Beoordelingen Fortis Automotive

8,4
214 beoordelingen
  • Service 8,5
  • Deskundigheid 8,4
  • Prijs/kwaliteit 8,4
191 t/m 200 van 214 beoordelingen

Eric uit Rotterdam

16-12-2013
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettig en goed geholpen. Geen mooie praatjes maar transparantie tijdens de onderhandelingen in een amicale sfeer...Heb import uit Duistland overwogen maar dit was me voor deze prijs niet gelukt voor een dergelijke auto. Kortom, tot dusver dik tevreden!!!


Ja, ik beveel dit aan

Herman

14-12-2013
6,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Als klant ervaar je een ontspannen sfeer. De jonge verkoper maakte een betrouwbare indruk, door de open en spontane handelwijze. Het bedrijf heeft zelf geen technische afdeling, maar maakt gebruik van technische ondersteuning van andere bedrijven. Klanten die dus veel technische informatie willen hebben moeten dit elders halen. Het is Fortis veel aan gelegen goede auto's te verkopen, althans dat spreken ze uit. We hebben sinds een paar weken een Toyota Aygo in bezit, door Fortis geleverd en vooralsnog zijn er geen problemen. Over de service kan niet uit eigen ervaring een ordentelijk oordeel worden gegeven. Wel is alles er aan gedaan om aan mijn wensen tegemoet te komen tegen een redelijke prijs. Ik hed de auto gekocht (3 jaar oud) zonder BOVAG garantie. Die werd me apart in rekening gebracht en vond ik te duur. (inclusief afleveringskosten bijna
€ 1.000,-)


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Houten

21-11-2013
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer vriendelijk en hartelijk ontvangen'Zeer mooie occasions'
De aflevering was perfect.Zal ook anderen aan bevelen bij dit bedrijf.
Mvg Wim.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

19-11-2013
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: very professional company, keeping a good house for customers and providing with best explanation. I bought a perfect car with a very competitive price. Thanks Nico and wish you all the best!


Ja, ik beveel dit aan

Marc uit Nuenen

17-11-2013
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fortis Automotive is een prima, klantvriendelijk bedrijf! We zijn er goed ontvangen, goed voorgelicht over de auto's die er stonden en na een proefrit hebben we de deal rondgemaakt. De uiteindelijke prijs die we betaald hebben is alleszins redelijk te noemen.
Een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Miriam uit Poortwachter 82

17-11-2013
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring:
I was in general very staisfied with th service at Fortis Automotive. Nico Bakker, the sales representative, was very helpful and professional.
Thank you, Miriam Halabicova


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem uit Oegstgeest

03-11-2013
7,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

René uit Amersfoort

03-11-2013
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben in oktober 2013 bij Fortis Automotive een mooie Mini Cooper gekocht. Op een zeer vriendelijke manier kon er onderhandeld worden over de uiteindelijke prijs van de Cooper en de inruilwaarde van onze oude auto. Na een paar dagen bleek dat de ruit aan de bestuurderskant niet geheel meer kon sluiten. We kunnen niets anders zeggen dat dit perfect is opgelost. Geen gezeur, maar direct aktie.
Een aanrader!!!!!!


Ja, ik beveel dit aan

Luca uit Amersfoort

29-10-2013
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Auto gekocht bij het bedrijf. Reservesleutel was niet aanwezig maar die kwamen ze netjes nabezorgen. Verder werd ik vriendelijk en goed geholpen en de cappuccino is uitstekend


Ja, ik beveel dit aan

Odette uit Tuitjenhorn

28-09-2013
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed en betrouwbaar bedrijf, ik had een afspraak gemaakt om een auto te bekijken en die stond keurig klaar. Nette showroom, scherpe prijzen en goeie koffie. Ik heb uiteindelijk een andere auto gekocht als waar ik voor kwam. De auto voldoet aan al mijn verwachtingen. Dit bedrijf is een aanrader en is een ritje Lelystad zeker waard !


Ja, ik beveel dit aan