Beoordelingen Frank Oomen Auto's

9,3
25 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 25 beoordelingen

Bjorn uit Eygelshoven

15-10-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Nasser uit Sleeuwijk

13-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Op 12 oktober 2018 een mini cooper gekocht bij Frank Oomen Auto’s. Onze ervaring is zeer positief en in het bijzonder met Björn (verkoper), hij heeft ons op een professionele manier geholpen met de aankoop van onze auto. Wij zijn ook bij andere garages geweest en naar aanleiding hiervan was ons gevoel vanaf het eerste bezoek bij Frank Oomen erg goed. Wij zouden iedereen aanraden om bij Frank Oomen een auto te kopen! Zeer betrouwbaar!


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Breda

23-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Perfecte service, laten je niet in de steek en goede monteurs met kennis van zaken.


Ja, ik beveel dit aan

fred uit Purmerend

21-09-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: top. vriendelijk en behulpzaam


Ja, ik beveel dit aan

W.R. uit te S.

11-08-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onlangs een tweede hands auto aangeschaft bij Frank Oomen. Vorige week was ineens het ventilatiesysteem van de kachel kaduuk, de weerstand was kapot. Zoiets kan natuurlijk altijd gebeuren.
Contact opgenomen met Frank Oomen en ik kon de volgende dag al langskomen. Er is een nieuwe weerstand in gezet. Toen de monteur klaar was en ik vroeg wat de kosten waren zei hij:
"Geen, dit is garantie".
Als klant voel ik mij keurig netjes behandeld!!


Ja, ik beveel dit aan

Corne` uit breda

20-07-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Pas geleden toyota yaris gekocht voor mijn vriendin. Nette auto goede service en achteraf kleine lekkage verholpen. Alles zonder problemen opgelost. En ze hebben nog veel meer nette auto`s staan.


Ja, ik beveel dit aan

Frans uit Schiedam

12-05-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Natuurlijk is het uitgangspunt dat de gekochte auto goed is. Wanneer bleek dat de lpg installatie toch niet juist werkt doet dit bedrijf er alles aan om de problemen op te lossen of zoals in dit geval op te laten lossen door een lpg specialist. Top bedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Ouddorp

02-02-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In september 2017 een Corsa gekocht, met garantie. in januari 2018 bleek de koppakking lek te zijn. Contact gezocht met Oomen, zonder problemen of discussie werd de auto opgehaald voor reparatie. Toen bleek dat de motor niet te repareren was, hebben ze een andere motor geplaatst. Mochten we ooit weer een andere auto zoeken kijken we zeker even bij Frank op de site.


Ja, ik beveel dit aan

Frank uit Chaam

03-11-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Wij zijn nog nooit teleurgesteld: iedere keer hebben weuitstekende service en een vriendelijke afhandeling ontvangen. Zeer tevreden!


Ja, ik beveel dit aan

Theo uit Eindhoven

19-10-2017
n.v.t.

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Recent een gebruikte auto aangeschaft bij Frank Oomen Auto's. Prettig en deskundig te woord gestaan door Bjorn. Bedrijf is gemaakte afspraken tot dusverre nagekomen, helemaal niets op aan te merken derhalve.


Ja, ik beveel dit aan