.
Na de proefrit wat wensen voor de aankoop deze zijn ze ook keurig nagekomen.
Kortom fijne garage leuk duidelijk team met ruime keuze uit auto's voor een scherpe prijs.

Fortis automotive bedankt


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Amersfoort

12-03-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Erg vriendelijk mensen en een prima service.
Wij zijn een kentekenplaat verloren die waarschijnlijk niet goed vast heeft gezeten, maar zonder enige twijffel krijg ik gewoon het bedrag van de vervangende platen terug.

Taco en nico bedankt.


Ja, ik beveel dit aan

Jonathan uit Barendrecht

12-03-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer prettig ontvangen door Nico. Zonder moeite de auto kunnen reserveren en een week later de auto gekocht. Heel blij met de service en de auto. Nico bedankt!! Top bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Linda uit Utrecht

21-02-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na wat online speurwerk te hebben verricht ben ik naar Fortis Automotive gegaan om een proefrit te maken in een 2e hands Fiat500. Ik was aangenaam verrast door de goede service en deskundigheid van de verkoper Nico. Eerlijk en oprecht, waardoor ik met een vertrouwd gevoel mijn eerste auto heb gekocht bij dit bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Carmen uit Harlingen

08-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wat een fantastisch, gastvrij en flexibel bedrijf. Ontzettend leuk gezeten met verkoper Nico Bakker. Ik kan iedereen aanraden om je auto hier aan te schaffen. Bedankt voor de fijne service!


Ja, ik beveel dit aan

Marieke uit Heeze

18-01-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb hele goede ervaringen met dit bedrijf. In maart kocht in een lexus ct200h. Na een week rijden bleek niet alles in orde, maar door de nova garantie werd t probleemloos en kosteloos gemaakt. En nu heb ik al 3/4jaar een fantastische auto. Bedankt!


Ja, ik beveel dit aan