Beoordelingen Fortis Automotive

8,4
211 beoordelingen
  • Service 8,5
  • Deskundigheid 8,4
  • Prijs/kwaliteit 8,4
191 t/m 200 van 211 beoordelingen

Anoniem

19-11-2013
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: very professional company, keeping a good house for customers and providing with best explanation. I bought a perfect car with a very competitive price. Thanks Nico and wish you all the best!


Ja, ik beveel dit aan

Marc uit Nuenen

17-11-2013
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fortis Automotive is een prima, klantvriendelijk bedrijf! We zijn er goed ontvangen, goed voorgelicht over de auto's die er stonden en na een proefrit hebben we de deal rondgemaakt. De uiteindelijke prijs die we betaald hebben is alleszins redelijk te noemen.
Een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Miriam uit Poortwachter 82

17-11-2013
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring:
I was in general very staisfied with th service at Fortis Automotive. Nico Bakker, the sales representative, was very helpful and professional.
Thank you, Miriam Halabicova


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem uit Oegstgeest

03-11-2013
7,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

René uit Amersfoort

03-11-2013
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben in oktober 2013 bij Fortis Automotive een mooie Mini Cooper gekocht. Op een zeer vriendelijke manier kon er onderhandeld worden over de uiteindelijke prijs van de Cooper en de inruilwaarde van onze oude auto. Na een paar dagen bleek dat de ruit aan de bestuurderskant niet geheel meer kon sluiten. We kunnen niets anders zeggen dat dit perfect is opgelost. Geen gezeur, maar direct aktie.
Een aanrader!!!!!!


Ja, ik beveel dit aan

Luca uit Amersfoort

29-10-2013
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Auto gekocht bij het bedrijf. Reservesleutel was niet aanwezig maar die kwamen ze netjes nabezorgen. Verder werd ik vriendelijk en goed geholpen en de cappuccino is uitstekend


Ja, ik beveel dit aan

Odette uit Tuitjenhorn

28-09-2013
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed en betrouwbaar bedrijf, ik had een afspraak gemaakt om een auto te bekijken en die stond keurig klaar. Nette showroom, scherpe prijzen en goeie koffie. Ik heb uiteindelijk een andere auto gekocht als waar ik voor kwam. De auto voldoet aan al mijn verwachtingen. Dit bedrijf is een aanrader en is een ritje Lelystad zeker waard !


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

02-09-2013
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We werden zeer prettig geholpen door Nico. Rustig niet opdringerig. En uiteindelijk ook een goede deal gesloten.


Ja, ik beveel dit aan

Christian uit Venlo

28-08-2013
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooie auto gekocht en ook erg tevreden over. Erg keurig gepoetst en ook na 9 maanden nog goed in de boenwas. Kwaliteit voor een marktconforme prijs.


Ja, ik beveel dit aan

Kimberley uit Leidschendam

05-08-2013
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan