Beoordelingen Frank Oomen Auto's

9,4
27 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 27 beoordelingen

Debby uit TILBURG

12-06-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een paar weken geleden een Dasia stepway gekocht.
Vandaag gebeld omdat er iets was.
We konden even naderhand komen, en het werd ook gelijk verholpen. Dit is dus echt klantvriendelijk .
Ook mijn volgende auto zou ik hier wel willen kopen,
aangezien het hier niet werkt van nou auto is verkocht dus we zijn er klaar mee..
Bedankt Björn en natuurlijk de rest van het vriendelijk team.
😉


Ja, ik beveel dit aan

Seref uit Eindhoven

06-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb een mooi tweede hands auto gekocht bij Frank Oomen. Het verkoopproces ging heel soepel en kon er snel mee weg rijden nadat ik mijn financial lease had geregeld. Het op naam zetten van de auto duurde wat langer maar daar kon Frank Oomen niet heel veel aan doen.
Achteraf heb ik wat kleine punten opgemerkt aan de auto die ik heb aangegeven. Daar hebben ze uitermate professioneel en kundig mee geholpen. Het was achteraf ook goed opgelost en ben er zeer tevreden mee. Ik zou mijn volgende auto met een gerust hart kunnen kopen bij Frank Oomen!


Ja, ik beveel dit aan

Bjorn uit Eygelshoven

15-10-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Nasser uit Sleeuwijk

13-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Op 12 oktober 2018 een mini cooper gekocht bij Frank Oomen Auto’s. Onze ervaring is zeer positief en in het bijzonder met Björn (verkoper), hij heeft ons op een professionele manier geholpen met de aankoop van onze auto. Wij zijn ook bij andere garages geweest en naar aanleiding hiervan was ons gevoel vanaf het eerste bezoek bij Frank Oomen erg goed. Wij zouden iedereen aanraden om bij Frank Oomen een auto te kopen! Zeer betrouwbaar!


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Breda

23-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Perfecte service, laten je niet in de steek en goede monteurs met kennis van zaken.


Ja, ik beveel dit aan

fred uit Purmerend

21-09-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: top. vriendelijk en behulpzaam


Ja, ik beveel dit aan

W.R. uit te S.

11-08-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onlangs een tweede hands auto aangeschaft bij Frank Oomen. Vorige week was ineens het ventilatiesysteem van de kachel kaduuk, de weerstand was kapot. Zoiets kan natuurlijk altijd gebeuren.
Contact opgenomen met Frank Oomen en ik kon de volgende dag al langskomen. Er is een nieuwe weerstand in gezet. Toen de monteur klaar was en ik vroeg wat de kosten waren zei hij:
"Geen, dit is garantie".
Als klant voel ik mij keurig netjes behandeld!!


Ja, ik beveel dit aan

Corne` uit breda

20-07-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Pas geleden toyota yaris gekocht voor mijn vriendin. Nette auto goede service en achteraf kleine lekkage verholpen. Alles zonder problemen opgelost. En ze hebben nog veel meer nette auto`s staan.


Ja, ik beveel dit aan

Frans uit Schiedam

12-05-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Natuurlijk is het uitgangspunt dat de gekochte auto goed is. Wanneer bleek dat de lpg installatie toch niet juist werkt doet dit bedrijf er alles aan om de problemen op te lossen of zoals in dit geval op te laten lossen door een lpg specialist. Top bedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Ouddorp

02-02-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In september 2017 een Corsa gekocht, met garantie. in januari 2018 bleek de koppakking lek te zijn. Contact gezocht met Oomen, zonder problemen of discussie werd de auto opgehaald voor reparatie. Toen bleek dat de motor niet te repareren was, hebben ze een andere motor geplaatst. Mochten we ooit weer een andere auto zoeken kijken we zeker even bij Frank op de site.


Ja, ik beveel dit aan